Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nevesta @ 2008 02 17, 11:11)
maniskis nesikelia,bet as tuo nesiskundziu,nes  vistiek as tada nemiegu..nepasitikiu as  blush2.gif  tai koks reikalas abiems nemiegoti?! o juolab kai vyras dirba diena..

drinks_cheers.gif mano taip pat,kol dar buvo lb maziukas,tai as maitindavau pati,tai ka jis padarys atsikeles,nieko blush2.gif dabar nakti tik reikia kartais soske ikist,bet dazniausiai miega iki ryto wub.gif as vyra is lovos isverciu savaitgali jei mazius kokia 8 atsikelia biggrin.gif pati pamiegu da koki pora val rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nesikelia,o aš ir nematau reikalo,mažiukas keliasi tik kartą per naktį,tai didelių sunkumų nesudaro wub.gif ,o vyras gerai išsimiegojęs uždirba pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes susitare su vyru, kad jis atsikels ryte sestadieni arba sekmadieni smile.gif tai koks kaifas kai isinesa maziu i kita kamb. o as dar vartaliojos lovoj iki 12 thumbup.gif
Atsakyti
maniskis padeda kai kazko paprasau, ir nakti keliasi jei prasau paduoti vaika smile.gif
uztai jam paprasciau kai dukra pas mus miega smile.gif
ir as noreciau, kad issinestu mazyle, o as dar paparpciau savaitgalio ryta smile.gif
Atsakyti
Kadangi pati maitinu savo mergyte tai MB man nereikalingas ,kad keltusi nakti,bet beveik visada pats pabunda kai mergyte suverkia ir prasosi valgyt nakti .
Atsakyti
Mano vyras superinis thumbup.gif , keliasi kai reikia, tik kai kada negirdi, bet ne problema.Kai pavarkstu pati ji pakeliu kad eitu supuoti mazyle smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nesikelia, nes miega kaip užmuštas ir negirdi vaiko verksmo, o net ir prižadinti neišeina, nebent rėktum gaisras ar kažką panašaus doh.gif
Atsakyti
Mano vyras keliasi, visada keliasi, kai tik pabunda maziukas. Jau man tenka jam pasakyti, kad miegotu, nes ryt i darba. Bet jaucia laaabai didele atsakomybe ir pareiga. Maziukas, kai tik pabunda nakti, jis pirmiau atsikelia nei as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausre_ @ 2008 02 20, 16:21)
o mes susitare su vyru, kad jis atsikels ryte sestadieni arba sekmadieni  smile.gif tai koks kaifas kai isinesa maziu i kita kamb. o as dar vartaliojos lovoj iki 12  thumbup.gif

kad taip su mano susitarti eitu, bet jis gan didelis savanaudis pasidare ypac po vaiko gimimo tai sunku ka su juo susisneket verysad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Maniškis keliasi neprašomas. Labai dėkinga jam už tai, nes vaikelis mūsų labai daug dėmesio reikalauja ir aš viena tikrai nesusitvarkyčiau.
Atsakyti
Esų iš tu laimingu mamyčių ,kuriu vyrai keliasi naktimis pamaitinti mišinėlių vaikelį biggrin.gif Kai maitinau krutym ,aišku maitindavau aš ir keltis reikėjo man,o dabar keliasi vyras rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras visada keliasi pamaitint jaunuolio
Atsakyti