laikykites elementarios higienos, kasdien keiskit kojines, ir nesmirdes!
Suprantu, kad pvz. pragrybavus miške visą dieną ir nusimovus guminius, kvapelis gali nori užriesti, bet tuomet greitai, greitai i vonią ir tvarką. Bet jei šiaip kojinės smirdėtų- mane tai "užmuštų".
Visada laiku plaunasi kojas ir kojines keiciasi, nes kitaip
apsivemciau nuo kojiniu kvapo. Zioma buna, kad po kokio misko gristi ir yra tas kvapelis, tai greit i vonia ir viskas
QUOTE(vasara04. @ 2011 03 23, 09:49)
Visada laiku plaunasi kojas ir kojines keiciasi, nes kitaip
apsivemciau nuo kojiniu kvapo. Zioma buna, kad po kokio misko gristi ir yra tas kvapelis, tai greit i vonia ir viskas 
Dar parašykit, kiek kartų per dieną rankas nusiplaunat...
Ir ar jums neatrodo, kad tai elementari, elementarių elemntariausia, higiena...
Ir ką čia kalbėt apie tai, juk savaime suprantama, kad kūnas ir rūbai turi būti švarūs...
as tai savo kojines, triusikus ir maikes pastoviai visur ismetau.
Turiu tokia mada.
Zmona randa ir klausia: 'skalbti?'
-Pauostyk,- atsakau.
Jinai pauosto ir, arba imeta i skalbianke, arba padeda man, kad uzsimauciau.
Turiu tokia mada.
-Pauostyk,- atsakau.
Maniskis kasdien keiciasi kojines ir prausiasi po dusu, todel jokio kvapo nera. Nors ir naturaliai pas ji neprakaituoja kojos
maniškis pedantiškas, kas liečia asmeninę higieną, tai tokių problemų nekyla, tačiau ir mes turim tokį veikėją draugų rate, kad nosį riečia kaip reikalais, kai svečiuojasi, nujaučiu, kad ne tik dėl prakaituojančių kojų, bet ir dėl elementarios higienos stokos
QUOTE(InBa @ 2011 05 28, 13:02)
maniškis pedantiškas, kas liečia asmeninę higieną, tai tokių problemų nekyla, tačiau ir mes turim tokį veikėją draugų rate, kad nosį riečia kaip reikalais, kai svečiuojasi, nujaučiu, kad ne tik dėl prakaituojančių kojų, bet ir dėl elementarios higienos stokos 
Skaitau ir nesuprantu, is kur tiek smirdeliu liektuvuose. Va zmones forume - visi prausiasi, o skraido tik blondinai?
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 05 27, 23:47)
Maniskis kasdien keiciasi kojines ir prausiasi po dusu, todel jokio kvapo nera. Nors ir naturaliai pas ji neprakaituoja kojos
sikniskis ***.. o ne taviskis.
Nei tu turi vyro, nei tu pisais kada nors.
Nafig meluot..nei tave cia kas pazista, nei ka.
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 05 27, 23:47)
nu nežinau, įmautum į guminius batus ir porą valandų su jais bėgiotų, tai 'natūraliai suprakaituotų'
QUOTE(blondinas Nr.283 @ 2011 03 27, 17:33)
as tai savo kojines, triusikus ir maikes pastoviai visur ismetau.
Turiu tokia mada.
-Pauostyk,- atsakau.
Turiu tokia mada.
-Pauostyk,- atsakau.