Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

QUOTE(picolo @ 2005 03 09, 12:26)
Chrysler PT Cruiser, Hečbekas (mane zavi automobilio dizainas) wub.gif  wub.gif  wub.gif

I sita ziuredama irgi visada seile varvinu, tik va, neteko viduje pasedeti, tai nezinau kaip su jos vairavimu g.gif
Atsakyti
nu mano tai aston martinas smile.gif tas kur naujesnis už Stasio brunzos, ~6mln litų laugh.gif tai man rodos taip ir liks svajonė svajone. o mano brangusis svajoja apie bmw šeštą, už mane senesnį, kur 12 metų buvo gaminamas ir nedaug pagaminta, nu žodžiu kolekcinė, lietuvoj tik kelios yra. tai jo svajonė realesnė, galima rast nuo 10 000 Lt biggrin.gif
Atsakyti
radau internete kad parduoda ta aston martina kur as noriu uz 560 000 Lt... vistiek tik pasvajot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 04 04, 00:04)
radau internete kad parduoda ta aston martina kur as noriu uz 560 000 Lt... vistiek tik pasvajot laugh.gif

Kaina tikrai nedidele lyginant su 6 mln. g.gif Nesnausk mirksiukas.gif
laugh.gif
Atsakyti
o ka jus apie Nissan Micra manot?
Atsakyti
QUOTE(ManXP @ 2005 01 29, 11:31)
Svajonių automobilio nelabai turiu, patinka nemažai modelių. Bet vasarai (suplanuotas mašinos keitimas), neišeis nusipirkt aparattų aka nauji Porshe ar pan., todėl teks ieškot ko nors kito smile.gif

Bet tikrai žinau, kad nepirskiu nei vieno iš tokių:

Opel (bet kokio modelio) - nenoriu kiekvieną rytą bėgt į kiemą ir žiūrėt kiek per naktį nurūdijo smile.gif
Ir viskokių mažų mašinėlių (Mini, Beatle, Polo ir t.t.). Tikrai nesuprantu, kodėl daugumai Jūsų patinka tokios mašinėlės? Tarkim Smart - į bagažinę netelpa alaus 2 dėžės. Neblogai sakyčiau smile.gif Kažkas minėjo Polo čia - nejuokaukit. Turėjau malonumo važinėt pavasarį/vasarą (su naujesniu didesniu modeliu), tai įspūdžiai vien tik blogi. Negana to, kad nėra vietos (gazą spausdavau su kulnu, nes kitaip neišėjo), tai dar ir nevalit visiškai. Prie šviesoforo nuspaudi gazą iki dugno, tai kol pradeda važiuot... Toliau irgi taip pat - gazas-dugnas, mašina vos juda.

ManXP, gal vieną kartą suprasi, kad tavo debiliška filosofija lakstyti 200 kmh ir visus, kurie (važiuoja normaliu greičiu / važiuoja saugiai / perka mašinas, kurios "nevalina") tau pasimaišo laikyti nedasivysčiusiais idiotais, nėra absoliuti tiesa. Nors šiaip aš tuo tavo susiprotėjimu tai nelabai tikiu..
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 29, 15:24)
nu mano tai aston martinas smile.gif tas kur naujesnis už Stasio brunzos, ~6mln litų laugh.gif tai man rodos taip ir liks svajonė svajone. o mano brangusis svajoja apie bmw šeštą, už mane senesnį, kur 12 metų buvo gaminamas ir nedaug pagaminta, nu žodžiu kolekcinė, lietuvoj tik kelios yra. tai jo svajonė realesnė, galima rast nuo 10 000 Lt biggrin.gif

nu nėra tas šeštukas labai toks jau retas.. o kaina jo tai priklauso labi nuo būklės wink.gif
Atsakyti
Svajone,kuri tolimam ateity manau taps reali http://www.autozine....audi/A6_new.htm wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na man tai sitas ir sitas labai jau prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugpjūčio 2005 - 14:34
Man siuo metu reikia didesnes masinos - taigi dairausi i minivenus. Svajone butu Citroen Picasso rolleyes.gif Deja, deja, bet panasu, kad kol kas reiks tenkintis Toyota Previa arba Pontiac Transporter ax.gif
Atsakyti
Man tai patinka Peugeot visi modeliai
Atsakyti
Esu Audi gerbeja smile.gif Siuo metu svajoju apie Audi A2, o is tokiu biski jau nerealesniu svajoniu Audi Allroad ax.gif
Atsakyti