Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

gal zinot kur dabar nuolaidos Leifheit prekem?
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2009 08 14, 11:20)

pas Digą
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2009 08 14, 11:20)

Parduotuveje Gerduva 20% nuolaida dabar taikoma Leifheit produkcijai: mirksiukas.gif . tik nezinau iki kada... g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 14 rugpjūčio 2009 - 13:12
o kur ta gerduva?
Papildyta:
QUOTE(ania12 @ 2009 08 14, 14:15)
o kur ta gerduva?

jau radau...
Atsakyti
....atsakyta į AŽ.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 12, 20:20)
Man irgi jinai labai  thumbup.gif

Ir as tokios noriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 20, 20:06)
Ir as tokios noriu ax.gif

Digai, imesk nuorodas, nes noriu ir sluosciu.
Atsakyti
o aš nusivyliau leifheit kokybe. turiu šepetį grindims su kibiru kur su koja galima nugręžti (na kur nereikia rankų šlapinti) blush2.gif pas mus laminatas , tai visai nešvariai plauna, matosi dryžiai ir po plovimo grindys neatrodo kad būtų plautos schmoll.gif be to šį šepetį naudoju tik pusę metų o jis jau išsikabina iš koto. ten tas platmasinis laikiklis išsiskėtė, ant "posiūkio" vis išsikabina doh.gif ta dalis su skududru. žodžiu vienas nervas. pirkau be jokių akcijų, mokėjau pilną kainą tad gaila į balą išmestų pinigų verysad.gif kaina neatitinka kokybės schmoll.gif dairysiuos pigesnės šluotos mat ši jau savo atitarnavo turbūt, o tarnavimo laikas tik pusė metų blink.gif
Atsakyti
As turiu taip pat sepeti su kibiru ir aciu Dievui esu patenkinta. Na, dar tik puse metu naudoju. Ziuresim kaip toliau bus. O vat langams plauti, tas kur su purkstuku, tai nera jau super dalykelis. Jis man nepasiteisino. O sluoste pirstine. Liukx dalykas, o atskirai langams, stiklams sluoste mane nuvyle. Dabar labai noriu tos naujos sluotos, kuri susiurbe siuksles. Nes erves mano namuose nemazai, tad ir veikti yra ka. Todel noriu pasilengvinti savo buiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 20 rugpjūčio 2009 - 20:23
Dreksi, as ir turiu kibira nugrezianti koja ir sluota, tiesa, kad gali grezti kiek nori bet laminatas buna slapias, tai as po to dar su ranksluosciu pereinu kad nusausinti doh.gif
pas mane sluoste universali, tiek plytelems tiek laminatui, tai gal netinkama laminaui g.gif
bet jei su rankomis grezti tai is vis absurdas, sluoste tokia kieta, sunku doh.gif

beje, patarkit istiklintam balkonui (4langai), kur tik 2 langai atsidaro langu sepeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 21 rugpjūčio 2009 - 12:38
As nesenai isigijau dziovykle pastatoma sios firmos. Tai man jinai supper, tvirta, talpi. Ir sluota su kibiru isigijau, bet ta mazesni. tai man labai geras dalykas. Tiesa, dar naudoju neilgai, bet ne nepalyginsi su pries tai tureta pigia sluota. Kai pirma karta ploviau grindis, tai man gerai neissigrezdavo skuduras, tai laminatas labai slaias buvo, bet jau bebaigiant plauti, kai jau paskutini karta greziau, pagavau kampa, kaip is tikruju reikia grezti doh.gif doh.gif , tai dabar tikrai labai gerai isgrezia, geriau paspaudus net sausiau nei su rankom isgrezia ax.gif ax.gif.

P.S. sluoste pas mane irgi universali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 21 rugpjūčio 2009 - 13:27
na papasakokit kokios ten grezimo taisykles 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar zinot, bet parasysiu, kad laminatui reikia 8 kartus nuspausti, o plytrlem 1karta. Taip ir darau ir viskas liux. Turiu ir laminato namuose ir plyteles. Naudoju taip pat universalu varianta.
Atsakyti