Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(rimulia12 @ 2010 04 24, 13:12)
Sveiki,
norejau pasiteirauti ar leifheit turi tokius aparaciukus megstinio burbuliukams nukirpti?

Laba,

Labai gaila, bet kol kas neturi...

Atsakyti
Sveiki, pasidalinsiu įspūdžiais apie įsigytas prekes smile.gif Aš taip patpirkau viską surinkusi cento parduotuvėje ;ipdukus. Kibiras su šluoste ( Tvist rinkinys) tikrai vertas dėmesio, esu labai patenkinta, jau vieną padovanaojau vyro sesei, tai liko sužavėta thumbup.gif Žinoma, priprast prie šluostės reikia, nes sukiojasi į visas puses kaip tik nori, bet perpratau ir dabar nebenoriu plaut grindų kitomis šluostėmis. Jau surinkau vėl 10 lipdukų ir pirksiu šį rinkinį mamai blush2.gif Įsigijau ir Delta grindų valytuvą. Garsas tylesnis nei siurblio, bet patriukšmauja tongue.gif Mano vaikui labai patinka, nes nori vis mamai padėt valyt. Kažko ypatingo nepastebėjau ( tikėjausi iš jo daugiau), didesnes šiukšles surenka, bet smulkaus ( smėlio nuo pritreplentų grindų) - ne, o gal aš nemoku tinkamai naudotis g.gif Labai gerai surenka plaukus nuo kiliminės dangos thumbup.gif Bet paskui darbelio , juos pašalinant nuo šepetėlio, tai užtektinai. Gal kas gali pasidalinti, kaip greičiau atlieka šią procedūrą? biggrin.gif Bet šiaip tai neblogas valytuvas. Dabar ruošiuosi įsigyti langų valytuvą, pasižiūrėsim, kaip bus su juo smile.gif
Atsakyti
as jau turiu ir antrajy gaminy uz lipdukus thumbup.gif pastatoma dziovykla drinks_cheers.gif super daikciukas 4u.gif
lauke snd stovi,tilpo du skalbimai bet labai dideli,nes as skalbenke pilna prikisu...na ir dar tilptu ant tos dziovykles manau trecias skalbimas bigsmile.gif labai vieta sutaupo kojiniu ir apatiniu tie segtukai ar kaip juos pavadinti..tikrai super drinks_cheers.gif veliau pafotkinsiu ir parodysiu kaip naturoje viskas atrodo mirksiukas.gif bet va vejuota diena skalbinius reiketu prisegti segtuku nes nupucia kai kuriuos,sausesnius-slidesnius...o siaip tai super duper thumbup.gif

dabar vel turiu lipduku bigsmile.gif ir galvoju kas verciausias is likusiu mano demesio g.gif galvojau apie ta sluota kur 36lt berods ar kiek...sakau ant staigiaus prasluot virtuve ar kai palieju ka...bet nezinau metausi...gal ta alia"siurbliuka" g.gif bigsmile.gif patarkit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau įsigijau tą kibirą su šepečiu, tikrai superinis daiktas, labai aš juo patenkinta, grindis plauti daug maloniau....

Dabar dar noriu įsigyti power delta šiukšlių surinkėja cool.gif bet mąstau jeigu jis smelio nesurenka tai nelabai gerai g.gif
Atsakyti
gwidita, o ta džiovykla tikrai kaip reklamoje-stbili, ta prasme galima ant galo užkabinti vieną megztinį ir negriūna, atlaiko lygsvarą?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 04 26, 20:33)
gwidita, o ta džiovykla tikrai kaip reklamoje-stbili, ta prasme galima ant galo užkabinti vieną megztinį ir negriūna, atlaiko lygsvarą?

nu man ji stabili pasirode 4u.gif
bet as pabandysiu kada tik ant galo uzdet ir paziuret g.gif nes as uzkroviau vidury ir viena sona tai man viskas liuks,o vien tik ant sono nebandziau rolleyes.gif rytoij pabandysiu ir parasysiu drinks_cheers.gif
man tik nepatiko kad ji baltai melyna blush2.gif doh.gif as norejau kad ji butu tokios pat zalios spalvos kaip sluotos ir daugelis ju gaminiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 26, 17:14)

dabar vel turiu lipduku bigsmile.gif ir galvoju kas verciausias  is likusiu mano demesio g.gif galvojau apie ta sluota kur 36lt berods ar kiek...sakau ant staigiaus prasluot virtuve ar kai palieju ka...bet nezinau metausi...gal ta alia"siurbliuka" g.gif  bigsmile.gif patarkit ax.gif  4u.gif

o kam ta antra šluota? g.gif Aš tai tą pačią pakišu po kranu, tada nugręžiu su centrifūga ir pavalau. Nu nebent norisi kiekvienam kampe po šluotą turėt biggrin.gif Jei neturi, imk langų valytuvą. Man super patiko, pritaikiau ir langam, ir veidrodžiam, ir dušui, ir plytelėm 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu Jūsų paklausti, dėl langų valymo, su tuo lanų valytuvu, langus galima valyti tik vertikaliai ar ir horizontaliai? beje koks maždaug koto ilgis? nes mes gyvenam gan aukštai ir nepagalvoję lango didesnę dalį įsidėjome nevarstoma, tai dabar nuvalom tik valytuvais su labai ilgais kotais ir tai tik horizontaliai eina valyti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2010 04 27, 10:12)
Sveiki,
noriu Jūsų paklausti, dėl langų valymo, su tuo lanų valytuvu, langus galima valyti tik vertikaliai ar ir horizontaliai? beje koks maždaug koto ilgis? nes mes gyvenam gan aukštai ir nepagalvoję lango didesnę dalį įsidėjome nevarstoma, tai dabar nuvalom tik valytuvais su labai ilgais kotais ir tai tik horizontaliai eina valyti  doh.gif  smile.gif

Koto ilgis 2 metrai, pasiekt galima aukštai biggrin.gif Antgalis pasisuka 3 pozicijom, o užlinksta kiek norisi. Tas labai gerai, kai palangė trukdo. Tada užlenkus patogu iki pat apačios prieit.
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 04 27, 10:11)
o kam ta antra šluota?  g.gif Aš tai tą pačią pakišu po kranu, tada nugręžiu su centrifūga ir pavalau. Nu nebent norisi kiekvienam kampe po šluotą turėt biggrin.gif Jei neturi, imk langų valytuvą. Man super patiko, pritaikiau ir langam, ir veidrodžiam, ir dušui, ir plytelėm  4u.gif

sakai g.gif blush2.gif
nu jo istikro ,kam ta antara sluota g.gif doh.gif
langu valytuvas man pasirode maziau vertas demesio ax.gif bet ziuriu jus taip jy giriat blush2.gif bigsmile.gif gal tikrai ir man surizikuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 27, 10:21)
sakai g.gif  blush2.gif
nu jo istikro ,kam ta antara sluota g.gif  doh.gif
langu valytuvas man pasirode maziau vertas demesio ax.gif bet ziuriu jus taip jy giriat blush2.gif  bigsmile.gif gal tikrai ir man surizikuot rolleyes.gif

100 procentų nesigailėsi 4u.gif Aišku, reiks truputį padirbt, kol perprasi kaip išvalyt nepriekaištingai biggrin.gif Man užsilenkdavo tas gumos kraštelis ir šonuose 0,5 cm neišvalydavo. Bet pažiurėjau kaip vitrinas valo profesionalai ir dabar jau viskas super biggrin.gif
Atsakyti