Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
\atsikelia leidzia ir mamytei pilset thumbup.gif saunuolis tas musu tetis mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
pradzioj padedavo, o nuo 3 men nebereikia
Atsakyti
Nera nakties, kad nebutu atsikeles. tik kartais mama budresne prabunda ir tada kelia teti biggrin.gif
Atsakyti
Mes darbais (kalbant apie mazyli) esam pasidaline per pus. Ir nakti keliasi, ir maitina, ir pampersus keicia, maudo ir t.t. zoddiu, ka darau as, ta daro ir jis. Ir mano manymu, nera cia ko girti ir liaupsinti tecio, nes cia normalus dalykas, taip ir turi buti. Tetis ne padeti mamai turi, bet auginti lygiai taip pat kaip ji. Cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
be jokiu problemu viska padeda
Atsakyti
o as darau viska pati,o cia ziuriu visoms taip padeda
Atsakyti
Kai susilaukem pirmo sunaus tai labai padejo nes man tos pagalbos ir reikejo buvo labai neramus daznai keldavosi nakti todel vyras ir padejo leisdavo man pamiegoti, o dabar kai turim antra man jo visai nereik pagalbos , net nezinau ka jis darytuvaikas uzmiega 22-23 val ir miega iki4-5 val pavalgo ir toliau miega, o kai pati maitinu tai vyras net nereikalingas, tik kai buvo visai mazutis rytais keldavosi anksti tai vyras ji paimdavo ir duodavo man pamiegoti smile.gif
Atsakyti
naktimis keliasi tik vyras,nes jis tik savaitgliais namie buna,todel leidzia man pamiegoti
Atsakyti

mano vaikas nakti nesikelia, bet vyras keliasi kiekvieną ryta ir ruošia mišinuką. Taip buvo kaip auginau ir pirmąjį vaiką. Manau kad tai normalu smile.gif padeda viskuo, pazaidzia ir i lauka pasivaiksciot iseina, stengiasi daugiau laiko jiems skirti thumbup.gif

Atsakyti
Maniskis su suneliu kelesi, ale dabar nebegirdi nieko..
Daznai pabunda ir sako, o tai mazoji ismiegojo visa nakti.. bigsmile.gif O is to, kad nakti valgem ir keitem pampi, jis nieko negirdejo
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 17, 12:03)
o as darau viska pati,o cia ziuriu visoms taip padeda

deja ne tau vienai viska tenka daryti vienai. maniskis dar ne karto nebuvo atsikeles padeti. buna kartais nubunda, jei mazoji buna nerami ir virkauja, bet taip graziausiai apsivercia ant kito sono ir toliau parpia. kartais net pyktis ima, lygtais jam is viso niekas nerupetu. bet jau dabar aciu Dievui, vaikas paaugo ir daug reciau keliasi nakti, ir greiciau pavalgo ir uzmiega.
Atsakyti
Neikart naktį nesikėlė schmoll.gif Ai,vieną kart neapsikentus palikau jį vieną naktį su vaiku,tik pamaitint ateidavau.Tai žmogus visiškai neišsimiegojo.
O dabar dukra per naktį miega 3-4 valandas.Labai sunku.MB neprisišauksi unsure.gif
Atsakyti