Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(svarus @ 2010 04 14, 05:58)
Labi ačiū už atsakymus .

Tai lyginimo lentą manau imsim, o va dėl langų valytuvo net išsigandau , kad ir man gali neišeit valyt. Parašykit kaip sekės naujokėms su tuo valytuvu. O ar langų valiklių nereikia? blush2.gif

nusipirkau ir aš langų valytuvą , neblogas , bet man norėtųsi ,kad būtų šiek tiek lengvesnis smile.gif
dabar ruošiuosiu pirkti el. šluotą , nes nusibodo kasdien siurbliuoti , kiek supratau dulkių ji nesiurbia , bet man svarbiausia , kad surinktų katinėlio kraiką , tai ar verta ją įsigyti ?
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 04 18, 13:57)
nusipirkau ir aš langų valytuvą ,  neblogas , bet man norėtųsi ,kad būtų šiek tiek lengvesnis  smile.gif
dabar ruošiuosiu  pirkti el. šluotą , nes nusibodo kasdien siurbliuoti , kiek supratau dulkių ji nesiurbia , bet man svarbiausia , kad surinktų katinėlio kraiką , tai ar verta ją įsigyti ?

Jeigu lygus paviršius (plytelės, parketas, laminatas, grindlentės) - surinks bet ką. Jeigu trumpo plauko kiliminė danga - tik tai kas yra ant paviršiaus.
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 04 18, 15:29)
Jeigu lygus paviršius (plytelės, parketas, laminatas, grindlentės) - surinks bet ką. Jeigu trumpo plauko kiliminė danga - tik tai kas yra ant paviršiaus.

ačiū , tikrai įsigysiu , ai dar klausimas ar jinai labai garsiai dirba , nes mano MB nepakenčia siurblio garso ( na čia ,kad kasdien siurbiu tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 04 18, 17:00)
ačiū , tikrai įsigysiu , ai dar klausimas ar jinai labai garsiai dirba , nes mano MB nepakenčia siurblio garso ( na čia ,kad kasdien siurbiu tikriausiai smile.gif

Gana tyliai dirba, tikrai neįkyrus garsas, net vaikai nebijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 04 18, 19:09)
Gana tyliai dirba, tikrai neįkyrus garsas, net vaikai nebijo smile.gif

dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
O aš sąvąjį Power delta kai parodžiau uošvienei, taip ir liko, nes labai patiko. Dabar laukiu kol surinksiu dar lipdukų ( gal kas turit laisvų blush2.gif ) ?
Labai dažnai norisi ją tuėt- vaikai miega, šiukšlių yra- siurblys triukšmauja, su šluota pilna dulkių, tai ir laukiu kol pabus...
Ir dar tėvukas ( senelis) pas mus labai mėgėjas šluoti, tai gal ir jam dovanų nupirksiu...
Nžn... g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2010 04 19, 10:50)
O aš sąvąjį Power delta kai parodžiau uošvienei, taip ir liko, nes labai patiko. Dabar laukiu kol surinksiu dar lipdukų  ( gal kas turit laisvų blush2.gif )  ?
Labai dažnai norisi ją tuėt- vaikai miega, šiukšlių yra- siurblys triukšmauja, su šluota pilna dulkių, tai ir laukiu kol pabus...
Ir dar tėvukas ( senelis) pas mus labai mėgėjas šluoti, tai gal ir jam dovanų nupirksiu...
Nžn... g.gif

Mano sūnui tai kai žaislas. O svarbiausia sakė-labai gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 04 18, 14:57)
nusipirkau ir aš langų valytuvą ,  neblogas , bet man norėtųsi ,kad būtų šiek tiek lengvesnis  smile.gif

Aš jau išbandžiau langų valytuvą ( ačiū pardavėjai davusiai 5 lipdukus 4u.gif ) Langų stiklai švarūs, bet prie rėmų reiks rankytes pridėt. doh.gif Nors parašyta, kad ir juos galima nuvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 04 20, 13:38)
Aš jau išbandžiau langų valytuvą ( ačiū pardavėjai davusiai 5 lipdukus  4u.gif ) Langų stiklai švarūs, bet prie rėmų reiks rankytes pridėt.  doh.gif  Nors parašyta, kad ir juos galima nuvalyt g.gif

Su langų valytuvu galima nuvalyti tik rėmo kraštą, kuris yra prie pat lango, tam ir yra padarytas įvalkalas ilgesnis nei padas. Valant prie pat lango krašto įvalkalo galai užsilenkia ir siekia rėmo kraštą, taip jį šveisdami. Žinoma lengviau būtų parodyti, nei paaiškinti smile.gif Langų valytuvas nėra skirtas valyti visam lango rėmui, nors gausiai naudojant vandenį tai įmanoma padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 04 21, 08:31)
Su langų valytuvu galima nuvalyti tik rėmo kraštą, kuris yra prie pat lango, tam ir yra padarytas įvalkalas ilgesnis nei padas. Valant prie pat lango krašto įvalkalo galai užsilenkia ir siekia rėmo kraštą, taip jį šveisdami. Žinoma lengviau būtų parodyti, nei paaiškinti smile.gif Langų valytuvas nėra skirtas valyti visam lango rėmui, nors gausiai naudojant vandenį tai įmanoma padaryti.

Ačiū, supratau, bandysiu. Gaila, kad jokio filmuko apie tą valytuvą neradau schmoll.gif
O gal kas turit dušo valytuvą? Galvoju, kad greit būtų galima tuos lašelius nubraukt ir neapkalkėtų džiūdami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 04 21, 08:28)
Ačiū, supratau, bandysiu. Gaila, kad jokio filmuko apie tą valytuvą neradau  schmoll.gif
O gal kas turit dušo valytuvą? Galvoju, kad greit būtų galima tuos lašelius nubraukt ir neapkalkėtų džiūdami  g.gif

Tą patį galite padaryti ir su jau nupirktu valytuvu smile.gif . Manau neverta pirkti atskirai dar kitą valytuvą, nes jie savo funkcija nesiskiria. Skiriasi tik spalva ir dizainas...
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasiteirauti ar leifheit turi tokius aparaciukus megstinio burbuliukams nukirpti?
Atsakyti