Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu mazylis nakti keliasi pora kartu, tai vyras pirmaji karta kelias, o as antraji ax.gif
Atsakyti
Nesikelia...
Nera reikalo - maitinamas mazius MP...
Atsakyti
musu vaikas keliasi kas valanda, tai vyras keliasi iki 2-3val o as veliau verysad.gif
Atsakyti
oi, prisimenu, kai gimė mūsų mažoji. Buvom su vyru susitarę, kad vieną naktį keliasi jis, aš kt. tai kai jau ateina vyrui laikas keltis, tai pirmiausia, žinoma aš prabundu, tada prikeliu vyrą ir jau tada jis bėga daryti leliui valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras visada keliasi naktį, kai maitinau MP kad atsirūgtu, o kai maitinam iš buteliuko, tai pats ir pamaitina, duoda man pailsėt
Atsakyti
Pirmus menesius kelesi, kad paduoti man mazyle pamaitinti, nes po CP budavo sunku ja kilnoti, o paskui jau as pati tvarkiausi - vyras anksti keliasi i darba tai pagailedavau jo ax.gif
Atsakyti
Manoji dažniausiai išmiega visą naktį, tai keltis nelabai reikia. Bet šiaip tai keliasi, jei paprašau. Pabandytų nesikelt... gun_smilie.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as cia naujoke, tad noreciau su jumis susipazinti ir paplepeti smile.gif Na mano vyras kartais keliasi maziukes paziuret, bet dazniausiai tai tenka man verysad.gif smile.gif
Atsakyti
ne, nes maitinu MP
Atsakyti
Na mano vyras keliasi tik kai AŠ jį PAŽADINU ir paprašau priet, nes šiaip kai miega tai nieko negirdi biggrin.gif O ir dažnai išvažiavęs būna verysad.gif
Atsakyti
Vyras kėlėsi pirmą mėnesį, jei po maitinimo mažiukas budavo neramus, panešiodavo, pasupdavo. Dabar tai vyras net negirdi dažnai, kai aš atsikeliu, pamaitinu mažiuką (valgo MP) ir vėl paguldau miegoti biggrin.gif Tiesą sakant, nematau reikalo, kam vyrui dabar keltis, nebent tik tam, kad sūnelį man paduoti pamaitinimui. Na aš to tikrai nereikalauju, juk vyras dirba, tegul miega sau. smile.gif
Atsakyti
Musu tevelis buvo pazadejes keltis prie maziuko, bet as nematau reikalo g.gif mazylis pavalgo nakti ir toliau miega, o teveliui i darba tai reikia... leidziam mes jam pamiegot ax.gif be to, jis miega kietai, tai kol isgirsta, kas vyksta aplinkui doh.gif O pati, kai atsikeliu, tai ir geriau jauciuos, kazkaip ramiau soske.gif O va, kai sirgom, tai tevelis nemiegojo kartu su mumis 4u.gif
Atsakyti