Įkraunama...
Įkraunama...

Lovų užtiesalai

Taip, Norge, net seilė nutyso skaitant apie tokias grožybes thumbup.gif Tikiu, kad tokie su meile padaryti užklotai gali būti kaip relikvijos, perduodamos iš kartos į kartą ir spinduliuojančios tavo mamos rankų šilumą wub.gif .

O kadangi aš neturiu tokių auksarankių giminėj, tai pati užklotą susimeistravau. Nusipirkau "Jysk" medžiagos (berods, dalis sintetikos, dalis medvilnės) apie 35 litus už metrą ji kainuoja, bet jos plotis labai geras -- 2,80 metro. Tai mano lovai užteko 2 metrų ilgio, ir dar teko iš krašto apie 80 cm nukirpti. Tai iš jų porą pagalvių ant lovos gulinėti pasiuvau, o apkloto kraštus specialia juostele apsiuvau. Ir atrodo puikiai, ir skalbiasi gerai, ir netepli, nes mažylis ją vis kuo nors apdrėbti taikosi wink.gif
Atsakyti
Merepopins, bet tai reikia kartu ir sinteponą pirkti, kad tas užklotas būtų minkštesnis g.gif
Nes aš kai medžiagos nupirkau ant baldų užtiesti, tai kaip sasulkios kabo, jokio vaizdo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Laurama @ 2004 09 30, 10:13)
O as visai nieko netiesiu ant lovos. ..

Kai turi vaiku, tai kaip ir reikalingas uztiesalas, nes nespesi valyti demiu is lovos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 11 11, 09:20)
Merepopins, bet tai reikia kartu ir sinteponą pirkti, kad tas užklotas būtų minkštesnis g.gif
Nes aš kai medžiagos nupirkau ant baldų užtiesti, tai kaip sasulkios kabo, jokio vaizdo tongue.gif

Na, nežinau, aš tai jokio paminkštinimo nedėjau. Juk kai nuo lovos patalynė ryte nuimama, lieka vien lygus čiužinys, uždengiu tada tą lovaitiesę ir jokių "sasiulkų". g.gif Čia gal dar ir nuo medžiagos priklauso. Maniškė nors ir nestora, bet tanki. O beje, jei siūnant su sinteponu, ar nebūtų problemų išskalbti -- juk lovatiesė nemaža, o tada iškart gerokai pasunkėtų?
Atsakyti
QUOTE(Joanna @ 2004 11 11, 09:19)
Merepopins, bet tai reikia kartu ir sinteponą pirkti, kad tas užklotas būtų minkštesnis  g.gif
Nes aš kai medžiagos nupirkau ant baldų užtiesti, tai kaip sasulkios kabo, jokio vaizdo  tongue.gif

O kaip įdėti tą sinteponą?
Ar iš abiejų pusių dedate tokią pačią medžiagą?
Atsakyti
Gal zinote kur yra didelis pasirinkimas graziu uztiesalu lovoms, ne patalynes. Ne vilnoniu ar sintetiniu pledu, bet medziaginiu.
Atsakyti
Plazoj yra (prie Jazz'o traukinio), pirmam aukšte, kur ir patalynę pardavinėja. Visai neseniai buvau- gražūs, bet brangūs užtiesalai.

Sau aš pirkau bazėj, prieš kokį pusmetį- šviesų užtiesalą su 2 pagalvėlėm.

Tiesa, pasirinkimas nei ten, nei ten nėra didelis. Bazėj tik kokios 3-4 spalvos buvo, plazoj- priklauso kiek išpirkta ir kada užvežta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klajune: 04 spalio 2006 - 11:59
Labai priklauso, kiek nori už tą užtiesalą mokėti wink.gif Aš kai mėgstu pasivaikščioti po parduotuves tai mačiau kažkada Laisvės al., tik nepamenu, kaip ta parduotuvė vadinasi, bet ten jaučiu siaubingai brangu. Lange mačiau kabėjo, bet l. gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2006 10 04, 11:20)
Gal zinote kur yra didelis pasirinkimas graziu uztiesalu lovoms, ne patalynes. Ne vilnoniu ar sintetiniu pledu, bet medziaginiu.

Mane ir tas pats domina, bet manau kad reikia siutis uzuolaidu salonuose ir pan., derinti prie kambario roletu ar uzuolaidu, tada ir dydi pasirinksi koki nori. 4u.gif
Atsakyti
Neuzilgo isikelsime i nauja buta, todel vis po truputi prekinames, kad po to nereiketu. VAt susimasciau o kokie uztiesalai ant lovu dabar madingi. Musu miegamojo lova gelezine ( na ne tokia kokios budavo bendrabuciuose biggrin.gif ).Bet graziais israitytais galais. Ar siuo metu dar derinama lovos uztiesalas ir uzuolaidos.? Tiesiog nenturiu zalio supratimo koki uztiesala pirkti.Na tokio kad negaletum dienos metu prigulti ant uztiesalo nesinori. Norisi grazaus, idomaus ir praktisko.KA galetumet patarti.
Atsakyti
Gal i madinguma demesio kreipt nereiktu g.gif Svarbu grazu ir paderint prie lovos stiliaus(na ir pacio miegamojo),na pagal aprasyta lova tai deciau koki minkstai siuvineta,dygsniuota lovatiese ir primetyciau tokio pat audinio pagalveliu.
Atsakyti
Kažkaip aš irgi manau, kad į madingumą nereikia kreipti dėmesio - tai ne pagrindinis kriterijus renkantis lovatiesę mirksiukas.gif

Atsakau į kitą klausimą - miegamajam derinau užuolaidas su lovatiese, bet ant lovatiesės vis dar nedrįstu prigulti, kol kas gaila... blush2.gif alia nelabai pietų miego ir guluosi bigsmile.gif
jau buvau įmetusi kažkurioj temoj fotkes, įmetu dar kartą ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti