Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

Ačiū. O šita kokį skalbinių svorį atlaiko (nes mano ir skalbimo mašina maža, tai didelio kaip ir nereikia..)? Ir, kaip suprantu, ji tvirtinasi prie priešingų sienų, tik, jei nereikia virvių, jas galima sutraukti?
Atsakyti
Dvi vidutinės skalbyklės (apie 9kg) išgręžtų skalbinių.
Taip ji tvirtinasi priešingose pusėse ir sutraukiama kai nenaudojama.
Atsakyti
Esu labai užsidegusi nusipirkti vieną iš šių valytuvų, gal kuri galėtumėte patarti, geriau pakraunamas ar paprastas mechaninis?
http://www.leifheit....talogas/id/2587
Atsakyti
As kazkada buvau didele gerbeja leifheit produkcijos , lyginimo lenta , lauko dziovykla , vidaus dziovykla , sluotos ( ta nera labai gera nes palieka slapius dryzius , viledos patiko labiau ) ir aisku paskutinis pirkinys siuksliadeze, ir labiausiai mane nuvyle leifheit garantines galimybes ( dabar pergyvenu del to kad ir kiti daiktai nebyretu tokiu greiciu kaip kibiras lotuliukas.gif ). Daiktas nepigus , bet vidine dalis buvo skilusi ir issidalino i dvi puses , na ir ka ne tik kad garantinio ( baikis su juo ) ,net kibiro , dalies kuri skilo , nupirkt negalima naujo ( daikto kaina 160 lt ir ismesta kaip i .... ) Du menesius tampe uz nosies , poto ismaste kad tokios dalies nera , na ka padarysi teks rasyti tiesiogei jei atstovai Lietuvoje tokie su galimybemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprantu Jūsu nusivylimą, tai normalu, bet užklausimas vokiečiams buvo duotas ar jie gamina ir parduoda atskirai kibirus. Atsakymą Jums parašiau - jis buvo neigiamas. Supraskite, atstovas nėra gamintojas, jis tik atstovas. Dabar kyla kitas klausimas, kodėl Jūs nesikreipėte iškart kai tik pamatėte, kad kibiras skyla, o laukėte kol visai suskils pusiau (tris mėnesius). Kažkaip nematau logikos, jeigu namo stogas prakiurs negi lauksite kol jis sugrius ir tik tada kreipsites į statybos kompanija, kad ištaisytu broką. Jums reikėjo iškart kreiptis į atstovus tada Jums būtų pakeitę ne tik kibirą, bet visą šiukšliadėže. Kad darbuotuojai laiku nesureagavo į Jūsų paršymą - tai mūsų kaltė, tikrai dėl to nuoširdžiai atsiprašau. O dėl bandymo parašyti laišką gamintojams, mintis gera, tikrai siūlau pabandyti, gal pasiseks, visaip būna. Tiesa būtu labai smagu sužinoti, kaip Jums toliau seksis kai parašysite laišką. Gal galėtumėte pasidalinti info su kitais šioje temoje, manau visiems būtų įdomu. Tiesiog pratęstume diskusiją. Tai tiek. Ačiū už supratimą!

P.S. o kas dėl šepečių - geri ir Leifheit, ir Vileda šepečiai, bet kaip rodo praktika labai dažnai perkami ne tie šepečiai, ne toms dangoms ir ne su tais įvalkalais. Va tada ir kyla problemos ir bėgiojimas iš Viledos stovyklos į Leifheit stovyklą arba atvirksčiai. smile.gif
Atsakyti
o koks skirtumas butu ar stogas skilo ar truko pusiau ? Kreipiausi daugiau nei pries du menesius . Paaiskinta pirkimo vietoje buvo paprastai jus perskelete kreipkites i atstovus , DU menesius klausinejo atstovai ar gali gaut kibira , ne petras ar josnas o Gerduva oficialus atstovai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kad kol oficialus atstovai pagaliau sugalvojo , kad kibiro nebus , tai manau stogas pas nama seniai butu nukrites lotuliukas.gif
Idomu ka butu pakeites faktas jei kibiras butu skiles o neperskiles pusiau ( tarp iskilimo pamatymo ir suskilo 2 dienos tarpo iseiginiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) , atsakymas butu tas pats lotuliukas.gif :lotuliukas:tik tada butu pasakyta kad tai techninis pazeidimas lotuliukas.gif
Del palyginimo , aciu pasinaudosime , kad yra inspekcijos kurios nustato kodel namas turetu skilt , tada zinokit uzdaromas visas rajonas ir tikrinamas avaringumas likusiu namu mirksiukas.gif Baisu kad stogai negriutu lotuliukas.gif

