Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

QUOTE(echolialija @ 2009 12 16, 23:43)
as tai megstu garsiai pasisakyti apie kazkuriu arti stovinciuju dvokuti..ar muilo pasiulyti panaudoti...aciu dievui, mano vyras nesmirdi, prausiasi daug ir kokybiskai, gyvenime nesu uzuodusi jo kazkokiu ten tipo kojiniu kvapo..prisiekiu.. o pasirodo, kad problema yra ir dar kokia.. tik as galvoju, ka lovoj su tokiu veikt...veeeee..o kai kurios save taip ir kankina, jezaumarja..mazohizmas, nekitaip..

tai tu nori pasakyt kad dėl kojinių kvapo paliktum mylimą žmogų?
Atsakyti
manisksi kojines dedasi- kas ryta svarias,o namie po darbo issimaudes uzsideda vel kitas-jokio kvapo niekada schmoll.gif o vat ex tai turejo beda koju kvapo...
Atsakyti
na nesikankint del kvapo reiktu, o tiesiai sviesiai pasakyt, kad smirda kojos. gi tam ir yra artimas zmogus, kad nebijotum kazka pasakyt. smile.gif del tokios broblemos nereiketu is karts skirtis, gi muilas ir vanduo manyciau pygiau kainuotu nei skirybos.
Atsakyti
Ne. MB niekada nesmirda. O gi galima visokius kojų dezodorantus naudot. Negi vyrai negali pasirūpint, kad kitiem diskomforto nesukeltų?
Atsakyti
man niekada nėra problemų dėl kojinių. O jei ir kauščiau kvapą tai tirai pasakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 13, 23:36)
man niekada nėra problemų dėl kojinių. O jei ir kauščiau kvapą tai tirai pasakyčiau.

aš irgi. Kažkieno smirdančios kojos - kojų savininko problema, o ne mano.
Atsakyti
Manasis niekada nesmirda... kasdien maudosi, o ir kojinių niekada nepamiršta pasikeisti, tad dėl to jokių problemų nėra smile.gif
Atsakyti
nesmirda thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis, ačiū Dievui nesmirdi jokiais kvapais doh.gif biggrin.gif tuo labai džiaugiuosi ... thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
tiesa pasakiu, dar niekada neuzuodus savo vyro prakaito kvapo rolleyes.gif , tiesiog jis labai prisiziuri siuo atveju ir jam paciam nepatinka kaip zmones neprisiziuri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija499: 21 vasario 2010 - 20:44
Yra tokių žmonių, ir ne tik vyrų..Čia gal priklauso nuo individualių savybių ir prakaitavimo..Maniškis tokių bėdų neturi.. ax.gif
Atsakyti
As iskart pasakau: tavo kojnes smirda 000189.gif bet tai buvo keli atvejau kai grizta po sporto/darbo tarkim ir nespeja i vonia nueit hihihi.gif

O tas kojniu kvapas daugiau priklauso man atrodo ne nuo organizmo, o nuo kojiniu medziagos sudeties, batu vidaus sudeties. Nes buna kad su naujais batais ar kojinem iseina i baliu tarkim, o kai nusimauna, gali griut is koto karsta.gif
Atsakyti