Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(rloreta @ 2009 08 04, 18:16)
Laba, gal kas turite kokius nors Digo kontaktus, nes kaip supratau ji uzblokavo g.gif , tai sakau, gal zinote kas kaip su juo susisiekti?  ax.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Jei nesunku i AZ 4u.gif

digas@meganet.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 04, 20:51)
digas@meganet.lt  4u.gif

Labai aciu visoms siuntusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As turiu kelis sios firmos produktus ir esu labai patenkinta! Turim nuosava nama, tad tvarkymosi pakanka ir beveik visur sudetos plyteles, nes grindinis sildymas, tai isigyjau sluota, kuri tinka tiek plytelem, tiek parketui thumbup.gif Taip patr naudoju ju dziovykla, langams plauti, vonios plytelems ir plovyklius, kol kas nenusivyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Ačiū visoms už palaikymą ir gerus atsiliepimus smile.gif. Jeigu turite ar turėsite klausimų rašykite į digas@meganet.lt
Taip bus paparsčiau....

Sėkmės!
Atsakyti
labutis 4u.gif vis gundausi šios firmos gaminiais, tiksliau pasakius grindų plovimo šluotomis su kibirais. Gyvename 3 kambarių bute plotas žinoma ne taip kaip nuosavame name, bet valymo tikrai užtenka doh.gif taigi norisi pasilengvinti namų ruošą ax.gif
gal galėtumėte patarti, ką geriau rinktis - namie grindys laminatas, plytelių labai mažai
ir dar norėjau paklausti, kiek suprantu šios firmos gaminiams yra garantija, tačiau ar ji suteikiama nusipirkus prekybos centruose (pvz. Maxima, Rimi ar Ermitaže). Ir ar perkant prekes bųtent iš prekybos centrų gal vertėtų kokią garantiją iš karto išsirašyti, ar nelaimės atveju užtektų tik čekį pateikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 08 10, 22:55)
labutis 4u.gif  vis gundausi šios firmos gaminiais, tiksliau pasakius  grindų plovimo šluotomis su kibirais. Gyvename 3 kambarių bute plotas žinoma ne taip kaip nuosavame name, bet valymo tikrai užtenka doh.gif  taigi norisi pasilengvinti namų ruošą ax.gif
gal galėtumėte patarti, ką geriau rinktis - namie grindys laminatas, plytelių labai mažai
ir dar norėjau paklausti, kiek suprantu šios firmos gaminiams yra garantija, tačiau ar ji suteikiama nusipirkus prekybos centruose (pvz. Maxima, Rimi ar Ermitaže). Ir ar perkant prekes bųtent iš prekybos centrų gal vertėtų kokią garantiją iš karto išsirašyti, ar nelaimės atveju užtektų tik čekį pateikti ax.gif

Ar klausiate manęs?

Pagarbiai Digas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2009 08 11, 00:21)
Ar klausiate manęs?

Pagarbiai Digas.... smile.gif

na šiaip tai man nėra svarbu kas tiksliai atsakys, tiesiog norėjau nuomonės tų kurios (-ie) jau išbandė arba tų kurios (-ie) žino. Tiesiog patarimo, nes nuėjus į parduotuvę informacijos gali nesulaukti (čia kalbu apie prekybos centrus), o kitur tai pardavėjos siūlo ... na pripažinkime ax.gif tai kas brangesnis ax.gif
Atsakyti
Atsakyta į AŽ

Iki!
Atsakyti
gal kas naudojasi džiovykla user posted image . ar neturit nusiskundimų?
Atsakyti
Aš neseniai įsigijau tokią elektrinę šluotą user posted image Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2009 08 11, 15:02)
Aš neseniai įsigijau tokią elektrinę šluotą user posted image Esu labai patenkinta  thumbup.gif

Laba,

Smagu, kad tiko smile.gif

Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2009 08 11, 16:02)
Aš neseniai įsigijau tokią elektrinę šluotą user posted image Esu labai patenkinta  thumbup.gif

Man irgi jinai labai thumbup.gif
Atsakyti