Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(rasve @ 2007 03 29, 22:43)
Va jetau, tu matai kokios jūs šaunuolės  thumbup.gif  Aš kažkaip irgi vis galvodavau,kaip mūsų coliukė atrodys su dantukais   rolleyes.gif  Kai turėsit dantuką, atsiųsk nuotraukytę, kaip judvi atrodot su juo  bigsmile.gif
O mūsų Kristupui geresnis buvo kamistadas, dentinoksas visai nepadėjo  doh.gif  O kamistado vaikas pats prašydavo kad pateptume  ax.gif

Skaitau apie tuos vyrus ir pagalvoju, nugis gerą turiu  tongue.gif  Nors kartais jausdavausi viena, atrodė kad viena su savo cibulike.Bet paskui pagalvodavau, juk ir pamaitint per zondą išmoko, išleisdavo su mamkom pasibūt, nugis viskas gerai. Tai ir nusiramindavau. Lengva pasakyt, skirkis ir viskas, bet manau jei viskas išbandyta, o gyvent neina, tai kam tada gaišti laiką  tongue.gif

Sveika,
kaip tu ir tavo šeima laikotės?

O dėl vyrų tai aš ir pabambambu, ir susipykstam, bet svarbiausia, kad jie šalia kai tikrai sunku ir atrodo nebepakelsi, ima ir drąsiai ta našta ir dalinasi. wub.gif Manau tai ir yra svarbiausia.
O jei ne, tai kam tokių reikia. manu reik tikrai nešvaistyt savo brangaus laiko ir jaunystės, o suteikt sau galimybę dar kartą pagauti laimę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 30 kovo 2007 - 07:26
bet manau jei viskas išbandyta, o gyvent neina, tai kam tada gaišti laiką  tongue.gif

Pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

o kaip tavo Kristupas reaguoja kad Rugutes neber g.gif

QUOTE(trude @ 2007 03 30, 08:19)
O dėl vyrų tai aš ir pabambambu, ir susipykstam, bet svarbiausia, kad jie šalia kai tikrai sunku ir atrodo nebepakelsi, ima ir drąsiai ta našta ir dalinasi.  wub.gif Manau tai ir yra svarbiausia.
O jei ne, tai kam tokių reikia. manu reik tikrai nešvaistyt savo brangaus laiko ir jaunystės, o suteikt sau galimybę dar kartą pagauti laimę wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 14:29)
Jis tau padejo kai gime tavo mergyte,rupinosi,palaike tave kai tau buvo sunku,paguode?dirbo,stengesi del seimos?ar jis tik dabar taip elgiasi?atsiseskit abu pasikalbekit nuosirdziai kas pas jus netaip.tu pasakyk kas nepatinka tau,jis lai pasako kas nepatinka jam.issiaiskinkit  4u.gif jei poto nepades.ir jus vistiek elgsites kaip 2 svetimi zmones,tai gal tada skirtis ir kurt gyvenima is naujo  4u.gif
As pvz isbandziau beveik viska  doh.gif ir kalbejausi su juo ir pas psichologa ejom ir kas is to kad stengiausi tik as viena  mad.gif jei zmogui neliko jokiu jausmu,tai kam su juo tada buti issiskyriau ir tuo dabar nesigailiu a nei kiek.sutikau nuostabu zmogu  wub.gif galiu pasakyk drasiai esu laiminga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  wub.gif

jis nemoka normaliai sneket,jei tik uzvedu tokia tema,tai baubt pradeda doh.gif dirbt tai jisada dirbo,pinigus namo nese,bet jis daug skolu turejo,reikedavo atiduoti. o kai su vaiku pastoviai ligoninese bivome,tai nereikejo jam jos ziuret,o kai gryzom ,tai neziurejo,neva jis labai pavarges nuo darbo doh.gif kartais buna kaip rakstis subinej,o kartais nors prie zaisdos dek. geras labai labai labai retai buna blink.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 03 30, 08:19)

