Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
MB keliasi thumbup.gif as miegu iki5-6 ryto, o jis keliasi 2-3 kart per nakti ax.gif
Atsakyti
nesikelia. jis nert negirdi kaip mes duodamės su dukryte visą naktį doh.gif . kai jau visai pasiunta-išsinešu iš kambario. vyras ir taip darbe užsiknisa per dieną, jei dar ir naktį nemiegos, tai kas iš jo liks...
Atsakyti
Gal ir keltusi jei reiketu maitinti misinuku, bet yra taip kad mes valgom MP tai kokia nauda jei jis atsikels juk pamaitinti vistiek negali lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rug @ 2007 06 24, 09:37)
nesikelia. jis nert negirdi kaip mes duodamės su dukryte visą naktį doh.gif . kai jau visai pasiunta-išsinešu iš kambario. vyras ir taip darbe užsiknisa per dieną, jei dar ir naktį nemiegos, tai kas iš jo liks...

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vyras tai sita prasme AUKSAS smile.gif tik nesakysiu, kur toki radau smile.gif
vyras po gimdymo man padejo maksimaliai, ateidavo po darbo ir sededavo iki isnaktu kad tik as pamiegociau kazkiek. o namie, tai keldavos visada tik jis. ir kai as MP maitinau, tai atsikeldavo, atnesdavo vaikiuka (nes mes migdom kitam kambaryje nuo gimimo) ir kai pamaitindavau, nunesdavo atgal. Ir siaip kelesi naktimis tol, kol vaikas jau naktimis nebepabudinejo, o tuo dziaugiames apie pusmeti. as keliuosi tik kai vyras dirba paromis arba buna isvykes kur nors ilgesniam laikui. Siaip sakau, kelesi naktimis noriai, be priekaistu man ir dar rytais i darba eidavo. Jau mane net nesmagu daresi del to, tai taremes, kad kelsimes viena nakti jis, kita as, bet kad as labai greit issibudinu ir sunkiai tada uzmiegu, o jis cia atsikele, cia padejo galva ir miega, tai sako, ai, nesikelk gal tu.
o kai misiniu pradejom maitint, tai atsikeldavo, pamaitindavo ir vel paguldydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 25 birželio 2007 - 17:33
MB keliasi savaitgaliais mes taip susitare ir jeigu buna nerami ax.gif
Atsakyti
Mūsų tetukas dirba ne Lietuvoj, bet kai būna namuose tai ir padeda, tik kad mažiukas naktį nevalgo tai ir keliasi nebent kai dantukai nervina ar dar kas nors panašaus jam nutinka rolleyes.gif
Atsakyti
MB niekada nesikelia nakti verysad.gif is pradziu tik keldavosi, kai tik grizom is ligonines.. ax.gif
Atsakyti
maniskis tai kai as migdau prabudusi, miegodamas niuniuoja.
Atsakyti
as maitimu MP , tai kap jo ir nereiketu, bet visada padeda atruginti, pakeisti sauskelnes, uzmigdyti ir pan. visada jauciu jo parama, prasyti niekada nereikia smile.gif
Atsakyti
as savojo net neprasiau kad keltusi, nes ir taip visa diena dirba tai nakti reikia ir pailsieti rolleyes.gif
Atsakyti
MB pats keliasi apie 5.30. Gulasi apie 22-23. Tai ką čia dar naktį jį šokdinti.. doh.gif Mažė rami, keliasi tik kartą pavalgyti MP, tai tėtis kartais net negirdi. Net ir neprašyčiau, kad keltųsi. Aš visai sėkmingai dieną pamiegodavau, kai trūkdavo miego. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 06 vasario 2008 - 23:19
irgi duoduosi nakti su vaiku kaip reikalas. Prasibudineja ir jis, dabar gal reciau. Sakydavau nesikelk, pasizadinsiu jei reiks, bet jis vistiek... Buvo i kita kambari isejes bet grizo smile.gif
Atsakyti