Na, maniškio kojos žiauriai smirda kai visą dieną prabūna su batais, normaliais, odiniais batais. Bet jis tai puikiai žino, tik nusiavęs batus nusimauna ir kojines, išsipurškia batus specialiu purškikliu ir tiesiu taikymu į vonią. Ir ko gi jis nedarė su tomis kojomis. Kojinės kasdien keičiamos, kojos ryte vakare plaunamos, tepamos antiperspirantu, prieš tai tepėme įvairiausiais kremais skirtais mažinti prakaito kvapą. Niekas nepadėjo. Toks kvapas žmogaus ir tiek, jis gi nekaltas dėl to, svarbu, kad pats stengiasi kiek gali. Mano prakaituoja kojos, natūralu, bet jokio kvapo nėra.
as gal per 5m esu tik veina kart uzuodusi,kad mb kojos smirda
siaip jam jos prakaituoja,bet jis jas priziuri kaip ir Jennifer vyras
o jei kojos prakaituoja,ju neplauna iskart issimoves is batu,nekeicia kojiniu,tai nera ko noret,kad nesmirdetu
jei kojos smirda, tai ir visiskai tupai namu seimininkei turetu buti aisku, kad reikia plauti.
Klausimas- kas tai turetu daryti...
Mano manymu.. bobos turetu laiku plauti vyru kojines.
Klausimas- kas tai turetu daryti...
Mano manymu.. bobos turetu laiku plauti vyru kojines.
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 01, 15:25)
Dabar retas kuris nesioja sintetines kojine, daugiausia medvilnines, tai ir to kvapo man asmeniskai nesijaucia.
sintetines kojines nesioja tik labai neturtingi zmones.
Nesmirda
Maniskio vasara kojos labai prakaituoja, tai jis tai zinodamas naudoja miltelius, kremus, tai viskas ok
Svarbiausia, kad zmogus rupintusi savo svara ir higiena ir viskas bus ok!
QUOTE(Chanelle @ 2011 03 04, 16:12)
Maniskio vasara kojos labai prakaituoja, tai jis tai zinodamas naudoja miltelius, kremus, tai viskas ok
tai aisku