Maitinu pati ir net nežinau, ką veiktų naktį atsikėlęs vyras prie vaiko. Kol kas vaikas tik pirmą miegelį miega savo lovytėj, paskui mūsų lovoj. Taip kad vyro kėlimasis visiškai nereikalingas. Be to jis ir taip labai padeda, o savaitgaliais ypatigai. Geras jis pas mane
. Aišku, kai nebemaitinsiu krūtim, gal ir prireiks jo pagalbos. Manau, jei matys, kad jos man reikia, tikrai padės net neprašytas ir naktį.

Mano vyras nesikelia. Nebent mes abu tyčia jį prižadinam, ir tai sunkiai
O keltis mano vyrui nėra reikalo. Kol kas. Va kai paūgės mažutis ir kai valgys ne tik mano pienelį tai tada žiūrėsim kas kelsis

Visada, jei verkian ne dėl to, kad norim valgyti; nes tuo jau pasirūpinu pati (valgom MP)

QUOTE(daliagpr @ 2006 08 09, 10:58)
Visada, jei verkian ne dėl to, kad norim valgyti; nes tuo jau pasirūpinu pati (valgom MP) 

nesikėlė nė vienos nakties. Po gimimo sūnaus iškart išėjo į kitą kambarį miegoti- motyvas jis vienintelis šeimos išlaikytojas ir mokesčių bei paskolos mokėtojas. jam būtina išsimiegoti. Aš nė veinos nakties nemiegojau ištisai. Sūnui 9 mėn matinu MP, keliasi naktimis vaikas gal 6 kartus. Vyras aiškina, kad jeigu nors vieną naktį mane pakeis9galiu palikti pieno0 ji nieko nepakeis tik būsim abu susinervinę. Žodžiu situacija pas mus tokia. Įdomu ar dar tokių yra šeimų, o tai paskaičius atrodo, kad visų vyrai idealūs ir keliasi nuolat naktimis.
Maitinu pati, tai vyrui nera reikalo ir keltis. Zadu pradeti dirbti, tai nezinau kaip tada bus, jis kietai miega....

keldavosi ir prie pirmo ir prie antro vaiko. Pati maitinau neilgai, tai ir mišinuką padarydavo ir pamaitindavo. mes tiesiog susitardavome, kuriom naktim jis prižiūri vaiką, kuriom aš. Mamos, neužsikraukit visko ant savo pečių, ne tik vyrai dirba, jūs irgi dirbate (kad ir namie) labai sunkų darbą, ir jums nors kelias naktis į savaitę reikia pailsėti.
QUOTE(kristeu @ 2006 08 16, 14:05)
keldavosi ir prie pirmo ir prie antro vaiko. Pati maitinau neilgai, tai ir mišinuką padarydavo ir pamaitindavo. mes tiesiog susitardavome, kuriom naktim jis prižiūri vaiką, kuriom aš. Mamos, neužsikraukit visko ant savo pečių, ne tik vyrai dirba, jūs irgi dirbate (kad ir namie) labai sunkų darbą, ir jums nors kelias naktis į savaitę reikia pailsėti.
Aš tą puikiai suprantu tik nežinau kaip priversti ir taip dažnai pykstamės. Šviečiasi, kad ir bus taip visada, vieno mažiuko juk nepaliksiu
As del to neturiu problemu, vat pampersus jis nepakeicia

Turiu nuostabu vyra kuris net ir po sunkios darbo dienos nakti atsikelia prie dukrytes deja as irgi turiu keltis nes vis dar pati maitinu

Mano vyras visada pirmiau uz mane nakty atsikelia ir pagirdo vaika.(sunui tuoi 11men.,bet daznai keliasi atsigert)Nebent kai buna labai pavarges ar stipriai imiges,tada as keliuosi.O pampersu ir maniskis nekeicia

Kaip tik vaikas nakti zyzt, taip as vyra kumsciuot - keliasi
As per diena nuo koju nusivarau