Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

o as noriu Citroen C4, bet teks ir toliau tik svajoti cry.gif o is realesniu tai Ford Focus man labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Gal BMV X5 arba INFINITI, o siaip dar noreciau bet kokio modelio kabrioleto,svarbu,kad nauja auto butu.
Atsakyti
Man tai tie tokie kompaktiski dzipukai - seile varvinu. thumbup.gif
Atsakyti
O aš prie volvo centro mačiau tokį Jaguarą...šiaip manau, kad ten žmogus pasistatė ax.gif blush2.gif mane labiau traukia tokios mašinos, kur primena senovines ax.gif Aišku tokių įpirkti man neįmanoma, bet čia juk skyrelis svajonėms.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 24 vasario 2005 - 10:59
O as svajoju apie Dzipa,net nezinau kodel jie mane taip traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneta @ 2005 02 25, 08:25)
O as svajoju apie Dzipa,net nezinau kodel jie mane taip traukia ax.gif

O as zinau mirksiukas.gif todel, kad tai geros patvarios galingos masinos (na zinoma ziurint kokie, bet cia taip sakant skonio reikalas). Pati vairuoju dzipa, noriu didesnio pvz Nissan Xtrail, jau toki pusiau furgoncika, siaip meile dzipams pas mane neapsiriboja tik siaip vairavimu, dalyvaujam purvynu varzybose su dzipais, o ir darbas link tos puses tongue.gif
Atsakyti
Man tai laaaaabai patinka didesnes mašinos šiuo metu įsimylėjau amerikonkas Chrysler Voyager arba Dodge Caravan thumbup.gif turiu suni tai man butu labai patogu tokioj masinoj ji veziotis kai reikia biggrin.gif ne tik svajoju apie tokia, bet jau ir dairausi geresnes biggrin.gif
Atsakyti
O man tai mini cooper..... ypac raudoni...
nu thumbup.gif masiniukas ir grazus, ir moteriskas, ir maziukas lengva vairuot....
nors cai aisku skonio reikalas...
Atsakyti
Vat, vat ir aš svajoju apie raudoną Mini Cooper. thumbup.gif svaigstu dėl jo jau kelis metus. Deja, turiu tik žaislinį šio automobilio modeliuką.
Atsakyti
Mane traukia irgi kokie Dzipiukai.. Tai tokios masinytes, kurios tiesiogine ta zodzio prasme, vaziuoja per sviesta.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2005 02 21, 16:33)
O as... o as noriu peugeot 106 arba 306  wub.gif  toks mazas spuogiukas smile.gif  draugo itaka, bet ka padarysi smile.gif

Labas Mazoji, tu turbut ta pati Mazoji is Peugeot klubo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka mazutes masinytes... rolleyes.gif
Siuo metu galvoju apie Ford Fiesta... ax.gif Mazyte, pasistatyt prie namu rast vietos galima (doh.gif amzinas galvos skausmas!!!), mazai "eda"... Ko dar reikia? smile.gif
prie dideliu masinu manes kazkaip niekad netrauke.... blush2.gif
Atsakyti