O del P.S jei sluotos medziaga skirta medinems grindims ji skirta medinems , jei plytelems plytelems , juk skaityt moka , nera cia durnu visteliu kompanija kurios tik perka pamojus .O jei perka ne tuos manau pardaveju kompetencija prastoka , nors su tokiu garantiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pikta Jūsų žinutė. Pykčiu ir pagieža nieko nepasieksite. Gaila, kad mano dalykinę žinutę interpretuojate piktu tonu, aš to visai nesiekiau.
Atsakyti
Ji nepikta , ji adekvati. Idomu koks tonas butu jei jus tampytu 2 men uz nosies , o poto net nesiteikdami pranest ironizuotu apie terminus lotuliukas.gif As ziuriu i viska su dalim ironijos , gyvenimas toks . O del pasieksiu ar nepasieksiu , niekada negali buti tikras , svarbu siekt .
Sekmes ir jums .
Atsakyti
Gal primintumėte, kiek metų duodama garantija TWIST sistemos šluotai? Maniškė per nepilnus metus jau antrą kartą sulūžo. Prieš tai buvo lužusi per koto sujungimą, tai kotą pakeitė, apatinė šluotos dalis liko senoji. Šįkart ji ir "pavedė" - skilo sukančiąją dalį su apatine jungiančios auselės, ir varžteliai (varžtelis?) išsilakstė kas sau. Net negera pagalvoti, kad vėl reiks per visą miestą važiuoti į parduotuvę keisti šluotos, vėl reiks įrodinėti, kad dėžė nereikalinga norint keisti daiktą ir pan...
Šiaip TWIST sistema esu labai patenkinta ir kitiems ją rekomenduočiau, jei tik ne tie lūžimai doh.gif . Idomu, ar čia tik man pasitaikė kažkoks brokuotas variantas, ar ir dar kažkam taip nutiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilioke @ 2009 08 02, 23:36)
Gal primintumėte, kiek metų duodama garantija TWIST sistemos šluotai? Maniškė per nepilnus metus jau antrą kartą sulūžo. Prieš tai buvo lužusi per koto sujungimą, tai kotą pakeitė, apatinė šluotos dalis liko senoji. Šįkart ji ir "pavedė" - skilo sukančiąją dalį su apatine jungiančios auselės, ir varžteliai (varžtelis?) išsilakstė kas sau. Net negera pagalvoti, kad vėl reiks per visą miestą važiuoti į parduotuvę keisti šluotos, vėl reiks įrodinėti, kad dėžė nereikalinga norint keisti daiktą ir pan...
Šiaip TWIST sistema esu labai patenkinta ir kitiems ją rekomenduočiau, jei tik ne tie lūžimai doh.gif . Idomu, ar čia tik man pasitaikė kažkoks brokuotas variantas, ar ir dar kažkam taip nutiko? verysad.gif

naudojuosi jau metus laiko, viskas tikrai super thumbup.gif del garantijos nesu tikra g.gif bet ji tikrai didesne nei du metai g.gif meginkit vezti atgal i parduotuve, gal si karta visgi pasiseks gauti nebrokuota 4u.gif
Atsakyti
Šluotos su kibiru neišbandžiau dar, bet labai patiko elektrinė šluota POWER DELTA.
Labai gerai surenka trupiniukus, pūkus, katės plaukus. Laba patogu, kad nepirijungta prie laido - bute gal ir nepajauti to laido tampymo nepatogumo, bet nors ir mažam namuke - tai jau problema.
Vaikai vakar visą vakarą su džiaugsmu tvarkės lotuliukas.gif Aišku tų mažų dulkyčių nesurenka, bet šiaip thumbup.gif - po lovom gerai palenda. Labai labai džiaugiuosi.

O paprasta Leifheit šluota tikrai sunki. Bandėm šluoti, kol pasikrovė POWRE DELTA, bet nebuvo patogu. Gal kieme ar garaže ir bus gerai...
Atsakyti
Laba, gal kas turite kokius nors Digo kontaktus, nes kaip supratau ji uzblokavo g.gif , tai sakau, gal zinote kas kaip su juo susisiekti? ax.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Jei nesunku i AZ 4u.gif
Atsakyti