Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

i mokykla tikrai- ne, vienas zaidimas tada, o jei kur kitus eina- pati jai ir duodu, ir man ramiau, ir jai patogu
Atsakyti
O kokias operatoriais naudojasi jusu vaikai?
Atsakyti
vyresnis turi mobilu nuo 1 klases,padovanojo,jaunesniam neperkam...principialiai,kad neziastu tik zaidimu... rolleyes.gif
Atsakyti
Na gal 7-mečiui dar nevertėtu duoti telefono nešiotis į mokyklas, kieme, ar dar kur nors. Juk toks mažylis, kokiam vyresnėliui pasirodo kad turi tą telefoną ir atima, mano pusbroliui jau taip buvo . Po to pats verkė, kai niekas naujo nebe pirko , laimei surado tą vaikinuką, ir pasikalbėjo, gražino jį. Na manau kad 7mečiai dar per maži . Nebent jai tėvams būtina susisiekt su vaiku , tik tokiu atvėju duoti būtu galima. Būna kad vaikai 1-okeliai vaikšto pasikabinę telefoną ant kaklo, ir kažką pavaidint gal nori , na ir ką , prieina ir atima. Patys kalti būna, arba tiesiog klasėje būna kad parodai telefoną kitas turi geresnį , ir tada jau jo telefonas būna 'š' , jis nori kitokio 'geresnio', juk jį jau turi kažkas kitas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2009 05 14, 18:35)

Mano-Omnitel,kaip ir visos šeimos : )
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2009 05 14, 17:35)

na ankščiau ir mano sese , taip kaip ir aš dabar naudojuosi LABAS , t.y - Bitė.
na tiesiog jei jau vaikas mažesnis, ir jei jis tur Omnitel, Bitė, ar Tele2 juk gali priskambinėti , ir privaryti sąskaitų . Juk dabar visokie reklamuoja kaip atsiūst žaidimus, muziką, juk tai kainuoja . O LABAS , EŽYS yra pildomi , manau tai geriau , juk žinos kad tėvai sąskaitos nepildys kas savaitę 5lt ir stengsis jos neišnaudot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2009 05 14, 17:35)

as tai labas biggrin.gif
Atsakyti
Aš savajai telefoną daviau gal antroje klasėje. Visąlaik turėjo nebrangius (ar mano senus), kad nebūtų gaila, jei pamestų ar pavogtų (tfu tfu, dar taip neatsitiko smile.gif ). Žaisti nelabai žaidžia, bet mėgsta fotografuoti, filmuoti, kurti muzikėles ir taip toliau, kas, manau neblogai - lavinasi vaikas biggrin.gif . Tikrai pritariu, kad vaikams geriausia išankstinio mokėjimo kortelės, nes tėvai kontroliuoja pildymus,be to, jei pavogtų, nereikėtų blokuoti. Maniškė turi Ežį, už pildymus (tipsus) jau "užsidirbo" Nokia smile.gif .
Atsakyti
Aš telefoną turiu nuo antros klasės. Nei vieno nebuvau sudaužiusi, pametusi ar sugadinusi. Mano kaip ir visos šeimos operatorius Tele2
Atsakyti
Aš telefoną turiu nuo 6 metų. Tačiau nei vieno nesugadinau,tiesiog keičiau į naujus,nes nusibosdavo. smile.gif
Atsakyti
Sūnui telefoną nupirkom prieš pradedant eiti į pirmą klasę. Manau jis reikalingas. Pirmas savaites mokykloje per pertrauką skambindavo man pats. Be to mums mokykla tolokai taigi tenka vežioti. Vietoj pietų pertraukos lekiu vaiką parvežt iš mokyklos: paskambinu, sakau leiskis į apačią, privažiuoju biggrin.gif nei jam nei man nereikia laukt. Na o kai eina į kiemą.... tai būtinai liepiu pasiimti telefoną, nes tikrai neateis laiku pavalgyt, ar jei šiaip ko reikėtų tai nerasčiau aš jo tarp namų(vieną minutę prie vieno namo krepšinis, kitą minutę jau žiūrėk kitam gale fubolas, o jei dar su dviračiu... g.gif )
O naudojamės TELE2 paslaugom (tarpusavyje nemokamai thumbup.gif )
Atsakyti
Telefoną gavau gal 5 ar 6 klasėj ir tikrai džiaugiuosi,kad ne anksčiau,bet prieš kokius 5 metus kažkaip ir nebuvo tos tokios tendencijos vaikam mibilius duoti nuo 1 klasės...Šiaip dėl ryšio..kadangi tėvai buvo su broliu pasimokę (gaudavo sąskaitas po 400-700lt) tai turėjau tik išankstinio apmokėjimo ir Pildyk ir Labas,o pastaruosius kokius 3 metus turiu Ežį thumbup.gif
Atsakyti