Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na kad ir koks tas vyras geras be butu as juo nelabai pasitikejau,na kol mazoji visiskai maza buvo,vis galvodavau ar gerai sauskelnes pakeis,ar gerai pamaitins,dar beja kazkada pagavau,kad pamaitines mazylei nakti sauskelniu nepakeite,nes kaip pats pasake-nemoku,tai teko priziuret akies krasteliu ir pakomanduot,bet dabar viskas gerai,sutariam ir vienas kita pavaduojam bet kada prireikus thumbup.gif o dar jis peleda,tai nakti maziuke daugiau sutvarko jis bigsmile.gif
Atsakyti
Naktimis keliuosi tik as. Pirma savaite dar keldavosi ir vyras, bet tada jis nedirbo. Dabar kai pradejo dirbti is viso miega kitame kambaryje. Bet tai as nesiskundziu labai. Mazius ramus tik karta per nakti keliasi smile.gif
Atsakyti
Mano nesikelia, aš maitinu pati, taip kad jei ir atsikeltų, iš jo jokios naudos biggrin.gif pienuko juk neturi mirksiukas.gif
Ką tik po gimimo kėlėsi, pakeisdavo sauskelnes ir man paduodavo mažylę pamaitinti, nes man labai skaudėdavo kol atsikeldavau... dabar jau nebe... nors kartais, kai ji nevalgo, o tik verkia, norėtųsi, kad ir jis pabūtų su ja, panešiotų ax.gif
Atsakyti
mano vyras kelesi tik pirmas 3savaites,kai labiausiai reikejo man pagalbos.buvo pasiemes atostogas is darbo. ax.gif dabar kai vel dirba ,tai pas maziuke naktim nueina tik savaitgaliais.arba isvis nesikelia blush2.gif bet nepykstu,mazoji keliasi tik 1-2kartus per nakti,naktim nevalgo.kartais visa nakti ismiega thumbup.gif
Atsakyti
Pačioj pradžioj keldavosi. Bet kadangi jam į darbą, tai aš sakydavau pati susitvarkysiu, miegok biggrin.gif O dabar tai jau net ir nebegirdi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 02 11, 18:33)
Pačioj pradžioj keldavosi. Bet kadangi jam į darbą, tai aš sakydavau pati susitvarkysiu, miegok biggrin.gif  O dabar tai jau net ir nebegirdi rolleyes.gif

Ir pas mus panašiai smile.gif
Bet kad aš ir nenoriu, kad jis keltųsi, nes dukrytė pakankamai rami - pora kartų per naktį reikia čiulptuką įdėti, ar pamaitinti.
Atsakyti
keliasi ir esu jam uz tai dekinga wub.gif
Atsakyti
mano vyras irgi keliasi nakti prie dukrytes wub.gif
Atsakyti
Mano maziui beveik 8 men,o jis vis dar l.blogai miega.Kazkiek menesiu kelinejausi,vyras tik savaitgaliais.Bet ziuriu jau taip nepavezu,tai dabar vyras vos ne kas nakti 10 kartu pas maziu eina thumbup.gif
Atsakyti
Musu mazius ilgai pas mus lovoj miegojo.Gal iki 7 men.Tai ne vienam keltis nereikedavo.Jeigu reikdavo nakti pampersus keist keldavausi as.
Kai pradejom mazaji pratint prie lovytes reikedavo daznai keltis,nes jis sunkiai uzmigdavo,daznai pabusdavo,verkdavo.Tada ir vyras daznai keldavosi,nes man jau buvo beveik stogas pavaziaves.

Aciu Devui, vaikas pagaliau ismiega savo lovyteje visa nakti.dabar niekam keltis nebereikia.
Atsakyti
maniskis tai labai retai keliasi nakty pamaitint sunu, tik tada kai prasau. ir tai kaskart tenka baksnot y sona kad keltusi, o ir bemaitindamas pats uzmiega. tai kazkaip geriau pati keliuosi savim labiau pasitikiu negu vyru... ax.gif
Atsakyti
maniskis nesikelia,bet as tuo nesiskundziu,nes vistiek as tada nemiegu..nepasitikiu as blush2.gif tai koks reikalas abiems nemiegoti?! o juolab kai vyras dirba diena..
Atsakyti