Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(kasiopeja @ 2004 09 28, 07:50)
O jei trumpai - grieztai NE!

Ale keistos jūs man,mamos. Koks dar ne? Aš be telefono nebūčiau niekur išleidžiama. Gi mokykloje- išsijungi garsą ir viskas. Kaip galima uždrausti? Puse dienos nežinai kaip kas vaikui tavo.
Telefoną turiu nuo labai senai,nuo mokyklos lankymo tai tikrai.
Eidama į kiemą- telefonas,kad kas nenutiktų.
kai paagau,tai telefonas pačiai tapo gyvybiškai svarbus. nuo trečios klasės jau su draugėm prasidėjo visi susirašinėjimai ax.gif
o į mokyklą be telefono būtų siaubas. atsimenu vieną kartą taip ir nuėjau senesniais laikais,tai oi lylia lylia.. teko pamokslą išklausyti,kad jaudinos,skambinėjo,nežinojo kas ir kaip. ir telefoną visad pasikrauti. jei išsikraus batareika tai tas pats,kas be telefono.
žodžiu,nesuprantu uždraudimo imti telefoną į mokyklą,nors ten būną puse dienos ir svarbiausi dalykai ten vyksta.
Atsakyti
Ir as neisivaizduoju kaip is namu isleisti be telefono, jeigu uzmirsta pakrauti ar palieka namuose - gauna velniu. Atrodo jau nebepalikineja. Va tik beda, kad viena jau 4 pamete, o mazoji saugo, nors siaip maziuke labiau issiblaskiusi..
Man reikia kad bet kada galeciau suzinotkur jos ir ka veikia, kad jos visada galetu kreiptis i mane, jei kas nutiktu.
Dziaugiuosi kad israsti tie mobilus telefonai ir manau kad jie vaikams butini.
Atsakyti
Nesamones, mokykloje telefonas tikrai nereikalingas... Pamanykit, puse dienos nezinau ka mano vaikas veikia. Gal raikia tam vaikui laisves ir erdves nuo tevu kontroles... Grista namo ir pranesa, kad grizo (o kartais ir ne...) Baikit taip stresuoti ir vaikams ligas varyti... Zinoma, jei jis vaziuoja kur nors vienas, pvz. i poliklinika ar i varzybas, pasiima, bet tik tam, kad man paskambintu ir paskytu kada pasiimti. Beje, jei kas atsitiks, vistiek nieko nesuzinosit... Dabar mane apmetys kaiusiniais
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 01 19, 16:51)
Pamanykit, puse dienos nezinau ka mano vaikas veikia

ypač kai vaikas mokykloj bigsmile.gif o jeigu vaikas pabėgtų iš pamokų, tikriausiai mamą telefonu informuotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 19, 16:03)
ypač kai vaikas mokykloj  bigsmile.gif o jeigu vaikas pabėgtų iš pamokų, tikriausiai mamą telefonu informuotų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, maniskiui tai nera butinybe...O as noreciau, kad jis visada telefona nestusi i mokykla...Ir siandien reikejo susisiekt, o tel. namie... unsure.gif
Atsakyti
telefonas - reikalingas dalykas smile.gif
Buna tokiu atveju, kad tikrai reikia susisiekti...mes visos zinom savo vaiku pamoku tarkarascius, ir nutaikai laika, kada galima paskambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
telefona turi bet pamirsta ji pasiimt,va cia tai prabliema,iseina ir nerandi g.gif verysad.gif
Atsakyti
Maniske i mokykla nesinesioja,bet kai eina kur pasiima,ir man ramiau,tik manau reiketu vaikams pirkt paprastesnius,nes va pas mane kaip tik atvirksciai pas mane prastas,o pas mergaite prabangesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Dukra turi savo mobilu tel. bet naudojasi juo tik budama namuose ar pas senelius... i mokykla ar i lauka dar nesinesioja.. kazkaip isiverciam. Juk mes visai be telefonu uzaugom.. smile.gif
Atsakyti
as pritariu, mobilus telefonai vaikams yra reikalingi, man yra ramiau kai dukra isvaziuoja i mokykla turedama telefona ir reikalui esant skambina. tai yra patogumo priemone, nereik lakstyt ieskot telefono aparato, o man ramiau, zinau jei kas pati paskambins arba as galesiu surasti. mano mazasis labai domisi technika, dukters sena telefona atidavem jam, jo deka jis ismoko skaityt ir rasyt. tai dar vienas pliusas mobiliam telefonui.
Atsakyti
as tai uz telefonus. kada vreikia visada su vaiku susisieki 4u.gif tik reikia kalti i galva vaikams, kad nesinaudotu mokykloje o ypac pamoku metu. mano vaikas turi jau senai ,tai jau moka naudotis 4u.gif dabar jis penktokas ir buvau pies naujus visuotiniame susirinkime tai direktorius sake, kad perrasys sutartis ir itrauks punkta, kad i mokykla ir pamoku metu vaikai negales naudotis telefonu. jei naudosis tai atims ir atiduos tik tevamss. tai va reikia tureti ir vaikams siek tiek atsakomybes. net jei kam daznai atimines tevams des baudas. g.gif pati dirbu mokykloje ir matau kaip kiti mokytojai vietoj to kad aiskintu pamoka pasiulo pasirasyneti zinutemis-atvirai. o kiti mokytojai labai pyksta, net zinau tokia mokytoja kuri pamate, kad mokinio telefonas gersnis nei jos ir parase 2. nes perka tevai brangius telefonus o mokytojo pasamdyti negali. buvo santazas doh.gif
Atsakyti