Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pats niekada nesakys duok man vaika eik tu pailsesi! bet kai pasakai kad esi pavargus pabuk su vaiku, niekada nesako negaliu ar pavarges esu thumbup.gif . keliasi ir naktim jei koki karteli tingiu atsikelti ax.gif , nors eina i darba ir keliasi anksti. saunuolis mano vyras drinks_cheers.gif, ir svarbiausia neburbuliuoja, thumbup.gif
Atsakyti
Nesikelia, o ir as nematau tam reikalo g.gif maitinu pati, jug jis savo papo neduos - todel ir keltis jam nera reikalo biggrin.gif
Atsakyti
As saviskio naktimis nejudinu, nes visvien jis niekuo negali man pagelbeti mirksiukas.gif O dienomis, kai neina i darba arbar kai grizta is jo padeda man( atrugina, pakeicia pampera, nuplaina uzpakaliuka, aprengia ir pan.) ax.gif O del naktu, tai sako, kad duociau jam savo krutine, tai galeciau ir meigoti rolleyes.gif man atrodo, kad gudrus yra, nes to padaryti negaliu biggrin.gif o siaip, kai duodu jam dukryte po maitinimo, kad atsirugtu, atejusi veliau randu juos bezaidziancius doh.gif
Atsakyti
Tai kad nelabai jam yra tikslo keltis, maitinu krūtim, tai ką jam veikt atsikėlus, juk nepamaitins... biggrin.gif Nors 4 pirmasias savaites jis buvo namie su mumis, tai labai man padėjo, kai labiausiai to reikėjo, ramindavo vaiką, nešiodavo dieną, naktį, pampersus keisdavo, man liepdavo eit miegot, tik pamaitint atnešdavo ir viskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 21, 10:21)
Neikart naktį nesikėlė schmoll.gif  Ai,vieną kart neapsikentus palikau jį vieną naktį su vaiku,tik pamaitint ateidavau.Tai žmogus visiškai neišsimiegojo.
O dabar dukra per naktį miega 3-4 valandas.Labai sunku.MB neprisišauksi unsure.gif

sunku tada g.gif

QUOTE(cioliuke @ 2009 06 23, 11:59)
pats niekada nesakys duok man vaika eik tu pailsesi! bet kai pasakai kad esi pavargus pabuk su vaiku, niekada nesako negaliu ar pavarges esu thumbup.gif . keliasi ir naktim jei koki karteli tingiu atsikelti ax.gif , nors eina i darba ir keliasi anksti. saunuolis mano vyras drinks_cheers.gif, ir svarbiausia neburbuliuoja,  thumbup.gif

supratingas vyras,nelenda neprasomas thumbup.gif
as is pradziu buvau tos pacios nuomones,kad as maitinu tai ko cia ji zadint ir pan,deje... kai mum 3men jau prasidejo dantukai formuotis ir musu naktys buvo visiskai bemieges,mb jau nebesikele,nes nebuvo prates to daryti ir nebeprisisaukiau,zadinkites tegu pasedi su jum,pamasazuoja paciucina vaika kai jau pmaitinat thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip tai maniškis nesikelia. Bet jei mažius labai triukšmauja ir aš būnu labai pavargus, tai tuomet keliasi, paima vaiką, panešioja, pasupuoja. Bet daugiausia tai dienomis ar vakarais žaidžia kartu.
Atsakyti
maniskis nesikelia, nes nera reikalo - maitinu mp, pavalges mazius iskart uzmiega. nakti ramus. tfu tfu tfu.
Atsakyti
Kai maitinau krutimi - kelimasis nakti buvo tik mano reikalas. Pradejus maitinti misineliais - vyras visada keliasi ir ijunges auto pilota lekia i virtuve biggrin.gif padaro misinukus jisai, o maitiname kas antra maitinima as, kas antra jis. Vienam butu tikrai per sunku. Ir nesuprantu tokiu vyru, kurie nemano privalantys dalyvauti vaiko auginime ir prieziuroje. Ir nepadeti reikia, o auginti kartu.
Atsakyti
Maitinu krutimi, mazylei menuo ir kelios dienos, draugas nakti dirba, diena miega, tai kokios is jo pagalbos galima tiketis situose reikaluose...
seip labai megsta iseit i pardes apipirkt ar i vaistine, kai ko nors reikia... taip tai kai isgeria, tai dar priekaistauna dukrelei, kam jai diegliai uzeina butent tada, kai jis miego nori... nesuprantu as jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2009 09 19, 12:55)
Ir nesuprantu tokiu vyru, kurie nemano privalantys dalyvauti vaiko auginime ir prieziuroje. Ir nepadeti reikia, o auginti kartu .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As paskutiniu metu beveik nesulaukiu pagalbos. Is pradziu ir maudydavom kartu, ir naktimis man dukryte is lovytes paduodavo pamaitinti, o kai pamate, kad galiu viska ir viena atlikti, tai ir atsijunge. Dabar tik uzpakali nuplauna ir pazaidzia. Kai issireikalauju poilsio tai kartais ir kieme kartu pavaiksto. Bet pats neskuba siulytis i pagalba.... schmoll.gif
Atsakyti
Tvarkomes vienodai abu su savo zirzekliais,tik tiesa jau dukrai nebereik musu naktim biggrin.gif
Atsakyti
Visaip būna.Bet kai paprašau pagalbos,niekada neatsako.
Tačiau būna ir tokių momentų,kai pasako: o kam vaikui mama,jei aš tai turiu daryti? g.gif
Atsakyti