MANIŠKIS TAI NESIKELIA, BET TAM IR NĖRA REIKALO. GI JIS NEPAMAITINS UŽ MANE...

maniskis keliasi padaryti maistelio, kol as sauskelnes permaunu o paskui nueina buteliuko isplauti. dviese nakti kazkaip greiciau susitvarkom

QUOTE(Kribuk @ 2006 12 11, 19:43)

As kazkaip buvau pasakiusi vyrui,kad ir jo pareiga keltis nakti prie vaiko

Tai jis man pasake: Idomu kuo as ji maitinsiu jai atsikelsiu

o man vyrioko kazkaip niekada net prasyt nereikedavo... kol dar pati maitinau, tai jis keldavosi man mazyles atnesti... o dabar, kai jau pati nebemaitinu, tai ir pataiso pats...
zodziu uz tai ji labai gerbiu...

aš kėliausi iki vaikui sakako 3 mėn.,o po to vyras buvo paėmęs atostogų savaitei laiko,tai jis prižiūrėjo mažyli naktimis,bet per tą savaitę aš atpratau keltis naktimis. tai dabar nebegirdžiu verkiančio vaikelio,tai vyras ir toliau kasnakt keliasi:)
Mūsų tėveliokas pirmas dienas šokinėdavo tik mažiui suzirzus, tad išėjo miegot į kitą kambarį, nes neišsimiegodavo, o į darbą anksti keltis. Savaitgaliais miegodavo su mumis. Čia taip 2 savaites, po to jau miegodavo kartu ir nieko negirdėdavo. Dar naktį vaikį pasupdavo, o kitą dieną neatsimindavo. Pampersus naktį irgi "bandė" keist. Tik po jo pakeitimo mažius apsivarydavo iki ausų ir man reikdavo dar keltis naktį jį visą perrengt
. Tai tėvelio paslaugų naktim atsisakėm

maniskis tai man naktymis padeda tai past atsikelia tai susitariam is vakaro kaip bus nakti. Vaikas nakti su diena buvo supainiojes tai nakti paeiliui liuliodavom, tai labai didele pagalba
. Pienuko padarydavo kol as pampersa pakeisdavau ir pan. Dabar jau dazniausia pati tvarkausi nes vaikas jau taip daznai nesikelia

As noriu tik pasidziaugti savo vyru
, niekada jo neprasiau, kad padetu nakti, nes maitinu MP, tai kaip ir niekuo padet negali, bet jis vistiek keliasi ir is lovytes man atnesa dukra, sako nors taip gali man padeti, o jei yra reikalas tai ir pervysto