Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=Boženočka,2006 02 25, 12:18]
na o mano vyras ir žiuri ir keliasi, ir buna miega kartu su vaiku, mums 3 menesei.Labai padeda, ir puikiai susitvarko. buvo net gi taip kad man sesija prasidejo ir 14 dienu vyras ziurejo vaika as tik maitinau smile.gif
user posted image
[/quot
MUSU TETIS IRGI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai sunelis buvo visai mažutis vyras tikrai labai daug padedavo- ir naktim keldavosi ir pamaitindavo rolleyes.gif Dabar jo kuo toliau tuo sunkiau prisiprašyti , kad bent jau savaitgali atsikeltu nakti prie vaiko .kad mane pakeistu ir leistu bent viena nakti išsimiegoti doh.gif
Atsakyti
Pirma men tai vyras ir prižiurėjo vaiką. dabar jau aš nes jis kietai miega,tai lengviau pačiai atsikelt doh.gif
Atsakyti
Maniskis visa laika keliasi nakti, kai mergaite turiu maitinti. Jis ja man paduoda, as pamaitinu, ji ja pakeicia ir vel padeda i lovyte. Vakarais dalinames, o savaitgaliais vel jis man nemazai padeda. smile.gif
Atsakyti
NESIKELIAI O JAI PAPRAŠIAU KAD ATSIKELTU TAI KAI VAIKAS PRABUNDA APSIMETA KAD MIEGA
Atsakyti
Naktimis nesikelia, o as ir neprasau.O kam???Bet jo pareiga rytinis maitinimas thumbup.gif ir vakarinis prie uzmiegant.Vat siandien teveli pas draugus isleidom, tai vaikas nejo miegot nors tu ka g.gif jam kazkaip geriau sekasi vaika pamaitinti:valgo pavalgo ir taskas.O su manimi tai visko buna:ir pazaisti nori, ir padukti.Kai paprasau visada padeda, bet jis daug dirba, todel neuzkraunu rupesciais jo.Labai mielai su vaiku paziadzia.Sunus jau zino, kad vakarais tetis su juo zais tongue.gif
Atsakyti
Nesikelia, bet ne dėl to, kad nenorėtų, nes mažė užmiega vėl tik pamaitinta, o be to jam anksti keltis į darbą, o mes ryte galim ilgai miegoti.
Atsakyti
[quote=svelni,2006 02 27, 00:08]
jam kazkaip geriau sekasi vaika pamaitinti:valgo pavalgo ir taskas.O su manimi tai visko buna:

Visiškai pritariu kas dėl matinimo, o vakarais prieš miegą tai pasakas vis dukrai skaito 4u.gif na ir naktį jei yra reikaliukas atsikelia, bet mažasis mano visai gerai miega tfu tfu tfu smile.gif taip kad retai jam tas malonumas lotuliukas.gif tenka
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 02 26, 23:08)
NESIKELIAI  O JAI PAPRAŠIAU KAD ATSIKELTU TAI  KAI VAIKAS PRABUNDA APSIMETA KAD MIEGA

Na, jei tikrai apsimeta, tai negražiai elgiasi.
Na o bet tačiau, gal kartais jis iš tiesų negirdi prabudusio vaiko g.gif.
Maniškis miega kietai, o ir vaikas pabudęs nekelia skandalų, tai tikiu, kad maniškis nė negirdi 4u.gif
Atsakyti
Kelesi Jau retai kaip labai pati nesusitvarkau jau tokia mūsų dalia
Atsakyti
pirmą mėnesį man labai padėjo vyras. naktimis kartais aš net negirdėdavau kada mažė atsikelia... doh.gif tai jis paimdavo ją, atnešdavo man, aš pamaitindavau, o jis tada pakeisdavo pampersą, atrugindavo... thumbup.gif vėliau, kai pradėjo valgyt mišinį, tai aš nakti beveik nesikeldavau... blush2.gif tik kartais... blush2.gif bigsmile.gif na, o dabar mažoji laaabai gerai miega ir nakti nesikeliam nei vienas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nesikelia mirksiukas.gif O kam? Maniske nakti kelias tik pavalgyt, o pasisotinus uzmiega. O vyras juk pieno neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti