Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

Laba visiems,

Oho, kaip šiandien pasistūmėjote temoje smile.gif , žinučių kaip grybų iš po lietaus smile.gif
Smagu skaityti JŪSŲ VISŲ gerus atsiliepimus apie Leifheit prekes. Malonu, kad netik perkate, bet ir domitės bei dalinatės patirtimi bei savo pastebėjimais su kitais thumbup.gif
Jūsų pastabos ir pasiūlymai mums labai svarbūs. Jeigu turėsite klausimų - rašykite mielai atsakysiu...

Visiems sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2010 04 26, 21:08)
Aš taip pat jau įsigijau tą kibirą su šepečiu, tikrai superinis daiktas, labai aš juo patenkinta, grindis plauti daug maloniau....

Dabar dar noriu įsigyti power delta šiukšlių surinkėja cool.gif  bet mąstau jeigu jis smelio nesurenka tai nelabai gerai g.gif

Pas mane koridoriuje plytelės ir vaikai parbėgę iš lauko dažnai pritrepsi žemių,tad nusipirkau power delta ir kolkas džiaugiuosi.Labai patogu trupinius virtuvėje surinkti ar pvz vakar vaikas išvertė drožles iš drožtuko.Svarbiausia, kad jie patys nori su juo tvarkytis.Dulkių siurblio neatstoją,bet greitam patvarkymui thumbup.gif
Džiaustyklę turi draugė ir džiaugiasi jau antri metai 4u.gif Pirksiu ir aš ją,nes maximinei 2 mėn ir ištysę visi tie virbai schmoll.gif
Atsakyti
kas cia per power delta? imeskit foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 04 27, 19:07)
kas cia per power delta? imeskit foto  blush2.gif

Metu foto smile.gif , gaudykit...

user posted image
Atsakyti
Nusipirkau langų valytuvą ir labai džiaugiuosi. Langų viena pusė nevarstoma, o dėl lankstaus koto galiu pasiekti. thumbup.gif Tikrai geras dalykas ir taip švariai nusivalo. biggrin.gif

Turiu vėl surinkusi lipdukų, bet nebežinau ko noriu. Mąsčiau apie power delta, bet jei nesurenka visko kaip dulkių siurblys tai gal tada nevertas dėmesio. g.gif

O kaip tas grindų šepetys po 36lt.? Ar pasiteisino? Kuris geresnis su kibiru ar šis? Nes kaip supratau jų šluostės skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2010 04 18, 08:38)
Siaip taip susirinau lipduku ir nusipirkau ta rinkinuka su kibiru, siandien teks isbandyt  bigsmile.gif

Ir kaip? smile.gif
Atsakyti
PICOBELO laminatui tinka? Neplauna labai šlapiai?
Atsakyti
Mes tai lyginimo lenta dziaugiames, tikrai stabili, plati, pries tai tureta kaip zaisline atrodo thumbup.gif Dar daug ko norim, tik sunkiai lipdukai renkasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 04 28, 00:19)
PICOBELO laminatui tinka? Neplauna labai šlapiai?

Laba,

Šis šepetys komplektuojams su vidutinio drėgnumo įvalkalu. Nebus nei labai sausa, nei labai šlapią - viduriukas. Drėgmės likutis priklausys nuo to kiek kartų nugręšite. Kuo daugiau kartu nugręšite, tuo mažiau drėgmės bus. Beje - niekada nenugręžinėkite Picobello šepečio, gerai nesudrėkinusios įvalkalo, nes galite sulaužyti. Patį įvalkalą rankomis taip pat griežtai draudžiama gręžti. Įvalkalą galima skalbti skalbimo mašinoje su skalbimo milteliais, bet be minkštiklio. Jeigu laminatas jautrus drėgmei, rekomenduoju įsigyti papildomai šį įvalkalą user posted image

Iki! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 04 28, 02:00)
Nusipirkau langų valytuvą ir labai džiaugiuosi. Langų viena pusė nevarstoma, o dėl lankstaus koto galiu pasiekti.  thumbup.gif Tikrai geras dalykas ir taip švariai nusivalo.  biggrin.gif

Turiu vėl surinkusi lipdukų, bet nebežinau ko noriu. Mąsčiau apie power delta, bet jei nesurenka visko kaip dulkių siurblys tai gal tada nevertas dėmesio.  g.gif

O kaip tas grindų šepetys po 36lt.? Ar pasiteisino? Kuris geresnis su kibiru ar šis? Nes kaip supratau jų šluostės skiriasi.
Papildyta:

Ir kaip?  smile.gif

Langų valytuvą dar tik pirksiu, tai parašysiu savo pastebėjimus mirksiukas.gif Man power delta praverčia tada, kai greitai reikia pasišluoti ar nuo kiliminės dangos nuvalyt šiukšles, koridoriuje mūsų grindys nėra lygios, gal todėl man taip gerai smėlio nesurenka, bet man visai neblogas šis prietaisėlis, patiko. Jei plauni grindis, tai geriau, manyčiau, su kibiru. Man tas rinkinys labai jau patiko thumbup.gif Nebekeisčiau į kitą, daug greičiau ir lengviau plaut grindis, jau susitvarkau ir su gręžimu, žinau, kiek kartų gręžt ir kokiai dangai.
Atsakyti
Tą power deltą tai lyginkit ne su dulkių siurbliu, o su šluota . Tik vat instrukcijoj parašytą kad saugoti nuo drėgmės, šlapių paviršių nevalyti. O tai kaip žiemą-kai nešasi purvas su žemėm g.gif matomai greitai "sudrošiu", nes tam ir pirkau kad prie durų visus tuos akmenukus iš batų pribirusius suvalyti...
Atsakyti
Gundaus ka nors nusipirkt su cento lipduku pagalba, bet neapsisprendziu, kas butu geriausia... g.gif Gerai,kad radau jusu temele - reiks pasiskaityt! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 04 29, 18:32)
Tą power deltą tai lyginkit ne su dulkių siurbliu, o su šluota . Tik vat instrukcijoj parašytą kad saugoti nuo drėgmės, šlapių paviršių nevalyti. O tai kaip žiemą-kai nešasi purvas su žemėm g.gif matomai greitai "sudrošiu", nes tam ir pirkau kad prie durų visus tuos akmenukus iš batų pribirusius suvalyti...

Laba,

Balų tai tikrai nerekomenduojama valyti, bet jeigu kiek klius tai tragedijos nebus, tiesiog reiks sausai išvalyti...
Atsakyti