Na nesmirdi ir labai džiaugiuosi
nes namie kai vyko šiokie tokie remontai, tai vieno darbininko kojos taip smirdėjo, tai teko lakstyt su oro gaivikliais

nu jo buna kad vyrams savos kojos nesmirdi

Nesmirdi, gal todel, kad kasdien plauna kojas ir kojnes keicia?

man tai vyras visas visda kvepia, net po treniruotės atėjes su suprakaituotais rubais jokio blogo kvapo nejauciu. Nors yra teke uzsuosti svetimu vyru toki kvapa, kad nors i zeme sulsyk

kas kas su tuo nesusiduriau

Na pas mane irgi ši problema yra. Aišku jau kiek išmokau su ja gyventi. ateinu į darbą ir iškart nusiimu batus, užsidedu tapkes, kol nėra susitikimų būnu su jom, taip per dieną neprasmirsta kojos ir vakare galima dar kur ir į svečius nueit. Na bet jei visą dieną tenka posėdžiaut ar važinėt būna gan problematiška nes net nenusiėmus batų smirdi... Naudoju kremus etc, tik jie nelabai padeda.. Dar kur atėjęs jei artimi draugai iškart einu į vonią nusiplat kojų, pasikeist kojinių. Bjaurus dalykas, pats užuodžiu ir suprantu kaip tai gali erzinti kitus, bet labai sunku kovot. Batai odiniai, kojinės medvilninės...
as tai megstu garsiai pasisakyti apie kazkuriu arti stovinciuju dvokuti..ar muilo pasiulyti panaudoti...aciu dievui, mano vyras nesmirdi, prausiasi daug ir kokybiskai, gyvenime nesu uzuodusi jo kazkokiu ten tipo kojiniu kvapo..prisiekiu.. o pasirodo, kad problema yra ir dar kokia.. tik as galvoju, ka lovoj su tokiu veikt...veeeee..o kai kurios save taip ir kankina, jezaumarja..mazohizmas, nekitaip..
Tikrai ne, nes maniškis kojines keičia 2x per dieną

nesmirdi, keicia kojines kasdien, o vasara ir po kelis kart per diena