Aleliuja
Ir aš jau turiu Twist rinkinuką. Tikrai labai fainas, šiandien išbandžiau
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 16, 16:14)
partempė vyras man Twist rinkinuką. labai fainas daiktas, vertas dėmesio. tik lyg buvo paminėtas patarimas, kad nesegiot tos šluostės kiekvieną kartą. kaip darot? bijau kad jinai blogo kvapo neįgautų padėta šlapia.
Tikrai nesegiokit,as tik karta pabandziau ir man truputi iplyso
o as vis dar nenusprendziu ar twista pirkt ar delta
gal kuri pliusiukus sudeliotu?
QUOTE(erika9 @ 2010 05 17, 16:36)
Aleliuja
As ir jau isigijau
Tik vienas keistas dalykas, kad nebuvo insrukcijos lietuviu kalba
QUOTE(aurimk @ 2010 05 17, 18:24)
As ir jau isigijau
puole MB iskart per namus prabego, nors is pradziu ir labai skeptiskai ziurejo, sake dazniau grindis plaus
Laba,
Instrukcijos prašykite Cento parduotuvėje. Jos tikrai turi, tik matyt per klaidą neįdėjo.
Papildyta:
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 05 17, 17:38)
o as vis dar nenusprendziu ar twista pirkt ar delta
gal kuri pliusiukus sudeliotu?
Laba,
Šie du daiktai yra visiškai skirtingi. Jų tarpusavyje lyginti negalima. Power Delta šluoja ir yra alternatyva semtuvėliui su šluotele, o Twist rinkinys skirtas grindų plovimui.
QUOTE(Digas @ 2010 05 17, 18:36)
Laba,
Instrukcijos prašykite Cento parduotuvėje. Jos tikrai turi, tik matyt per klaidą neįdėjo.
Papildyta:
Laba,
Šie du daiktai yra visiškai skirtingi. Jų tarpusavyje lyginti negalima. Power Delta šluoja ir yra alternatyva semtuvėliui su šluotele, o Twist rinkinys skirtas grindų plovimui.
Papildyta:
Laba,
o kuris lb reikalingas buiciai?
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 05 17, 21:13)
Be abejonės Twist
QUOTE(mamytė28 @ 2010 05 18, 14:41)
Sveiki, o man kažkaip nesiseka su įsigytu Power delta , neseniai kotą pakeičiau, nes sulūžo per sujungimo vietą, o šiandien įsijungiau šluoti ir nieko nedaro ta trikampė dalis. Girdisi byzgimas, o niekas nesisuka. Ką daryti? Pirkau Cento parduotuvėje.
Reikia išardyti ir atidžiai išvalyti, o ypatingai priekyje esantį ratuką su ilgiausiais šereliais. Tiesiog gali būti, kad apsuko ar plaukų, ar siūlų, dėl to ir stringa (visi voleliai ir ratukai yra tarpusavyje sujungti, jeigu stringa vienas - nesisuka ir kiti). Siūlyčiau šį darbą patikėti vyrui. Išimkite visus volelius ir kruopščiai išvalykite. Jeigu kruopštus valymas nepadės, neškite pakeitimui.
QUOTE(mamytė28 @ 2010 05 18, 14:41)
Sveiki, o man kažkaip nesiseka su įsigytu Power delta , neseniai kotą pakeičiau, nes sulūžo per sujungimo vietą, o šiandien įsijungiau šluoti ir nieko nedaro ta trikampė dalis. Girdisi byzgimas, o niekas nesisuka. Ką daryti? Pirkau Cento parduotuvėje.
Tai ir aš nervinuosi,kam tokį š...pirkau "Cente"...Brūžini,brūžini apie vieną šiukšlytę ir nesušluoja...greičiau jau rankom susirenka
QUOTE(erika9 @ 2010 05 17, 16:36)
Aleliuja
Sveikinu isigyjus gera daikta
O tam twist rinkinuke, standartiskai ta pati sluoste kazin buna?
nes apziurejom siandien deze, ten paveiksliukuose pavaizduotos triju rusiu jei gerai suprantam tos pritvirtinamos sluostes, skirtos skirtingiems gal pavirsiams plauti