As taip pat pries pirma klase iteikiau telefona ir tuom esu patenkinta, nes galiu su vaiku susisiekti. Is ryto nuvezu i mokykla, bet pareit pareidavo pats ir kai baigdavosi pamokos pasiskambindavo, kai pareidavo taip pat. Jei eidavo i lauka su draugais pazaisti taip pat paiimdavo tel. ir kai gryzdavau pasigaudavau kur randasi ir t.t.
Tiesa telefona pirkau nauja, bet pigu. Dabar noretu geresnio, bet pasakiau, kad dar ne laikas ir viskas. Naudojames teledemos paslaugomis, jokio abonimentinio mokescio, 16cnt. min. tad mano vaikas vidutiniskai prakalba 3-4 lt per menesi. Saskaita ateina bendra su mano tel. Tiesa esu uzdejus apribojima, nedaugiau 30 lt.
manau
MOBILUSIS TELEFONAS VAIKUI-TIK TUO ATVEJU,JEI JIS JAM REIKALINGAS =
Zinoma tai gera priemone surasti vaika,kada tau jo reikia.
MOBILUSIS TELEFONAS VAIKUI-TIK TUO ATVEJU,JEI JIS JAM REIKALINGAS =

Pritariu mobilus telefonas vaikui reikalingas tik tam kad galetume surasti juos lauke , ar suzinoti kada is mokyklos grizo, ir mano nuomone nereik prabangiu

Agnė gavo telefoną septynių metų proga Siemens, o dabar turi Nokia 2680 classic slide.
Justukui pirksim turbūt kai eis į pirmą klasę.O pati tai turiu grynai tokį telefoną.:
http://www.bombayele.../nokia_7370.jpg
Justukui pirksim turbūt kai eis į pirmą klasę.O pati tai turiu grynai tokį telefoną.:
QUOTE(Limmy @ 2009 06 23, 15:11)
Agnė gavo telefoną septynių metų proga Siemens, o dabar turi Nokia 2680 classic slide.

Mamyte-nesupyk,bet pasiskaityk apie ką kalbama temoje

Mes savo pirmokėlei irgi pirkom telefoną,nes kai su draugėm grįžinėja iš mokyklos,tai praeina valanda ir pusantros

Sūnui mobilų nupirkom [na, vyras tęsė savo sutartį su Omnitel ir gavo 2 telefonus], kai jam buvo 6,5 metų ir tuo pačiu Pildyk kortelę.
Tai beveik metus tuo telefonu nesinaudojo - na tik tada, kai vienas namie likdavo, tai paskambint galėdavome. Paskui išmoko žinutes rašyti, tai ir parašo močiutei ar mums, draugams, bet naudojasi mažai. Jis labiausiai reikalingas tada, kai reikia su mumis susisiekti
Na, į mokyklą dar nesinešiojo pirmoje klasėje, nes aš pati dirbu mokykloje, bet važiuodamas į ekskursijas vežasi, na, kai lieka pas senelius - tai susiskambiname.
O daug neišnaudoja - į mėnesį 5 litus papildau ir tai jau gerą sąskaitėlę susikaupė.
Tai beveik metus tuo telefonu nesinaudojo - na tik tada, kai vienas namie likdavo, tai paskambint galėdavome. Paskui išmoko žinutes rašyti, tai ir parašo močiutei ar mums, draugams, bet naudojasi mažai. Jis labiausiai reikalingas tada, kai reikia su mumis susisiekti

Na, į mokyklą dar nesinešiojo pirmoje klasėje, nes aš pati dirbu mokykloje, bet važiuodamas į ekskursijas vežasi, na, kai lieka pas senelius - tai susiskambiname.
O daug neišnaudoja - į mėnesį 5 litus papildau ir tai jau gerą sąskaitėlę susikaupė.

Mano manymu protinga vaikui pirkti nebrangu telefona kad nereiktu pergyventi kad pames ar atims kas nors. Bet technologiju amziuje nesinaudoti tokia privilegija kaip mobilusis rysys manau kvaila.
Mano sunus taip pat turi telefona, bet i mokykla jo nesinesa. Juo naudojasi kai isvaziuoja pas mociute. Pati bunu namie ir zinau kada jam pamokos baigsis, per koki pusvalandi pareina
, nors iki mokyklos 5 minutes kelio. Manau geriau paciai paskambint mokytojai ir paklaust kur uztruko ar jei yra galimybe eiti pasitikt. Nors jei tevai dirba ir vaiko namie niekas nepasitinka, tai manau kad pirmokui tel reikia butinai.

QUOTE(stlauryna @ 2009 06 24, 20:46)
Mano manymu protinga vaikui pirkti nebrangu telefona kad nereiktu pergyventi kad pames ar atims kas nors.
labai pritariu, nes maniske jau du pamete

mes saviskei telefona nupirkome 2-oje klaseje. tuomet jis nebuvo butinybe, tad i mokykla jo nesiotis neleidome. o dabar jau visa pana, tai be telefono ne is vietos...

Musu sunui mociute padovanojo telefona, kai sis pradejo eiti i pirma klase, nors musu tai nesuzavejo - mokykla salia namu, namuose kai jis gryzta kazkas buna namuose.
Todel rupintis kur jis ir ka veikia nebuvo reikalo....gaves dovana labai apsidziauge, bet dziaugsmas truko labai trumpai. Kelias dienas jisai zaide zaidimais is to telefono, bet kai pabodo, tai ir padejo i lentyna, kurioje prastovedavo po kelis menesius. Tik dabar kai paaugo musu antrasis ir kai jie pasilieka namuose vieni kokiai valandai ar dviems, mes padedame jiems po akimis ta telefona, kad galetumem patys jiems prisiskambinti. Tiek jis ir reikalingas, kol kas.

mes savo sunui iteikeme telefona siu metu rugseji, kaip pradejo eiti i pirma klase.kadangi patys gyvenam Kaune + abudu dirbantys, o mokykla karmelavoje ir mociute gyvena karmelavoje , tai telefonas, labai aktualus, pasibaigus pamokoms jis einant namo ( pas mociute)paskambina mociutei ir paskambina mums, papietaves eina i futbolo treniruotes, po ju mums skambina ir mes ji pasiemame is karmelavos.jei neturetu telefono tai as iseiciau is proto nezinodama kur jis yra.vasaros metu is jo telefonas yra paimtas, nes jam jo visai nereikia.per menesi iskalba daugiausia 10 lt ir telefona daveme tikrai paprasta, kad jei pamestu butu ne taip gaila ir kad niekas neatimtu.Sunelis supranta, kad telefonas nera zaidimo priemone.
o kiek man yra tekia girdeti is Vytulio tai 80 % klases vaiku turi mobiliuosius, vieni tik del to kad pasimadravoti, o kiti del tu paciu priezasciu kaip mes davem.
o kiek man yra tekia girdeti is Vytulio tai 80 % klases vaiku turi mobiliuosius, vieni tik del to kad pasimadravoti, o kiti del tu paciu priezasciu kaip mes davem.