na maniskis,kiekviena nakti keliasi,pamaitina,pervercia ant sono,na jau rupestis neispasakytas
kita karta susimastau,ar tai normalu?
Mano vyras nesikelia naktį, nes net neišgirsta, kai sukniurksi mažasis. Pieno sūnelis patraukia ir toliau sau ramiai užmiega.
Mano mazasis nuo gimimo iki dvieju men. nakti keldavosi du kartus 3val. ir 6val. Pavalgydavo ir vel palaimingai uzmigdavo.Dabar jau beveik dvi savaites laikosi kitokio rezimo - prasibunda viena karta 5 arba 6val. Pavalgo ir vel pucia i aki.Tai kai tiek to vargo, tai man nereikia jokios pagalbos. Nezinau kaip butu, jei vaikelis butu kitoks, gal ir keltusi..As manau jog vyrai tikrai turetu padeti, nes mamoms ir taip daug tu vargu.. Pazistu viena teti, kuris padaro viska..Mamai reikia tik kruti vaikui paduoti, o jis ir atnesa, ir atgal i lovyte paguldo ir pervysto, ir supuoja, ir ryte i darba eina..
Maniškis tai niekad nesikeldavo,bet jai jau girdi kaip vaikas rėkia tai jau padeda.
Mano vyras keliasi tik kai aš paprašau
,nes mažylė naktį valgo miegodama, labai retai pabunda. Suvalgo mišinuko ir toliau miega
Mišinuką tai mes iš anksto padarom kiek nakčiai reikia, šaldytuve stovi. O pašildyti,tai prie lovos pasistatėm maistelio šildytuvą, kad nereikėtų lakstyti
, tai vyrą kartais žadinu, tik kad nueitų mišinuko į virtuvę, bet ir tai retai, nes jam anksti į darbą
Mano vyras labai daug dirba, pati maitinu krūtimi, todėl jo pagailiu, neverčiu ir neprašau keltis naktimis, be to pati galiu susitvarkyti. Kartais, kai vaikas naktį būna neramus pasvajoju, kad būtų gerai, jog kas nors tą darbą padarytų vietoje manęs, bet tokių naktų, ačiū Dievui, būna retai.
Šiąnakt mano vyras kėlėsi vietoj manęs
Niekada taip nėra buvę, aš miegojau kietai, negirdėjau kaip sūnelis verkia, tai teko vyrui keltis
Nu musiske gelele
miega naktim gana neblogai
Bet nakti, kai ji pradeda kiurkseti, visada vyras atsikelia ir atnesa man ja i lova pamaitint, nes dar pati tebemaitinu, o po to ji jau ir lieka musu lovoje iki ryto
Ir kai mazyte buvo suslogavus ir buvo labai irzli, tai vyras nakti ja pasieme isejo i kita kambari, uzsidejo lopsines ir ja nesiojo
Kadangi jau nebemaitinu, tai prie mažylės su vyru keliamės pakaitomis kas antrą naktį. Labai patogu taip, vieną naktį keliesi, kitą - išsimiegi