Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(vig @ 2010 04 01, 17:04)
noriu paklausti kaip ta dziovykle "telescopic", ar kazkaip kitaip, zodziu kur issitraukia kai reikia, ar daug ten svorio galima prikabinti?

Šiaip labai retai kada rašo svorį džiovyklėms. Dažniausiai būna aktualus metražas. Bendras ilgis 6 m. Kaip taisyklė, sieninės džiovyklos dažniausiai yra skirtos lengviems, išgręžtiems skalbiniams...
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 04 01, 10:33)
Atsiprašau, pamiršau apie džiovyklą smile.gif . Tai sumažintas ir kompaktiškesnis variantas (15 m. ilgio) ypač patogus naudoti, ten kur mažas gyvenamasis plotas. Turi smulkių skalbinių pakabą, atspari atmosferos poveikiui, nes dažyta milteliniu būdu (drąsiai gali laikyti ir lauke), kompaktiškai susilanksto...

Mane domina, kas čia per daiktas, ne niekur nerandu info g.gif
Iš tikro tai man labiau riektų tos trijų aukštų džiovyklos, bet kad ir nuolaida 60 proc. būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 04 01, 21:32)
Mane domina, kas čia per daiktas, ne niekur nerandu info  g.gif
Iš tikro tai man labiau riektų tos trijų aukštų džiovyklos, bet kad ir nuolaida 60 proc. būtų  blush2.gif

as galvoju kad cia toks raudonas krastelis kur galima kojiniu daug prikabinti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 01, 21:47)
as galvoju kad cia toks raudonas krastelis kur galima kojiniu daug prikabinti g.gif  4u.gif

Kad ten tas raudonas kraštelis, tai aš jau nužiūrėjau, bet kaip ten kabinasi niekad nemačiau. Segtukais, ar ten dar kas išsitraukia kaip nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 01 balandžio 2010 - 21:02
QUOTE(gb78 @ 2010 04 01, 22:01)
Kad ten tas raudonas kraštelis, tai aš jau nužiūrėjau, bet kaip ten kabinasi niekad nemačiau. Segtukais, ar ten dar kas išsitraukia kaip nors?

http://www.leifheit....html?no_cache=1
4u.gif
Atsakyti
turiu jau antri metai pastatoma skalbiniu dziovykle Pegasus, kainavo nemazai, bet kaina pateisino kokybe ir patoguma. Stabiliai stovi lauke, nevirsta vejui paputus, telpa daug skalbiniu, neislakste virbai, nenusilaupe dazai (na tikrai nesaugau, naudoju normaliai), o tas raudonas krastelis is vis superinis dalykelis sudziaut smulkmei (kojines, apatinis trikotazas), neuzima vietos, aisku ir aukstis dziovykles geras, patogu dziaut marskinius ar kelnes nestresuojant, kad sieks zeme 4u.gif
Lyginimo lenta pirkom su prailginimu lygintuvui, taip pat patenkinta, nes stabiliai stovi, nereikia mastyt kaip lygintuvo laida pajungt, kad nevargt derinantis prie rozetes, patogiai reguliuojasi aukstis.
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 04 01, 21:01)

Prie Pegaso džiovyklės esantis raudonas kraštelis, tai pakaba smulkiems skalbiniams (kojines, pedkelnės, apatinis trikotažas ir panašiai). Principas laikymo paprastas - skalbiniai tiesiog įspraudžiami tarp dviejų laikiklių ir nereikia jokių papildomų segtukų...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 04 01, 20:32)
Mane domina, kas čia per daiktas, ne niekur nerandu info  g.gif
Iš tikro tai man labiau riektų tos trijų aukštų džiovyklos, bet kad ir nuolaida 60 proc. būtų  blush2.gif

oi ta triaukštė tikrai liuks. pernai pirkau ir labai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
Ačiū Digui už patarimus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Vat kur tu lipduku "susiveikt" g.gif doh.gif Digai, o gal ir pas jus su ta 60% nuolaida galima gaut? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 07 balandžio 2010 - 21:10
QUOTE(Ingaja @ 2010 04 07, 21:06)
Vat kur tu lipduku "susiveikt"  g.gif  doh.gif Digai, o gal ir pas jus su ta 60% nuolaida galima gaut?  blush2.gif

Aš lipdukų nespausdinu smile.gif , bet jeigu kas domina ar reikia konsultacijos rašykit į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 04 07, 21:12)
Aš lipdukų nespausdinu smile.gif , bet jeigu kas domina ar reikia konsultacijos rašykit į AŽ.

As ne apie lipdukus, o apie prekes lotuliukas.gif
Atsakyti