Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

oj, nu ir tema doh.gif smiiiirdi, bet vyras nueina ir nusiprausia,pasikeičia kojines,bet va uošvis gun_bandana.gif
Atsakyti
paskaicius atrodo, kad tik draugu, pazistamu, uosviu ir t.t. kojos smirdi ir , kad tik jie yra tikrieji nevalos, o MANO vyro kojos nesmirdi, jis tooooks tvarkingas ir t.t. Bet juk tie draugai, pazistami, uosviai yra kazkieno vyrai.... Matyt gyvenant kartu neuzuodziam artimuju smarves, adaptavosi uosle per eile metu lotuliukas.gif

P.s. nu mano diedo kojos tikrai nesmirdi ( jau virs 10 metu kartu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smirda,nes vsia diena sunta darbiniuose kerzuose ir pan,bet gryzes namo eina ir plauna kojas ax.gif
Atsakyti
Nu mano vyrioks kojas kiekvieną dieną plauna tikrai. Tik kartais nusiplovęs sugeba apsimaukšlinti tas pačias kojines doh.gif . Tai tuomet aš jau bėgu tekina link stalčiaus ir, ką jūs manot, nugi ten pilna švarių kojinių blink.gif Vat tada tai jau sakau, kur tavo umn.gif
Atsakyti
smirdi,tik kai grizta is darbo,bet jis grizes is darbo tiesiu taikiniu dazniausiai eina i vonia smile.gif tad to kvapo nedaznai tenka pazinti smile.gif bet jau kai uzuodziu,uj,greitai tada bega koju plauti smile.gif
Atsakyti
Ne visada, bet buna dienu, kai smirda. Priklausomai kokius batus nesioja. Taciau is karto varo i vonia ir prausia kojas. Deja ... tik kojas, nes tas pacias smirdancias kojines kisa i nesvariu skalbiniu deze doh.gif nes kam jam skalbti rankomis, jei tam yra masina.
Atsakyti
schmoll.gif niekada,fui blush2.gif
Atsakyti
myyyrda, ne toks darbas kad galėtum pasitepus kokia pudra į gražius lakinius įsispyrės vaikštinėt ir poto nesmirdėtų wink.gif tik užuodžiu-varau į vonią,o kedai ar batai į balkoną ištremiami ph34r.gif
Atsakyti
Aš turiu tokius batus ecco, jų vidus šiaip truputį kvepia kažkuo, bet kai pasivaikščioji su jais kad ir visą dieną, nusiavus kojinės nesmirda, o kvepia tuo kvapu. Kiti ecco batai šito neturi. Gal žinot šitą efektą, kaip jis vadinasi, norėčiau žinoti raktinį žodį, kad galėčiau daugiau tokių nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 23:09)
myyyrda, ne toks darbas kad galėtum pasitepus kokia pudra į gražius lakinius įsispyrės vaikštinėt ir poto nesmirdėtų wink.gif  tik užuodžiu-varau į vonią,o kedai ar batai į balkoną ištremiami ph34r.gif

Naudokit batų dezodorantą, tai nereiks batams balkone šalt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 21, 23:40)

Bet kai batu dezodorantas susimaiso su prakaituotu koju kvapu - kvapas tai tikrai tikrai baisesnis nei koju. Pazystamas si buda bando, bet naudos jokios.
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 21, 23:40)

kažkokį buvo parsivežęs, bet kad būtent, kai papurški atrodo tas "aromatas" sieną pramuš doh.gif šiaip yra toks kristalas, irgi buvo parsivežęs, labai čiki, bent jau pažastims tai tikrai padėdavo superiškai ir kojoms irgi man, naikina jis bakterijas kurios ir sukelia prakaito kvapą, bet irgi buvo iš svetur parvežęs,o LT nemačiau, toks skaidrus, suvilgai odą ir juo patrini,jis bekvapis pats...bet tik aš jį pastoviai naudodavau...o poto numečiau, perskilo ir jau nemalonu buvo trint unsure.gif
Atsakyti