mano vyras siaip nesikelia nakti net isejo i kita kambari miegoti kad negirdetu kaip verkia
Mano vyras keliasi pasupti ar čiulptuką įdėti jei pametęs vaikutis. Aišku po to kai aš jau sunytį pamaitnus būnu ir jei jis nemiega. Kartais net visa valanda vyras išsupuoja mažylį kol jis užmiega, nes aš labai būnu pavargus. Kartais keičiamės duodam vienas kitam pailsėti. Dabar tie pilvuko diegliukai tai kartais naktim labai neramus.
mes su vyru keliames abu ,viena karta as kita jis.Nes naktį labai neramiai miega.
QUOTE(bonda @ 2006 03 22, 08:53)
Niekada nesikelia
O kam? Maniske nakti kelias tik pavalgyt, o pasisotinus uzmiega. O vyras juk pieno neturi

Ir pas mus taip pat

Tikrai nemėgstu girtis
bet mano vyras šiuo atveju yra labai šeimyniškas,nuo pat vaikučio gimimo naktim keldavosi jis ir maitint,pati nelabai galėjau tai maitinom mišinukais ir šiaip labai padėjo, be jo nežinau ką aš ir daryčiau
netgi kartais atrodo , kad jis vaikučiu labiau rupinasi negu aš

Mano vyras nasikelia, nors ir nelabai reikia, nes mes nakti nebevalgom , o jei reikia ideti ciulptuka tai as keliusi, nes lovyte prie manes
,bet turiu draugiu kuriu vyrai keliasi nakti ir pienuka pagamina
, saunuoliai

Mano vyras nuo pat vaikelio gimimo miega atskirame kambaryje , tai naktimis prie vaiko keliuosi aš. Užtad jis nuo 8.30 pasiima vaikelį pas save ( jei dirba 2 pamaina ) ir tada galiu pamiegoti iki 11.00

Maniškis keliasi kai pabaksnoju
mes taip susitarę, jis pieno neturi, tai kad be reikalo nešokinėtų kai vaikas valgyt nori, sutarėm, kad jei vaikas zirzia šiaip, aš jį žadinu ir jis keliasi
o pas dukrą, kai ji išsikraustė į savo kambarį, eina tik vyras... tiesa to prireikia labai retai, bet dar kartais pasitaiko, kad nusispardo ir rėkia šalta, arba susapnuoja ką nors

Mano busimas vyras nesikelia,bet as ir nepriestarauju.juk jis dirba nuo 7.30.tai kai grizta,tai visa vakara praleidzia su sunumi
tada galiu daryti ka,noriu.gal per si laika kokius 4 kartus ir buvo atsikeles

Kai aš baigiau pati maitinti, tai su vyru susitarėm, kad prie vienos mergaitės kelsis jis, prie kitos aš (nes yra dvynukės), tai taip ir yra kurio mergikė verkia tas ir keliasi.
QUOTE(sssaule @ 2006 03 25, 23:37)
Kai aš baigiau pati maitinti, tai su vyru susitarėm, kad prie vienos mergaitės kelsis jis, prie kitos aš (nes yra dvynukės), tai taip ir yra kurio mergikė verkia tas ir keliasi.
Gerai sugalvojot