Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras keliasi nakti, nes manau kad jam malonu suneli panesioti, nes diena jis dirba ir nemato jo... Tuo labiau kad sunelis keliasi tik 2 kartus nakti ,tai mes nepervargstam:)
Atsakyti
Mano vyras thumbup.gif Kai tik gryžom is ligonines tai kėlėmes abu ,pusantro menesio vyras buvo atostogose. Kadangi man reikejo maitinant anspenio, tai kai mazius prabusdavo vyras man ji paduodavo begdavo nuvirinti anspenio o kol mes valgydavom jis salia nusnusdavo, po to paguldydavo musu aukseli viska sutvarkydavo ir vel eidavo miegoti ir taip kas tris valandas. Dabar mums trys menesiai, tai vyras gryzes is darbo leidzia man miegoti kitam kambari iki pirmos nakties, nes maitinam misiniu, o nakti keliuosi as. Bet jai man reikia pagalbos tai jis padeda. Savaitgaliais man vel buna svente smile.gif as gaunu leidima miegoti ir ilsetis kitam kambari, jie pilnai susitvarko ir be manes thumbup.gif

Vertinu tai vis labiau 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku 4u.gif Net kalbu negali but, kad taip nesielgtu..
Atsakyti
O mes tai su vyru pakaitomis keliamės: vieną naktį jis, kitą aš. Va tik, kai jam buvo sesija ir reikėjo mokytis, atleidau jį nuo naktinių pareigų, kad išsimiegotų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliukas: 04 rugpjūčio 2006 - 12:43
As galeciau ant pirstu suskaiciuoti kiek kartu maniskis kelesi.Is pradziu kaip ir nemaciau butinybes,iki metu maitinau,tai kaip ir susitvarkydavau pati.Na ir priptato prie gero.Kai vyko nujunkymas,susitarem kad migdys,ir nakti kelsi tik jis(viskas vyko per jo atostogas),ir ka sau manot,vaikas pradejo rekti,as jam sakau nuramink,o jis,pagulde i musu lova rekianti pypliu,o pats ant kito sono ir knarkia.Nuo to laiko net ir nesivarginu prasyt,o ir zuikio miegelis kaip ir susitvarke.
Atsakyti
mano vyras naktimis nesikelia prie mazyles.jis net jos negirdi verysad.gif .mes pries pora menesiu tete apgyvendinome svetaineje,nes labai knarkia doh.gif ,o kai mazyle prabunda valgyti issibudina girdedama tetes knarkima. :)mazyle valgo viena karta per nakti tad man visai nesunku atsikelti prie jos. wub.gif
Atsakyti
Nesikelia. Ir ką jis darytų atsikėlęs g.gif Papo tai neturi tongue.gif Nors gal buvo pora kartų, kai mergaitė pavalgius nemiegodavo, o verkdavo, tai ir jį prikeldavo. Tai gal porą kartų panešiojęs naktį. Bet vis tiek neužmigdydavo doh.gif
Atsakyti

Musu tetis irgi nesikelia,nes naktimis dirba! verysad.gif O dienomis miega,kad nakti vel turetu jegu dirbti.Zodziu pas mus viskas atvirksciai ir to pasekoje dukryte auginu kaip ir viena.Pirma menesiuka mama padejo,o dabar tai kai neturiu kieno pagalbos paprasyti,kazkaip visai neblogai ir viena susitvarkau ax.gif Beje,kai tetis atostogavo,tai bande keltis prie mazosios naktimis,bet as taip pat keldavausi nes lekdavau ziureti ar viska gerai daro ir t.t blush2.gif Taip kad paskui nusprendziau jog as pati susitvarkau greiciau ir paprasciau,nes jis man dar ir maze sugebedavo isbudinti ir tekdo paskui ja vel supti kol uzmigs.O as pamaitinu ir pakeiciu sauskelnes taip,kad net akiu neatmerkia bigsmile.gif

Beje mamos,kuriu vyrai naktimis nesikelia,nepykit labai ant ju,ivertinkit tai,kad bent kazkiek padeda ir dziaukites,kad apskritai turit salia zmoniu,kurie gali jus pavaduoti.nes as esu uzsieny,mano visi artimieji like Lietuvoj,taip kad esu cia visiskai viena ir turiu kazkaip suktis unsure.gif
Atsakyti
oi jisai anxti ryte keliasi i darba, tai jau kai nakti miega...tai kaip uzmushtas. niekas jo neprikels. gali jinai verkt neverkus...jis negirdes
Papildyta:
nors bendrai ji beveik visas naktis po 12 val ishmiega, o kai pabunda netychia jinai, tai kam jam keltis, juk ash ta kuri maitinu smile.gif jis juk jai savo papo neduos smile.gif
Atsakyti
Keliasi. Ir tai daro savo pageidavimu. Atnesa man vaika i lova, pamaitinus vaika panesioja, kad uzmigtu, jei reikia pakeicia pampersa. Ir, aisku, jis dirba kaip ir visi.
Atsakyti
mano brangusis pradėjo naktimis prie vaiko keltis. Mūsų pipiras užkandžiauja anktį 2 kartus, tai pirmą kartą valgyt paduoda vyras, o antrą aš wub.gif oi, kokia dėkinga jam esu. Nors į darbą keliasi anksti, bet ir man leidžia vieną maitinimą pramiegoti thumbup.gif
Atsakyti
Tai,kad nei vienas nesikeliam ,visa nakty miegam ax.gif ax.gif O pirmais menesiais daznai sokdavo nakty is lovos,kad pamaitint maze.Budavo,kad net nepabusdavau,o jis jau viska susitvarkes ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti