Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

na maniskio tai tfu tfu tfu nesmirda. o tu kristalu taigis pilnos parduotuves..
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 10 22, 13:00)
Bet kai batu dezodorantas susimaiso su prakaituotu koju kvapu - kvapas tai tikrai tikrai baisesnis nei koju. Pazystamas si buda bando, bet naudos jokios.

Nu nežinau tada g.gif , tai gal netinkamą dezodorantą pasirinko, nes šiaip maniškis yra naudojęs kažkada, tai tikrai nuėmė blogus kvapus.
Atsakyti
Yra kremukas nuo prakaito "Lavilin" vadinasi jis, bet labai geras ir veiksmingas, buna kojom ir buna pazastim, jokio kvapo.
Atsakyti
Gyvenam su vaikinu kartu pusmetį, nei karto neužuodžiau jo kojinių kvapo. Prisižiūri ax.gif užtai ateina jo draugas į svečius, tenka visus langus praverti..kažkokią bėdą jis su tom kojom turi, nes pažįstu jį beveik 3metus, pastoviai smirda blink.gif
Atsakyti
Smirdancios kojnes pataisoma problema- pirma tai kojnes butinai medvilnines ,o ne kokios sintetines .Antra - odiniai batai ir kvapas dings 100% garantuoju thumbup.gif ir nereikia jokiu purskalu ir kitokiu nieku
Atsakyti
Na mano vyro kojines nesmirda nes keiciasi daznai,bet kartais po naktiniu biskeli kvapo budavo,tai jisai lekdavo i vonia ir ta kvapa panaikindavo--yra toksai tepaliukas DEO-- thumbup.gif
Beje turejau kazkada labai seniai drauga--atejo viena karta pas mane i svecius,tai po to visa virtuve smirdejo dvi dienas doh.gif .Nors mama ir labai graziai pasake,kad yra tokie tepaliukai ir t.t ,po to daugiau mano draugas nesirode nei pas mane nei mano gyvenime--gal isizeide doh.gif ,bet juk kazkam reikejo ta pasakyti...
Atsakyti
Nesmirdi vyro kojines. Bet kartais po sveciu doh.gif
Atsakyti
Taip nesmirdi, bet po darbo, kai 16 valandų su batais vaiksčioja, neįmanoma kvepuoti, tiesiog siaubas doh.gif
Atsakyti
niekad nesu uzuodusi savo vyro koju kvapo ax.gif
Atsakyti
manasis dirbo tokiam darbe kad gryzdavo slaput slaputelis tai ir kojos visos ismirkusios o kvapelis tai doh.gif jei palikdavo man tvarkyti kojnes tai pakisdavau po pagalve greit dingo iprotis thumbup.gif
Atsakyti
maniskio tai nee ir aciu Dieviui rolleyes.gif
Atsakyti
mano tai nesmirdi
Atsakyti