Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Laurentina @ 2007 02 20, 12:47)
As noreciau pasiulyti tema fotokonkursui " gaminu sau pietus" ar kazkokiu panasiu pavadinimu. Siame konkurse galetu dalyvauti paciu maziausiuju (nuo 0 iki 3 metu) nuotraukytes, kuriose jie seimininkauja virtuveje. Manau, butu smagiu nuotraukyciu!!!

sutinku thumbup.gif bet amžius gali būti ir didesnis. dar kitą temą galiu pasiūlyti: ,,mažieji šokijėliai"arba,,šok, trypk, nesustok"-nuotraukos, kuriose užfiksuoti mūsų mažieji profesionalūs, neprofesionalūs šokėjai. Šokantys patys, su kolegom, su draugais, su žaislais, su mamyte ir tėveliu, o gal močiute ir seneliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 20 vasario 2007 - 14:53
Balandzio 1-ajai butu idomus "melagiu- nuotraukyciu montuotoju konkursas". Kur nuotraukytese butu linksmos, netiketos, grazios , bet realybeje neissipildziusios fotografes fantazijos, igyvendintos fotomontazo deka photo.gif construction.gif sunglasses2.gif .
Atsakyti
mastau.gif gal koks "mano vaiko šukuosena" būtų gerai... nebūtinai graži, gali būt tik atsikėlusio ar šiaip juokinga ir įdomi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 15, 13:15)
verysad.gif  taip ir turbūt nesulauksim kokio konkurso, kur gali dalyvauti ne tik mamytės...

Kviečiam dalyvauti konkurse "Vandens grožybės" aprašymas čia: - ne tik mamoms!
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2007 02 20, 12:47)
As noreciau pasiulyti tema fotokonkursui " gaminu sau pietus" ar kazkokiu panasiu pavadinimu. Siame konkurse galetu dalyvauti paciu maziausiuju (nuo 0 iki 3 metu) nuotraukytes, kuriose jie seimininkauja virtuveje. Manau, butu smagiu nuotraukyciu!!!

man šis pasiulymas patinka, tokia vien turim 4u.gif
Atsakyti
siūlau temą "Man šaltukas nebaisus" biggrin.gif itin aktuali dabar ax.gif ir visokio amžiaus vaikučiams tiktų bigsmile.gif
Atsakyti
man labai patiko tema "Vandens grozybes", ryt is ryto leksiu fotografuoti sniegelio...
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 02 19, 17:29)
Cia galima butu pavadynti - mano hobby, ka nosr apie hobby, ne tik mezgymas, pvz. siuvimas, geles, ir t.t.

Mintis thumbup.gif !
Atsakyti
siūlau artėjančiom Šv.Velykom surengti kokį velykinių atvirukų-nuotraukų fotokonkursą... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2007 02 20, 16:43)
Balandzio 1-ajai butu idomus "melagiu- nuotraukyciu montuotoju konkursas". Kur nuotraukytese butu linksmos, netiketos, grazios , bet realybeje neissipildziusios fotografes fantazijos, igyvendintos fotomontazo deka  photo.gif  construction.gif  sunglasses2.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif cool idėja
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2007 02 20, 17:43)
Balandzio 1-ajai butu idomus "melagiu- nuotraukyciu montuotoju konkursas". Kur nuotraukytese butu linksmos, netiketos, grazios , bet realybeje neissipildziusios fotografes fantazijos, igyvendintos fotomontazo deka  photo.gif  construction.gif  sunglasses2.gif .

Aš irgi už thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 10 10, 12:52)
O AŠ SIŪLAU FOTOKONKURSĄ SU SENELIAIS, KIEK MATAU TIKRAI TOKIO NEBUVO g.gif  tongue.gif Ogi  vertėtų wub.gif

tikrai puiki mintis.
Atsakyti