O dėl vyrų tai aš ir pabambambu, ir susipykstam, bet svarbiausia, kad jie šalia kai tikrai sunku ir atrodo nebepakelsi, ima ir drąsiai ta našta ir dalinasi.  wub.gif Manau tai ir yra svarbiausia.

jus visiskai teisios,as cia gal pergyvenu,o tas rankas trina is dziaugsmo,vat idomu ka jis galvoja. gal jau ir kur pasiguosti turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 13:21)
jus visiskai teisios,as cia gal pergyvenu,o tas rankas trina is dziaugsmo,vat idomu ka jis galvoja. gal jau ir kur pasiguosti turi g.gif

visko gali but g.gif

tavo tai nors kartais ir geruciu pabudavo, o saviskio tai nelabai ir pamenu mastau.gif kur isvarom, tai niekas i amne ziuret negali, nes pavydas jam per visas skyles lindo user posted image doh.gif sijonu trumpu neleido nesiot, asilas user posted image na, kad vaika mylejo, tai tikrai mates, tik, kad kantrybes pas ji nei trupucio schmoll.gif o ir manes niekur neisleisdavo schmoll.gif o pats lakste parom doh.gif
ai ka cia as apie bloga blush2.gif juk pavasaris oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 13:30)
visko gali but g.gif

tavo tai nors kartais ir geruciu pabudavo, o saviskio tai nelabai ir pamenu mastau.gif kur isvarom, tai niekas i amne ziuret negali, nes pavydas jam per visas skyles lindo  user posted image  doh.gif sijonu trumpu neleido nesiot, asilas  user posted image na, kad vaika mylejo, tai tikrai mates, tik, kad kantrybes pas ji nei trupucio schmoll.gif o ir manes niekur neisleisdavo schmoll.gif o pats lakste parom doh.gif
ai ka cia as apie bloga blush2.gif juk pavasaris oras  thumbup.gif

nu ir uzvedziau tema,save bedas zmonems uzdejau doh.gif geras oras va eisiu i lauka,tegu pasivaiksto,i supynes ikisiu ,pasisups vaikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 13:33)
nu ir uzvedziau tema,save bedas zmonems uzdejau doh.gif  geras oras va eisiu i lauka,tegu pasivaiksto,i supynes ikisiu ,pasisups vaikas thumbup.gif

na reikia visom temom pasneket ir issikraut mirksiukas.gif paciai lengviau buna, ner cia ko savy laikyti schmoll.gif

o mes irgi pavalgom ir eisim i kiema, gal pavyks man nors zolia su tuo nenuorama pagreblioti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 13:36)
na reikia visom temom pasneket ir issikraut mirksiukas.gif paciai lengviau buna, ner cia ko savy laikyti schmoll.gif

o mes irgi pavalgom ir eisim i kiema, gal pavyks man nors zolia su tuo nenuorama pagreblioti hihihi.gif

mums moterims apie viska reik papletkavot 4u.gif drinks_cheers.gif mes jau pasibuvom lauke,tai guli grudasi dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 13:33)
nu ir uzvedziau tema,save bedas zmonems uzdejau doh.gif  geras oras va eisiu i lauka,tegu pasivaiksto,i supynes ikisiu ,pasisups vaikas thumbup.gif

Gera tema drinks_cheers.gif apie viska reik pakalbet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 30, 17:03)
Gera tema  drinks_cheers.gif apie viska reik pakalbet  tongue.gif

ar nesiule tau filmuotis laidoje?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 17:07)
ar nesiule tau filmuotis laidoje?

Man ne ax.gif bet tu saunuole rezk kalba uz mus visas drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 30, 17:25)
Man ne  ax.gif bet tu saunuole rezk kalba uz mus visas  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bandysiu ka nors ,tik reiks parepetuot biggrin.gif
Atsakyti