Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

Alfa Romeo 156. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 03 04, 15:15)
Alfa Romeo 156. thumbup.gif

O beveik bendaminciu yra thumbup.gif
man tai Alfa Romeo 156 Stortwagon.
Ko gero grazhiausias universalas....
Atsakyti
Man pats paciausias yra naujausias Volvo,(tikslios markės nė nėžinau) jos dar ir pripažintos saugiausiomis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 04 kovo 2005 - 15:26
o mano laifvas chrysler 300M cia jau mano svajone
o realesnis variantas tai butu mazda mx3 arba bmw 3
planuoju guzuz vasara is UK nusipirkti
Atsakyti

Man tai naujoji A4 labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
o vyras su gimtadieniu zada man BMW 3 nupirkt,2005 metu ax.gif as nelabai noriu,bijau ,kad ismes mane kas is tos masinos,o gal dar ir galva praskels verysad.gif bet dar jos nera Klaipedoj,salone,tai kai parves,pirma reiks patikrint kaip vaziuoja g.gif buvau BMW X3 isiziurejau,bet pabandziau pavaziuot-per kieta(kaip man),na,bet ir ka noret,juk dzipas mirksiukas.gif
Atsakyti
Chrysler PT Cruiser, Hečbekas (mane zavi automobilio dizainas) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 09 kovo 2005 - 11:27
Subaru Forester - tai nuostabus šeimos automobilis thumbup.gif . Tik gaila, kad benzino daug naudoja ax.gif .
Atsakyti
Citroen C2. Labai moteriskauser posted image
Atsakyti
Pati simpatizuoju ir labai patenkinta esu jeep cherokee, labai jauki masiniukas, o jei link sportiniu - 2005 ford mustang wub.gif
Atsakyti
Gal as labai primityvi, bet labaaaaai noriu Peugeot 206 cry.gif
Atsakyti
Na o mano tolimesniuju svajoniu masina RAV 4, o tokiu artimesniuju- tai YARIS 1.4ltr.D4D. Tai ekonomiskumo ir kompaktiskumo isikunijimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 03 04, 16:20)
O beveik bendaminciu yra  thumbup.gif
man tai Alfa Romeo 156 Stortwagon.
Ko gero grazhiausias universalas....

Smagu rasti bendraminciu drinks_cheers.gif . Praeitais metais ispildziau viena savo svajone - vairuojuAlfa Romeo 156 ax.gif . Bet dabar jau svajoju apie naujaja 159 doh.gif
Mano svajone...
Svajoti nedraudziama biggrin.gif
Atsakyti