Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
aš kumščiuoju, kol pakeliu ir liepiu eit vaiko žiūrėt. Kartais pagailiu, kartais ne, kartais savęs labiau gaila blush2.gif tongue.gif šiaip jis negirdi, kai vaikas bliauna. gal čia vyrų tokia įgimta savybė? blink.gif
Atsakyti
Manasis kartais, bet visada pabunda kartu, paklasia gal ko reiketu.
Atsakyti
mano nesikelia, nes maitinu pati, bet girdi, kai maziukas nubunda. ax.gif
Atsakyti
Kiek šeimų, tiek ir skirtingų variantų...Manau, jei dirbtume abu su vyru, tai ir priežiūrą dalintumėmės perpus, o kol jis vienas dirba, leidžiu pailsėt, palepinu 4u.gif Juolab, kad maitinu pati, tai jis nelabai kuo ir gali padėt. Būna, kad naktimis ilgai sėdi prie kompo, tai jei reikia, pasūpuoja mažąją, panešioja. Arba atneša man į lovą pamaitint, o po to vėl perkelia atgal į lovelę. Jei paprašau, rytais išsineša į dukrytę į kitą kambarį, kad galėčiau ilgiau pasnaust...Žinoma, maloniausia, kai parodo supratingumą ir ką nors padaro savo iniciatyva, tačiau jei būtina - paprašau ir niekuomet neatsisako padėt.
Atsakyti
Maniškis nesikelia. Maitinu pati ir dar vaikutis miega su mumis, tai net nėra reikalo keltis. Net kai vaikas naktį būna neramus neatsikelia, bet ryte skundžiasi kad irgi neišmiegojo, viską girdėjo
Atsakyti
Mano tai tikras šaunuolis thumbup.gif Nors ir sunkiai dirba ir keliasi anksti 5h, bet keliasi ir padeda jei reikia, aišku man pačiai nesmagu, todėl stengiuosi pati susitvarkyti
Atsakyti
kol maitinau, atnešdavo ir išnešdavo vaikiukus thumbup.gif , o ir dabar atsikelia, jei reik 4u.gif , man pačiai tai padaryt sunku, nes staigiai pakilus iš lovos sukasi galva, turiu pasėdėt doh.gif
Atsakyti
Maniškis kitam kambary miega verysad.gif , na bet vakarais po darbo padeda smile.gif
Atsakyti
O kai maniskis nakti bando nuraminti vaika, tai tik dar blogiau gaunasi, galutinai vaika pazadina ir tas nebenori miegoti. Tada jau man sako daryk ka nors. Suprates kad jam nekas tesigauna su nuraminimu, vyrelis pasisiulo nemiegoti iki kokiu 3-4 val. ir bovytis su zirzianciu sunum. O as tada kaip karaliene issimiegu (nuo kokios 22val iki 03) ir toliau prie vaiko keliuosi pati. Nu aisku musu vaikis tai neeilinis reksnys, kai mazesnis budavo, tai as ir pati ziauriai vargdavau kol nuramindavau, bet jau ismokau, turiu savo sistema, i kuria tevelis niekaip neikerta tongue.gif
Atsakyti
Mano vyras naktimis nesikelia. Nusprendžiau, kad neverta jo žadinti, nes jis labai sunkiai prisikelia. Kad pabustų, tai vaikas įsirėkia kaip reikalas, o aš išgirstų pirma ir vistiek nemiegu. Dėl to nutariau, kad pati kelsiuos, nes vistiek nemiegu ir girdžiu kiekvieną vaiko krūptelėjimą/
Bat šiaip jis visada man padeda.
Atsakyti
Naktim keliasi tik vyras tongue.gif Kol maitinau pati, as atsikeldavau tik pamaitint. Dabar, kai valgo misinuka, keliasi tik vyras. As, aisku, viska girdziu. ax.gif Toks musu susutarimas- mano dienos, jo naktys. Ir nemanau, kad reiketu jo gailetis kaip dirbancio ir islaikancio seima schmoll.gif Vaikas abieju. Be to, kazin kam sunkiau- jam darbe ar jums namie g.gif
Atsakyti
Maniškis taip pat nesikelia blink.gif
Atsakyti