[quote=Boženočka,2006 02 25, 12:18]
na o mano vyras ir žiuri ir keliasi, ir buna miega kartu su vaiku, mums 3 menesei.Labai padeda, ir puikiai susitvarko. buvo net gi taip kad man sesija prasidejo ir 14 dienu vyras ziurejo vaika as tik maitinau
Kai sunelis buvo visai mažutis vyras tikrai labai daug padedavo- ir naktim keldavosi ir pamaitindavo Dabar jo kuo toliau tuo sunkiau prisiprašyti , kad bent jau savaitgali atsikeltu nakti prie vaiko .kad mane pakeistu ir leistu bent viena nakti išsimiegoti
Maniskis visa laika keliasi nakti, kai mergaite turiu maitinti. Jis ja man paduoda, as pamaitinu, ji ja pakeicia ir vel padeda i lovyte. Vakarais dalinames, o savaitgaliais vel jis man nemazai padeda.
Naktimis nesikelia, o as ir neprasau.O kam???Bet jo pareiga rytinis maitinimas ir vakarinis prie uzmiegant.Vat siandien teveli pas draugus isleidom, tai vaikas nejo miegot nors tu ka jam kazkaip geriau sekasi vaika pamaitinti:valgo pavalgo ir taskas.O su manimi tai visko buna:ir pazaisti nori, ir padukti.Kai paprasau visada padeda, bet jis daug dirba, todel neuzkraunu rupesciais jo.Labai mielai su vaiku paziadzia.Sunus jau zino, kad vakarais tetis su juo zais
[quote=svelni,2006 02 27, 00:08]
jam kazkaip geriau sekasi vaika pamaitinti:valgo pavalgo ir taskas.O su manimi tai visko buna:
Visiškai pritariu kas dėl matinimo, o vakarais prieš miegą tai pasakas vis dukrai skaito na ir naktį jei yra reikaliukas atsikelia, bet mažasis mano visai gerai miega tfu tfu tfu taip kad retai jam tas malonumas tenka
Na, jei tikrai apsimeta, tai negražiai elgiasi.
Na o bet tačiau, gal kartais jis iš tiesų negirdi prabudusio vaiko .
Maniškis miega kietai, o ir vaikas pabudęs nekelia skandalų, tai tikiu, kad maniškis nė negirdi
pirmą mėnesį man labai padėjo vyras. naktimis kartais aš net negirdėdavau kada mažė atsikelia... tai jis paimdavo ją, atnešdavo man, aš pamaitindavau, o jis tada pakeisdavo pampersą, atrugindavo... vėliau, kai pradėjo valgyt mišinį, tai aš nakti beveik nesikeldavau... tik kartais... na, o dabar mažoji laaabai gerai miega ir nakti nesikeliam nei vienas...