Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Stebukle @ 2006 12 30, 23:06)
dar grazus konkursas butu
"tas saldus miegelis" ir kad galetu dalyvaut visi, leliukai, vaikiukai, teveliai, seneliai, augintiniai. Jauciu butu nuotrauku daugiausiai ir dalyviu butu daug wub.gif

schmoll.gif Dar gyvulius tvarte pas senelius nufotografuokim....... Ir viską sudėkim kartu su savo vaikais unsure.gif

Patiko idėjos apie
-mažuosius tavrkdarius,
-su naktipuodžiais( kažkuri rašė kad nuobodus, bet pas mane tikrai nemažai tokių foto ir jos tikrai įspūdingos.........),
-mimikos thumbup.gif
-verksniukai,
-miego gali būti dar vienas

QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 07, 23:08)
Keistai man skamba verksniukų konkursas  unsure.gif Nežinau, kaip Jums, bet man visai negražu kai vaikai verkia  unsure.gif Pačiai verkti norisi, liūdna kai matau tokius vaikus...Juk jie tikrai ne iš džiaugsmo verkia  unsure.gif

Nebūtinai jau dėl rimtos priežasties verkia.... Maniškė visai neseniai apsiverkė žiūrėdama šreką, ten prieš galą kažką tokio graudulingo rodė.... atrodė tikrai mielai wub.gif

QUOTE(Pareis @ 2007 01 18, 13:37)
Tada mamos visai susimus  beaptarinedamos.Ir turbut dar ne tokiu machinaciju prigalvotu, kad tik ju butu mis ir misteris. Rizikingas konkursas. smile.gif

doh.gif Aš tokiam net neddalyvaučiau..... O kaip jaustis toms kuriso negaus nė vieno balso? unsure.gif

QUOTE(GAPO @ 2007 01 25, 15:48)
lotuliukas.gif
hihihi.gif  lotuliukas.gif 
Ne tai turėjau galvoj lotuliukas.gif . Na pavyzdžiui, toks konkursėlis, kaip, "mano vyrelis ką tik atsikėlė..." ir aš pirma jį pamačiau." Kažin kokios kyla mintys žiūrint į mane?" doh.gif
Jei rimtai, neimkit į galvą, aš saviškiui įskiepijau imunitetą: niekada neprisidažau perdaug, išskyrus kokius renginius, vakarėlius, šventes... 
Gerai čia Vėtruže sužaidei žodžiais ir pati sau nuotaiką, ir man pakėlei.
thumbup.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 01 25, 17:24)
[color=darkviolet] schmoll.gif Dar gyvulius tvarte pas senelius nufotografuokim....... Ir viską sudėkim kartu su savo vaikais  unsure.gif

Sorry, bet cia tai tema siulom temas, o ne- kritikuojam pasiulytus temu variantus. Jei jautiesi protinga, sukurk tema, kritikuojam fotokonkurso siulomas temas 4u.gif
Atsakyti
Galima būtų : KAip "prižiūrimi" paukšteliai, žvėreliai žiemą ar pan. (lesinu ir t.t.)
Atsakyti
4u.gif laukiame naujo konkurso 4u.gif

Aš už Valentino dienai ką nors, visgi artimiausias biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau neutralaus konkurso... blush2.gif
Nors pati turiu vaikutį ir tikrai patinka fotografuoti ir žiūrėti savo bei kt. nuotraukas....bet tie konkursai, kur lialiukas taip ar anaip daro, atrodo- nusibodo blush2.gif

dėl konkrečios temelės(neutralios) dar nesugalvojau, bet..............

p.s o kada bus kūrybinis konkursas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 29 sausio 2007 - 11:21
QUOTE(Cikadelė @ 2007 01 29, 11:21)
Aš tai norėčiau neutralaus konkurso... blush2.gif
dėl konkrečios temelės(neutralios) dar nesugalvojau, bet..............

galima būtų žiemos vaizdelių konkursą surengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2007 01 29, 11:26)
galima būtų žiemos vaizdelių konkursą surengti  ax.gif
good.gif logiška laugh.gif buvo vasaros, tai kodėl negali būti žiemos? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 29 sausio 2007 - 14:10
Neskaiciau visu pasiulytu temu, tik is paskutinio psl, tad sorry, jei kazka nukopinsiu...
siulau tema "AS IR TETIS"... wub.gif
Atsakyti
Visai nieko butu konkurselis "saldi porele" fantazijai lietis tai begalo be krasto vietos:)
Atsakyti
o as siulau fotokonkursa "Kaip sutramdyti nenuorama" soske.gif
gavau emeilu sitoki pvz... mirksiukas.gif
Papildyta:
o dar gal tokio nebuvo - "Mano megstamiausias zaislas" good.gif arba mamoms "buities prietaisas, be kurio negaliu gyventi" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistike: 15 vasario 2007 - 12:56
verysad.gif taip ir turbūt nesulauksim kokio konkurso, kur gali dalyvauti ne tik mamytės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 15 vasario 2007 - 13:15
gali ir teciai dalyvaut, pvz foto "va, koki zaisla sumeistravau savo vaikui" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti