Maniškis viską padeda, bet reikia nukreipti į tą pusę, kur reikia padėti
. Daro tikrai viską, bet naktimis keliuosi aš, nes dukrytei reikia papulio, o tėtukas vis tiek jo neturi...
Nors aš ir maitinu pati, bet vyras keliasi naktimis man paduoti vaiką ir kai jis užmiega jis jį paguldo į lovytę, taip tikrai patogiau, nes pati mažiau išsibudinu, o vyras lengvai užmiega...
QUOTE(inguzas @ 2005 12 18, 15:06)
Nors aš ir maitinu pati, bet vyras keliasi naktimis man paduoti vaiką ir kai jis užmiega jis jį paguldo į lovytę, taip tikrai patogiau, nes pati mažiau išsibudinu, o vyras lengvai užmiega... 
Šaunuolis tetukas... aš labai didžiuojuosi tokiais vyrais.
sveikos...
esu cia naujoke nors prisijungiau gana seniai...Kazkaip uzkliuvo si tema ir kaip pastebejau gana ilgokai jau ji vystosi...
na,tada ir mes pasireiksime apie savo teti...
ispradziu pirmas savaites tai keldovames abu,nes krutimi maitinau..na,o paskui koki pora menesiu tai mamos budavo savaitgaliai...kaip pati juokdavausi,penktadienio vakara atidirbdavau ir visa savaitgali ilsedavausi...
...na,o kadangi dabar sunelis keliasi apie 6 ryto (o kaip tik tetis keliasi musu sesta) tai jiedu abu ir pasimaitina....pagudo mazyli pas mane i lova...ir vel abu dedam i aki iki kokiu 10 ryto....
na,beje mes jau ir dideli...jau mums 5 men.
esu cia naujoke nors prisijungiau gana seniai...Kazkaip uzkliuvo si tema ir kaip pastebejau gana ilgokai jau ji vystosi...
na,tada ir mes pasireiksime apie savo teti...
ispradziu pirmas savaites tai keldovames abu,nes krutimi maitinau..na,o paskui koki pora menesiu tai mamos budavo savaitgaliai...kaip pati juokdavausi,penktadienio vakara atidirbdavau ir visa savaitgali ilsedavausi...
na,beje mes jau ir dideli...jau mums 5 men.
maniškis tai kas antrą savaitę naktinį darbą dirba, grižta 1:00 arba kokia 3:00, o 8:00 vėl į darbą....Kur aš čia jį dar prie vaikų kelsiu...
Maniškis paprašytas atsikelia, bet būna labai nepatenkintas ir piktas
Tai stengiuosi be jo pagalbos apsieiti
Bet kai būna sunkių naktų ir aš pati jau sunkiai bepakeliu, tuomet prašau ir jo pagalbos
Maniškis keldavosi, kai mažos buvo. Aišku, kai dar pati maitinau, tai aš keldavausi, o po to aš kažkaip kietai miegodavau, kad jis daugiau girdėdavo, kai vaikai pabusdavo, tai taip ir gaudavosi, kad jis dažniau kėlėsi
O dabar kaip kuris atsikeliam, kartais aš, kartais jis
sveikos
faina kad jusu vyrai keliasi. maniskis gal koki pora kartu buvo atsikeles, nes jau nuo 1 men nebeturejau pieno ir maitinau misineliu, tai kad vaikas neverktu pataise, o as raminau. dabar tai koki menesi miegam atskirai, as su vaiku vienam kambari, jis kitam. mat jis neismiega, nors nedirba mokosi, o dabar jam praktika.
pavydziu jums.
faina kad jusu vyrai keliasi. maniskis gal koki pora kartu buvo atsikeles, nes jau nuo 1 men nebeturejau pieno ir maitinau misineliu, tai kad vaikas neverktu pataise, o as raminau. dabar tai koki menesi miegam atskirai, as su vaiku vienam kambari, jis kitam. mat jis neismiega, nors nedirba mokosi, o dabar jam praktika.
pavydziu jums.
maitinu pati, todėl vyras nemato reikalo keltis naktimis, vistiek niekuo padėti negali - jo žodžiais
jis miega taip kietai, kad net negirdi kada mažulis nubunda. tik savaitgalio rytais atneša mažutėlį man į lovą
man ir vyrui(ypac)sunkiausia buvo pirmas menesis niekaip negaledavau priprast prie to kad reik keltis kas 3val, nors ir vyras dirba, ir mokos, bet vistiek keldavosi, nors viena kart per nakti, ir labai padedavo man
o mums naktim keltis nereikia nuo pat gimimo
pirmais mėnesiais užmigdavom 22-23h,o atsikeldavo
mažiukas valgyti 6-7h, o dabar užmiegam 21h, o keliamės 8h...mums šeši mėnesiukai
mažiukas valgyti 6-7h, o dabar užmiegam 21h, o keliamės 8h...mums šeši mėnesiukai
na nesikelia, bet jau pripratau ir be jo pagalbos apsieiti.