Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

a man tai HAMERIS superiausia masina.. tik vat valgo biskeli.. ir kainuoja.. bet jokia kita man susisavejimo nekelia.. user posted image
Atsakyti
Pilnai sutinku,kad A mersas tragedija,bet "mersininkems" tokiom ,kaip as ,yra nauja masinike B Class,superb. Zemesne uz A ,vidus labai patogus ne tik priekyje sedintiems ,bet ir gale+ bagazas nemazas. Budama is tu aukstu lietuvaiciu dazniausiai sunkiai susirangau i koki BMW ar tuo labiau japoniskas masinas,jau nesneku apie tai jei vairuotojas austaugis tai uz jo ant galines sedynes neilysi... wub.gif wub.gif

Atsakyti
Jeigu kalbėti apie neįgyvendinamą svajonę tai- LAMBORGINI DABLO.

O jeigu apie realias tai- RENAULT AVANTIME (deja jų pagaminta tik 6000 vnt., tai dviduris minivenas), arba Volvo XC 90.
Atsakyti
Tik uz audi TT thumbup.gif

http://www.autoplius.../0/521511_1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangooo: 22 balandžio 2006 - 08:56
Subaru impreza thumbup.gif Nėra lygių.
Atsakyti
..labai jau zemiskos jusu svajones blink.gif as tainoriu sito ASTON MARTIN DB9 user posted image
aisku niekada neturesiu,bet gi tai svajone ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo london girl: 01 gegužės 2006 - 15:42

MANOOOOOOO SVAJONĖ DŽIPAS AŠ MĖGSTU JAUSTIS SAUGIAI ax.gif

o džipas turėtų būti naujas ir juodas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 05 01, 15:41)
..labai jau zemiskos jusu svajones  blink.gif  as tainoriu sito  ASTON MARTIN DB9  user posted image
aisku niekada neturesiu,bet gi tai svajone  ax.gif
user posted image

sita thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.lanciaklu...topic.php?t=209
Atsakyti
As vienu metu net geriau neskanu alu censored2.gif ,kad tureciau galimybe islost HUMMER H1 notworthy.gif good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 04 22, 08:49)

Visiskai palaikau,kazkada ji buvo tik mano svajone,o sia vasara jau riedu gatvemis,grazuole TT ir dar kabrioletas.Kaifas!!! thumbup.gif
Atsakyti
as tai labai jau uzsimaniau dabar toyota corolla verso - gan zemiska svajone, deja siuo metu ir ta man perbrangi doh.gif
Atsakyti