Buvau Jyske na tikrai kainos mazesnes nesigilinau i sudeti nes nebuvo laiko, bet uzmeciau aki, na gal ne super to ko noreciau bet galima isigyti, mano norimu matmenu ir spalvos lovatiese apie 150 lt. tai vis ne 400 lt. Tai pradziai bus gerai ir tokia, gal kada nusipirksiu tokia kokios noreciau, bet ir matytos tikrai neprastos. Ir tiesa ten buvo ir pledu, bet man jie nelabai tiktu prie bendro interjero, pledai berods pigesni
o as i miegamaji turiu isigijus pleda ruda manau kad jis ten super tiks, tik reikia palaukti kaip ji irengsim tada tik galesiu uzsitiesti,
o taip noretusi greiciau juo pasidziaugti
Papildyta:
o tas pls kur kur kainos sako neblogos tai tikrai idomiu dalykeliu atrasti galima. man ten vienos uzuolaidos labai patiko
Papildyta:
o tas pls kur kur kainos sako neblogos tai tikrai idomiu dalykeliu atrasti galima. man ten vienos uzuolaidos labai patiko
Labai fainučių užtiesalų galima rasti ir užsisakyti iš Prancūzijos. Kainos įvairios, daug akcijinių. Ten pasirinkus modelį galima pasirinkti ir spalvą, ir dydį. Manau kiekvienam mieste yra po forumietę, ir ne vieną, kuri tarpininkauja užsakant.
Iš "La redoute" katalogo
http://www.laredoute...goryID=28462607
Iš "La redoute" katalogo
http://www.laredoute...goryID=28462607

Uztiesala man siuvo kartu su uzuolaidomis, bazeje "Mijoloje"
Kazkaip su medziaga ir visais priedais ir pasiuvimu gavosi 700
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 15, 20:53)
, pasiuvimas kazkodel labai brangus kazkas 300 ar 350, jau neatsimenu.
jei vien uz uztiesala brangu,jei su uzuolaidom,tai gal nelabai,o uztiesalas su paminkstinimu?
QUOTE(sygyta @ 2007 03 15, 22:19)
jei vien uz uztiesala brangu,jei su uzuolaidom,tai gal nelabai,o uztiesalas su paminkstinimu?
Uz uztiesala. Su paminkstinimu jis.
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 15, 19:53)
, pasiuvimas kazkodel labai brangus kazkas 300 ar 350, jau neatsimenu.
OHO labai daug kosmaras kazkoks kiek dabar darbas kainuoja
QUOTE(Puzin @ 2007 03 16, 10:33)
Jei surasiu ta lapeli, kur viskas surasyta, tada konkreciai parasysiu. bet vistiek gaunasi tikraia brangu.
Jo ziauriai kainuoja ir lovatieses ir uzuolaidas siutis. As taip pat norejau pasisiuti lovatiese uzuolaidu salone (kartu su uzuolaidom)-tai ji man butu kainavusi 500 lt. Eina sau pagalvojau ir kam man reikia tu visu paminkstinimu ir pagalveliu et apseisiu ir be ju. Tai nulekiau i Jysk ir uz 70 lt. nusipirkau visai neprasta uztiesala. Aisku be pasiltinimo, bet ir ne uz 500 lt.
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 15, 20:53)
labai dailiai atrodo,siltos spalvos,tik as tavo vietoje "ant smugio" keisciau tas lempeles ant sienos,kaip kokie spuogeliai.Lova pakankamai masyvi,solidi,sakyciau klasikinio stiliaus,o lemputes?Ant spinteliu prie lovos itaisyk po viena is abieju pusiu ir gaubtu spalva butu panasi i tu tamsesniu pagalveliu.Turetu buti grazu.Neisizeisk,jokiu budu nekritikuoju,tiesiog ziuriu i nuotrauka,grazi lova,grazus uztiesalas,bet kazkas ne taip,manau lempos.Sekmes!
QUOTE(madre @ 2007 03 20, 10:38)
labai dailiai atrodo,siltos spalvos,tik as tavo vietoje "ant smugio" keisciau tas lempeles ant sienos,kaip kokie spuogeliai.Lova pakankamai masyvi,solidi,sakyciau klasikinio stiliaus,o lemputes?Ant spinteliu prie lovos itaisyk po viena is abieju pusiu ir gaubtu spalva butu panasi i tu tamsesniu pagalveliu.Turetu buti grazu.Neisizeisk,jokiu budu nekritikuoju,tiesiog ziuriu i nuotrauka,grazi lova,grazus uztiesalas,bet kazkas ne taip,manau lempos.Sekmes! 
Na tas lempas tai keisiu, nes kaip tik viena sudauziau netycia, tai dabar bus lengviau pakeisti. Tik va, nezinau kokias pirkti, kad vel neprasauciau
Is sonu nelabai galiu isitaisyti, nes juk virsuje laidai padaryti, be to vaikas man jas vel gali numesti ir as dar kartais ant spinteliu pridedu ko nors, na nebent is vienos puses