Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras, tai šaunuolis, jis visada pirmas sūnų išgirsta, jei niurnėt pradeda, o aš sau miegu ir nieko negirdžiu blush2.gif Kažkada, kai sūneliui buvo keli mėnesiukai, vyras žadina mane 4 ryto ir sako, gal gali dabar tu jį paraminti, jam pilvuka skauda ir jis kas valandą keliasi. O aš visą naktį miegojau kaip niekur nieko doh.gif Gerai, kad mažius ramus ir naktimis miega, nes kitaip, tai vyras neišsimiegotų visai cool.gif
Atsakyti
Keliasi dazniau nei as mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras nesikelia, nes nera reikalo jam keltis. Sunelis nuo gimimo ramus, valgo nakti tik viena kart, kartais ir iki 7-8 ryto ismiega.

Pirma menesi vyras miegojo atskirai. Taip man buvo patogiau, nes neturedama patirties tik isgirdus nors ir menkiausia vaiko kruptelejima, keldavausi ijungdavau sviesas vaika pazadindavau, maitindavau, nors kaip dabar pagalvoju jis gal ir nenorejo tuo metu valgyt:blink: lotuliukas.gif Vyras nuo to tik nukentetu, nes pagalbos ipatingos nereikejo, o kartu sokinet aplink mieganti vaika butu beprasmiska.
Kai sunelis paaugo vyras grizo i savo lova, ir dabar net negirdi kai as keliuosi suneli maitint. Knarkia sau patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
kai gimė dukrytė tai kėlėsi, bet dažniausisi reikdavo i šoną bakstelti kad pabustų ir atneštų man pamaitinti, arba apsimesdavo kad negirdi doh.gif , o dabar kai gimė antras vaikas, jis pirmas keliasi, aš pati ne visada girdžiu kai jis atsikelia pakeičia sauskelnes, tada jau mane žadina kad pamaitinčiau biggrin.gif . Sakau gal cia nuo amžiaus priklauso, gal labiau subrendo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras naktim nesikėlė nei prie pirmo, nei prie antro vaiko schmoll.gif . Nors abu vaikučiai buvo labai neramūs. Jei ne mano mama tai būčiau nemiegojus po puse metų tiek su vienu, tiek su antru vaiku. Kaip jum gerai, kad jūsų vyrai naktim kelias, pampersus keičia, turbūt ir laukelyje pavežioja thumbup.gif .
Saugokit ir labai mylėkit tokius auksinius vyrus friends.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIVI: 17 spalio 2006 - 20:08
mano vyras kelesi gal kokius 4-5 kartus, labai jau ilgai zadinti reikia, kantrybes truksta tai pati viska nakti ir padarau verysad.gif . bet laimei lelyte gerai miega thumbup.gif . o vakarais kai grizta po darbo tai padeda 4u.gif
Atsakyti
Visada keliasi vyras nakti,dar ne karto nesikelus as thumbup.gif
Atsakyti
Niekad manishkis nesikele, nes... nebuvo reikalo bigsmile.gif Mazhe naktim miega nuo pat gryzhimo is ligonines. Na niurzgejo, kai dantukai kales. Ta savaite as atgal jos lovyte y musu miegamajy atsitempiau. Manishkis miega kaip meshkinas, net rytais reikia spirteleti kad jau jam y darba laikas. O jei pupa butu buvus nerami, vistiek as kelchiausi, nes mb dirba labai daug, tai miegas jam reikalingas siaubingai.
Atsakyti
maniskis taipat paprasytas keliasi bigsmile.gif 4u.gif nors tingiai bet isiraito nes kitaip maziukas jam neduotu gerai isimiegot su savo rekimu kol as maisteli darau lotuliukas.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis keliasi 6 ryto i darba,tai jei jam dar reiktu prie maziaus po kelis kartus keltis,tai nuvaziuotu i darba kaip zombis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis jei paprasau tai ir keliasi. pradzioj maziukas tik pavalgydavo ir pakakodavo, tai as maitindavau, o tetis pamperi keisdavo blush2.gif
Atsakyti
tai kad mums ir nereikia keltis ax.gif maitinu pati, tai kai mazoji uzsimano valgyt pasiimu is lovytes, kuris stovi salia manes - net is lovos liipti nereikia...pirma savaite nakti skaudejo mazylei pilvuka, tai tetis su ja soko, o mama miegojo ax.gif o siaip pirma menesi as su ja miegodavau, teti isviom i kita kambari, tai kai imdavo verkt nakti, atbegdavo ir jis. o dabar jau viskas praeity ir abu draugiskai miegam. o vat rytais jei neksuba i darba arba savaitgliais tai man leidzia pamiegoti - apsiima mazyle i kita kambari thumbup.gif
Atsakyti