Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mucka @ 2005 09 23, 23:21)
Na mano vyras, tai net negirdi kada vaikas parbunda naktį...smile.gif tad ir nesikelia, nebent prireika jo pagalbos (tai buvo 2 kartus). Kadangi aš maitinu pati ir esu vaiko auginimo atostogose, tai nematau reikalo naktį kelti vyro, kuris visą dieną dirba. Nors kartais norėtųsi, kad būtų daugiau su vaiku.

kai auginom pirma dukrele tai vyras kartu su manim keldavosi,pasupti arba panesioti ant ranku ax.gif bet buvo bajeris ,viena nakti mes taip megojom kad net negirdejom kaip atsikele musu dukrele g.gif o tuo metu mes dar auginom kaciuka persa Pukelis negalejo uzeit pas mus i kambari ,taip buvo ismokes vyras tai nabagas katinas ilindo i musu lova ir pradejo laizit man veida ir plaukus kad pazadintum tevus,tiesa jis dar niauke o kai pazadino tai nabagas greitai pabego i virtuve ir pasislepe po taburete . tongue.gif blush2.gif buvo man ,ir as nuo to laiko leisdavau pazaist Pukeliui su dukrele,o dabar as pati keliosiu ir maitinu vaika,valgo dar kruti drinks_cheers.gif kad nereikia zadint vyra nes jam rekia i darba labai anksti vaziot g.gif wub.gif taip tai jis labai geras vyras ir tevas thumbup.gif
Atsakyti
Stengiuosi nekelti vyro, nes maitinu pati, labai jo pagalbos ir nereikia, lai ilsisi O jei jau pats pabunda, tai apgaubia man pečius pledu, kad nesušalčiau maitindama, gerti paduoda ar sauskelniukus mažuliui pakeičia, jei reikia. Tik kai ryte išvedu šunį ar nubėgu į dušą, tai grįžusi dažniausiai randu, juodu kartu su sūneliu lovoje. Vyras sako, kad mažiukas pajunta, kad mama išėjo ir pradeda niurgzti, tai tenka jį į lovą pasiimti.
Atsakyti
Būtų labai puiku, kad vyras kartais keltųsi naktimis biggrin.gif , bet taip buvo per 5 mėn. gal du kartai, kai vaikas jau žiauriai rėkė unsure.gif Paprastai jis negirdi kai mes keliamės, miega kaip užmuštas. doh.gif Kai mūsų mažyliui buvo vos keli mėnesiai, tikrai tekdavo pavargti naktį, bet dabar (5mėn) ramiai pavalgo ir toliau parpia thumbup.gif kadangi maitinu pati, vyro kelti šiuo atveju ir neketinu.
Atsakyti
[quote=Tinulis,2004 09 28, 11:37]
Kadangi as pati maitinu krutimi,tai nera reikalo jam keltis g.gif .O ir lovyte prisistumus prie savo puses,kad paciai lengviau butu. As tausoju tevelio mieg clap_1.gif a,nes jis keliasi anksti,o paskui sunkiai dirba,tad tegul pamiega biggrin.gif .

Mūsų mažulis jei tik laaaaaabai ko užsirėkia apsimiegojęs tai tėvelis šoka pirmas ir panešioja, kol nurimsta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 24 rugsėjo 2005 - 15:33
QUOTE(mucka @ 2005 09 23, 22:21)
Na mano vyras, tai net negirdi kada vaikas parbunda naktį...smile.gif tad ir nesikelia, nebent prireika jo pagalbos (tai buvo 2 kartus). Kadangi aš maitinu pati ir esu vaiko auginimo atostogose, tai nematau reikalo naktį kelti vyro, kuris visą dieną dirba. Nors kartais norėtųsi, kad būtų daugiau su vaiku.

As ir taip manau. Juk jis anksti keliasi i darba, visa diena dirba. As tai dar drybsau su vaikui lovoj iki 10, per pietus einu miegoti, jei nakty truko miegelio. Be to maitiimas krutimi ispendzia daug problemu - nakty vos tik suniurzgia dukriukas - tuoj kruti paduodu ir net neatsimerkusi pazynda kelias minutes ir toliau sau parpia. Taigi, vyro cia kaip ir visai nereikia.
Atsakyti
maniskis keliasi tik tada, kai as jo to paprasau. cool.gif cool.gif kad pats susiprotetu, to nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
nakti nesikelia,bet ryte,kadangi vistiek keliasi i darba,padaro misinuko ir sugirdo,tada man keltis nereikia...smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi nesikelia,pasidarau pati misinuka ir tiek smile.gif keliasi tik tada,kai mazius verkt pradeda,ar zirzia labai,tada kol manes ner nesioja ji ax.gif o siaip miega kaip uzmustas,vieninteli kart nakti ji maitino,kai as negirdejau,kad vaikas prabudo blush2.gif ,nenorejo manes zadint ir pats viska padare,o as ir praknarkiau visa reikala doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums 8 dienos, tai brangusis dar bijo mazyle i rankas paimti. schmoll.gif Dar tik stebi ir nesamoniu klausineja tongue.gif Tikiuosi greit isidrasins ir bent misinuka ismoks paruost blink.gif
Atsakyti
Kas čia tiem vaikam pasidarė kad kilojasi naktimis g.gif Maniškis(jam dabar 10 mėn)nuo 2 mėn pradėjo miegoti visą naktį,o dabar jau kokios 2 sav. keliasi naktimis net po kelis kartus atsistoja lovytėje ir rėkia nepadeda nei lovytės supimas nei lopšynių dainavimas.Pasiemu ant rankų nešioju kaip kokį naujagimį tik paguldau vėl rėkia tai dabar pasiguldau prie savęs nes šalta nešioti o beto sunkus 11 kg. sveria.Mano draugės mergaitė ir tokia pat situacija nors jai jau metai.O maniškis vyrelis nesikelia pučia ir viskas.Žiūriu visos labai gerus vyrus turi, o aš iš saviškio norėčiau daugiau pagalbos... schmoll.gif
Atsakyti
Mano meilė sąžiningai keliasi prie vaiko naktį, nereikia nei žadinti, nei ką. Aš pati maitinu - tai meilė keliasi ir atneša dukrytę, o kai ji pavalgo - paguldo ją atgal. 4u.gif
Taip buvo ir su pirmu vaiku ir niekada nėra man pasakės, kad nesikelsiu, nes jam reikia į darbą. schmoll.gif
Man su vaiku būti ir namus prižiūrėti dar sunkesnis darbas ir meilė tai supranta thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 2 savaites. Vyru nesiskundziu. Padeda kai reikia - keicia pampius, prausia, panesioja. nakti musu mazius tai labai jau geras. Jei tik suniurzga tai papa burnon - patraukia biski ir vel miega, todel vyras net nepabunda kartais. O ryte eidamas i darba jei tik tuo metu mazylis pabudes tai visada pakeicia pampi ir nuprausia. Ir net dienos metu is darbo parlekia su vaiku uzsiima kad tik as pavalgyciau. Dar nescia budama negalvojau kad vyras taip pades. matyt neivertinau jo meiles man. O dabar dar ir atzalelei.
Atsakyti