Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maniškis, jei reikia atsikelia. Šiaip lovytė stovi šalia manęs, tai maitinti pasiimu pati ir atgal įkeliu, jei visi neužmiegam. O rytais atsikėlęs į darbą, pakeičia mažiui pampersą, tai mes dar galim pasivoliot.
Atsakyti
Maniškis nei karto nesikėlė naktį.Po gimdymo beveik 3sav gulėjom ligoninėj, o kažkur nuo mėn su puse mūsų mažutė išmiega beveik visą naktį. nuo 22h iki ~6h ryto doh.gif
Atsakyti
Pirmą mėnesį, kai mažulytė iki 2 - 3 nemiegodavo, tai vyras padėdavo nešioti, dažniausiai pas jį ant pilvo paguldyta ir užmigdavo bigsmile.gif O dabar kai gan neblogai miega tai nereikia žadinti. Maitinu pati, tai iš lovytės pasiimu net iš lovos neišlipdama, kartais taip visi ir užmiegam blush2.gif Kartais ryte pasiima mažulytę su savim į kitą kambarį ir leidžia man pamiegoti thumbup.gif
Atsakyti
KOKS SAUNUOLIS LEIDZIA PAMIEGOT g.gif
Atsakyti
Nesikelia maniškis.....
Aš pati maitinu,sauskelnių naktį nekeičiu(nebent prikakoja),vaikiukas miega su mumis kartu mūsų lovoje.Kam gi jam keltis mirksiukas.gif Jis nei negirdi,kaip mes bruzdam.
O jei iš ryto pažaidžia su vaiku ir leidžia man pasnaust,būnu labai laiminga wub.gif
Atsakyti
Keliasi tetukas musu ax.gif ,o as kai jis keliasi ne galvos nepakeliu(miegu kaip uzmusta ax.gif ),tai i lova kinderiuka man atnesa ax.gif
Atsakyti
Mano vyras keliasi naktim, kai jau būna kažkasblogai-pvz serga vaikelis, ir man jau 15-tą kartą labai sunku, arba, migdo, supa, kai aš nesusitvarkau...Na, labai reikalingas jis mums, nes vienai būtų labai sunku, o kai imasi reikalo tėtis-kažkaip viskas daug lengviau pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
Mano wyrelis vakarais užmigdo klecką ir keliasi kažkur iki 3 nakties. Vėliau žadina mane, nes aš, blush2.gif gėda prisipažinti, bet negirdžiu vaiko blush2.gif
Atsakyti
Keliasi tada kai paprašau, arba nereikia sekančia diena keltis anksti i darba.Bet kad jis ir atsikelia prie leliaus aš vistiek neužmiegu kol jie bendrauja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2006 11 26, 20:41)
Mano wyrelis vakarais užmigdo klecką ir keliasi kažkur iki 3 nakties. Vėliau žadina mane, nes aš,  blush2.gif  gėda prisipažinti, bet negirdžiu vaiko  blush2.gif

Kas cia per geda tikriausiai nuvargus esi 4u.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmos dienos iki pat šiol labai dėkinga esu savo vyrui.Padėjėjas numeris vienas.Ką aš bejo daryčiau blush2.gif
Atsakyti
O maniškis nesikelia, kaip aš pavydžiu toms mamoms pas kurias tokie geri vyrai.
Atsakyti