Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(grange @ 2007 02 15, 13:15)
verysad.gif  taip ir turbūt nesulauksim kokio konkurso, kur gali dalyvauti ne tik mamytės...

Tai kad buvo ir ne vienas:
Abi šidelės pusės (suaugusiems - Valentino d. proga)
Kai aš mažas buvau (supermamų vaikystės foto)
Vanduo – mano stichija (ne vaikams)
Plaukai – mano puošmena (supermamoms)
Mano Valentinukas (Šv.Valentino d. proga - suaugusiems)
Vasaros peizažai
Atsakyti
na biskiuka ne i tema, bet kodel negaletu buti daugiau rasiniu konkursu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 18 vasario 2007 - 14:25
Manau tikrai yra mamyciu,mociuciu,tetu kurios mezga savo maziesiems drabuzelius.Juk galetu pasidemonstruoti,na o mes ivertintume clap_1.gif
Atsakyti
Nežinau, bet manau, kad kasnors jau siūlė tokią temą, kaip "Žiemužės džiaugsmai".
Juk tikrai, turbūt kiekviena atrastume neblogų kadrų su rogutėmis, slidėmis ir pan. Tuo labiau, kad šią žiemą tikrai buvo kada tokių pagaudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2007 02 19, 13:49)
Nežinau, bet manau, kad kasnors jau siūlė tokią temą, kaip "Žiemužės džiaugsmai".
Juk tikrai, turbūt kiekviena atrastume neblogų kadrų su rogutėmis, slidėmis ir pan. Tuo labiau, kad šią žiemą tikrai buvo kada tokių pagaudyti  mirksiukas.gif

Ooooo, visai nieko būtų toks konkursėlis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 15, 19:29)
Abi šidelės pusės (suaugusiems - Valentino d. proga)
Kai aš mažas buvau (supermamų vaikystės foto)
Vanduo – mano stichija (ne vaikams)
Plaukai – mano puošmena (supermamoms)
Mano Valentinukas (Šv.Valentino d. proga - suaugusiems)
Vasaros peizažai

Na jo, daug. ax.gif Net visi 6 konkursai. Pataisykite mane jei klystu - iš ~50 konkursų, net 6 konkursai suaugusiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 19, 12:06)
Na jo, daug.  ax.gif  Net visi 6 konkursai. Pataisykite mane jei klystu - iš ~50 konkursų, net 6 konkursai suaugusiems  lotuliukas.gif

O kad šis portalas neatsiejamas nuo vaikų nepastebėjote?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 15, 19:29)

niu taip buvo.. aš į ateitį jau kalbu, nes anuos pražiopsojau turbūt, ai vasros peizažai dar spėjau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 19, 12:23)
O kad šis portalas neatsiejamas nuo vaikų nepastebėjote?

Žinokite - ne.
Pastebėjau, kad čia yra visko mergaičių, dukrų, tėvų, vyrų, darbuotoju, darbdavių, faunos mylėtojų, floros augintojų, TV serijalų megėjų ir t.t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 19, 14:28)
Žinokite - ne.
Pastebėjau, kad čia yra visko mergaičių, dukrų, tėvų, vyrų, darbuotoju, darbdavių, faunos mylėtojų, floros augintojų, TV serijalų megėjų ir t.t.t.t.

Kad yra visko yra ir kad visi laukiami niekas ir nesiginčija, bet logotipe va taip rašo
user posted image

Tokia forumo pirminė paskirtis, o kad jame dalyvauja turintys įvairių pomėgių ir pareigų žmonės, niekas paneigti ir neketina.
Atsakyti
QUOTE(pupulis+ @ 2007 02 19, 11:11)
Manau tikrai yra mamyciu,mociuciu,tetu kurios mezga savo maziesiems drabuzelius.Juk galetu pasidemonstruoti,na o mes ivertintume clap_1.gif

Cia galima butu pavadynti - mano hobby, ka nosr apie hobby, ne tik mezgymas, pvz. siuvimas, geles, ir t.t.
Atsakyti
As noreciau pasiulyti tema fotokonkursui " gaminu sau pietus" ar kazkokiu panasiu pavadinimu. Siame konkurse galetu dalyvauti paciu maziausiuju (nuo 0 iki 3 metu) nuotraukytes, kuriose jie seimininkauja virtuveje. Manau, butu smagiu nuotraukyciu!!!
Atsakyti