Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

gerai tie telefonai , lengviau sugaudyt vaikus kai kur užtrunka paskambini ir ramu , nes žinai kur randasi.sūnus telefoną naudoja nuo 9 metų , o va dukrytė pradės lankyti 1 klasę tai tikriausia irgi duosim telefoną.
Atsakyti
Šią vasarą sūnui atidaviau savo senąjį telefoną. Rugsėjį pradės eiti į mokyklą,tai jei niekur nedirbsiu tai telefono į mokyklą neštis neleisiu,bet jei pradėsiu dirbti,tai norėčiau,kad galėčiau sūnų bet kada pasiekti ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus turi mobilų nuo 1 klasės. Man taip ramiau. Mokykla ne prie namų, reikia važiuoti pasiimti. Jei pamokos anksčiau baigiasi ir manęs dar nėra - labai pergyvena vaikas. Kadangi mokykla pradinė, jokių incidentų nepasitaiko. O gatvėj tikrai negalima reklamuotis.
Atsakyti
Maniškis turi nuo pirmos klasės,tačiau į mokyklą nesinešdavo bijojau,kad nebūtų problemų,kad nežaistų pamokų metu.Šiemet eis į trečią manau,kad galės nešiotis ax.gif
Atsakyti
Mano irgi eis i trecia,o mobilu tik pries kelias savaites "itaisem".Ir i mokykla tikrai nematau butinybes nestis.Is vis nezinau kam jis jam.Pasiima kai kartu einam,i kiema neleidziu,visai neseniai jam is kisenes(einant gatve)istrauke "Nintendo DS"kompiuteriuka,beje jis uz vidutinio mob.kaina brandesnis,o ir zaidimai i ji po 40-80 euru.(suradom tuos vaikiukus ir atidave).Mob.prireike kai ligononinej teko pagulet.Gal dar kada prireiks lai turi ,tik i kiema tai rikrai schmoll.gif ,kadangi turi fotika (telefonas)tai aisku,kad susigundys ka nors pafotkint,o tada tai kai pastebes kas tikrai sugalvos nukniaukt.Kaip ir kompiuteriuka.Tuoliau nuo pagundu.
Atsakyti
Maniškis turi nuo 2-os klasės, bet į mokyklą ir į kiemą nesineša. Jis lanko krepšinį, tai kai važiuoja į treniruotes, vežasi. Kadangi vežioti į treniruotes neturėjom galimybės, galvojom, nors mobiliu praneš, jei pasiklys ar šiaip kas nutiks. Na, vienąkart skambina, sako, mama, aš laukiu stotelėj ir į tualetą labai noriu, ką daryt? biggrin.gif Na, patariau užeit į parduotuvę prie stotelės ir pasiprašyt pardavėjų, kad įleistų.
Bet vieną kartą, keliaujant į treniruotę, netoli Marčiulionio mokyklos prie vaiko priėjo vaikinas ir mergina ir liepė atiduoti telefoną. Sakė, kad primuš, jei neduos. Vaikas išsigando ir atidavė. Paskui, kai klausinėjom sūnaus, pasakė, kad eidamas nuo Žaliojo tilto stotelės pažiūrėjo į mobilų, kiek valandų, o jie, matyt, sekė, kol nebuvo žmonių. Mes jam sakydavom nerodyti to mobilaus, bet argi vaikas visada klauso?..
Tai va, ir gerai tas mobilus, bet ir problemų sukelia.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nuo kada verta pirkti telefoną vaikui?

Ši problema iškilo kai vaikas pradejo eiti į mokyklą.
Sigitos (mano seses) dukra Aušra, jau užsimine mamai, kad dalis klasioku jau turi mobiliakus.

Ar laukti, kol tures visi, ar pirkti kuo greiciau?
Atsakyti
biski absurdiskas klausimas. daikta isigyji tada kai jo prisireikia, o ne nuo tam tikro amziaus ar kad kiti turi. manau, vaikui telefonas reikalingas jeigu:
-- vienam tenka nuvaziuot, parvaziuot i mokykla, treniruotes, zodziu, tevus mato retai.
-- jei vienam tenka buti namie o nera iprasto telefono.

o visa kita -- kam? kad su draugais tusciai prisneketu/zinuciu prirasinetu papildomas saskaitas? kad siuntinetusi ir zaistu durnus zaidimus, logotipus ir kitokius vejus? galu gale, kad chuliganai turetu ka atimt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 19 sausio 2007 - 18:14
QUOTE(Dios @ 2007 01 19, 20:13)
biski absurdiskas klausimas. daikta isigyji tada kai jo prisireikia, o ne nuo tam tikro amziaus ar kad kiti turi. manau, vaikui telefonas reikalingas jeigu:
-- vienam tenka nuvaziuot, parvaziuot i mokykla, treniruotes, zodziu, tevus mato retai.
-- jei vienam tenka buti namie o nera iprasto telefono.

o visa kita -- kam? kad su draugais tusciai prisneketu/zinuciu prirasinetu papildomas saskaitas? kad siuntinetusi ir zaistu durnus zaidimus, logotipus ir kitokius vejus? galu gale, kad chuliganai turetu ka atimt?

sutinku, aš pirkau vaikui telefoną, tik dėl to kad ji grįžta po mokyklos kai nieko nėra namuose ir išbūna apie 4 val. viena namuose, mes per tą laiką bendraujam sms. ir man ramu, ir jai patogiau: kai kas nors neaišku, parašo, arba paskambina man.
Atsakyti
Na maniskiai telefonus turi jau labai senai.(sunus nuo 6m).Bet tam kad mes galetumem bet keda susisiekti.Nes po mokyklos reikia kuri laika pabut vienam,o ir treniruotes,repeticijos daro savo.
Na manau telefono vaikui reikia tam galetu betkada susisiekt su tevais.Bet tikrai ne tam,kad visituri.
Atsakyti
Mano pirmokei telefoną "atnešė" Kalėdų senis. ax.gif Buvo svarstymų ir abejonių, nes aš dar nedirbu ir iš mokyklos ją parsivedu namo. Bet vis dažniau pasitaikydavo situacijų, kai pagalvodavom, kad gerai būtų, jei turėtume ryšį. Todėl dabar visai nesigailiu, kad telefonas yra: ir mums paprasčiau, ir su draugais nuolat palaiko ryšį, ir truputį buvo tas, kad anksčiau ar vėliau jo reikės. blush-anim-cl.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 19 sausio 2007 - 19:47
Mano šeimoje visi turime telefonus bet sūnus (trečiokas) į mokyklą nesineša ax.gif tiesiog nėra reikalo.Jis pirmas pareina iš mokyklos ir jei jam prireiktų kurio nors iš šeimos narių tuomet jis be vargo su mumis susisiektų,o į mokyklą kol kas neduodu neštis KAM g.gif pasipuikuoti prieš draugus schmoll.gif nematau reikalo nono.gif tegal pasipuikuoja gerais mokslo rezultatais-didesnė nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ramunė*: 19 sausio 2007 - 20:16