na maniskio tai tfu tfu tfu nesmirda. o tu kristalu taigis pilnos parduotuves..
QUOTE(almaklp @ 2009 10 22, 13:00)
Bet kai batu dezodorantas susimaiso su prakaituotu koju kvapu - kvapas tai tikrai tikrai baisesnis nei koju. Pazystamas si buda bando, bet naudos jokios.
Nu nežinau tada

Yra kremukas nuo prakaito "Lavilin" vadinasi jis, bet labai geras ir veiksmingas, buna kojom ir buna pazastim, jokio kvapo.
Gyvenam su vaikinu kartu pusmetį, nei karto neužuodžiau jo kojinių kvapo. Prisižiūri
užtai ateina jo draugas į svečius, tenka visus langus praverti..kažkokią bėdą jis su tom kojom turi, nes pažįstu jį beveik 3metus, pastoviai smirda

Smirdancios kojnes pataisoma problema- pirma tai kojnes butinai medvilnines ,o ne kokios sintetines .Antra - odiniai batai ir kvapas dings 100% garantuoju
ir nereikia jokiu purskalu ir kitokiu nieku

Na mano vyro kojines nesmirda nes keiciasi daznai,bet kartais po naktiniu biskeli kvapo budavo,tai jisai lekdavo i vonia ir ta kvapa panaikindavo--yra toksai tepaliukas DEO--
Beje turejau kazkada labai seniai drauga--atejo viena karta pas mane i svecius,tai po to visa virtuve smirdejo dvi dienas
.Nors mama ir labai graziai pasake,kad yra tokie tepaliukai ir t.t ,po to daugiau mano draugas nesirode nei pas mane nei mano gyvenime--gal isizeide
,bet juk kazkam reikejo ta pasakyti...

Beje turejau kazkada labai seniai drauga--atejo viena karta pas mane i svecius,tai po to visa virtuve smirdejo dvi dienas

Taip nesmirdi, bet po darbo, kai 16 valandų su batais vaiksčioja, neįmanoma kvepuoti, tiesiog siaubas

manasis dirbo tokiam darbe kad gryzdavo slaput slaputelis tai ir kojos visos ismirkusios o kvapelis tai
jei palikdavo man tvarkyti kojnes tai pakisdavau po pagalve greit dingo iprotis

maniskio tai nee ir aciu Dieviui

mano tai nesmirdi