Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(myliu @ 2006 01 17, 18:02)
Naktim keliasi tik vyras tongue.gif  Kol maitinau pati, as atsikeldavau tik pamaitint. Dabar, kai valgo misinuka, keliasi tik vyras. As, aisku, viska girdziu. ax.gif Toks musu susutarimas- mano dienos, jo naktys. Ir nemanau, kad reiketu jo gailetis kaip dirbancio ir islaikancio seima schmoll.gif  Vaikas abieju. Be to, kazin kam sunkiau- jam darbe ar jums namie g.gif

sveika...va tau Myliu as pritariu is visos sirdies...vaikas abieju,o diena mes irgi ne laikrascius skaitome.... biggrin.gif saunu...daugiau tokiu mamyciu ir visi vyrai isgirstu vaiku verksma.... thumbup.gif
Atsakyti
Nors as ir girdzu kiekviena aiko kruptelejim ir nemiegu kol jis pavalgo, bet vyras vistiek keliasi , aisku tik savaitgaliais. Nes jam rei ir duoti pamiegoti, nes pinigelius kazkaip ir kazkam uzdirbti reik! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas iš to, kad vyras kelsis, jei jis mano papuką geria smile.gif Visai kas kita, kai kas mišinukais maitina.
Atsakyti
Mano vyras kartais keliasi.Dažniausiai, kai būna nepavargęs.Šiaip aš jį suprantu,nes keliasi 5h,tada važiuoja 100km į darbą,grįžta apie 19.30, vėl įveikęs 100 km.Nesu tokia harpija, kad kelčiau ir naktimis.Bet kai jau man stogas važiuoja naktį, nuo vaiko verkimo, tai jis nebežiūri ar pavargęs ar nepasvargęs, keliasi ir budi prie vaiko, o man duoda pailsėt smile.gif
Atsakyti
Mano tai ne tik kad nesikelia,bet vis dar miega kitam kambary. Truputį siuntu dėl to, bet jam į darbą ir praktiškai visą laiką sėdi už vairo, tai dėl to dar laikausi :blinkTik įdomu kas bus kai man reikės eit į darbą, kokie tada bus jo argumentai g.gif O per naktį tenka keltis minimum penkis kartus,būna kad kas pusvalandįįįįį....
Atsakyti
nesikelia. žadinu tik tada kai pradeda knarkt biggrin.gif mykolas mp laką naktimis, todėl ir leidžiu vyrukui miegot
Atsakyti
Atsikelia,bet kai isgyrsta,bet turbut vyrai visu vienodi,jie istikruju moka miegot ir nieko negyrdet,o ryte paskambinus is darbo paklaust-"Kaip vaikas sianakt miegojo.." doh.gif
Atsakyti
mano vyras nuo pat gimimo keliasi prie vaikiuko ir as jam labai uz tai dekinga 4u.gif vyras labai nori jaustis reikalingas, tai kodel gi ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu mano vyras kiekvieną savaitgalį miega prie sūnaus kadangi maitinam mišinėliu,o ir sauskelnes tuo pačiu pakeičia.Kartais ir vidury savaitės šalia jo miega jei mato kad aš pervargus ar blogai jaučiuosi.Aš jau kartais net negirdžiu kada ten jie valgo blush2.gif Nu mėgstu aš pamiegot lotuliukas.gif Iš tikrųjų klausimas kas daugiau pavargsta?Ir kurio darbas sunkesnis? g.gif
Atsakyti
Kol mazius buvo maziukas iki keliu menesiu tai keldavosi kas antra maitinima (misinuku maitinau), savaitgali rytais maitina, o siaip jis velai eina miegot ir anksti kelias (gal 6 val miega kartais), tai jau as didvyriskai... aciu dievuimaziukas pradejo naktim nesikelt kartais. vienzo sunku, bet tikrai pateisinama.. nors visgi sunku.. bet savaitgali atsigriebiu siaip
Atsakyti
kadangi vaikas naktimis nevalgo,tai prie jo reikia keltis tik soskę paduoti ar dantims dygastant,kai verkia.kai vyras išgirsta vaiką zirziant,tai visada atsikelia,bet ne visada išgirsta biggrin.gif jis kažkaip giliau miega,o aš,atsiprašant,kiekvieną sūnaus pirstelėjimą girdžiu per miegus tongue.gif
Atsakyti
Vyras keliasi tik savaitgaliais, nes paprastom dienom reikia išsimiegot norint produktyviai nudirbti darbus. Šiaip nesiskundžiu, jei neišsimiegu naktį prisitaikau pamiegot diena
Atsakyti