Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Astra @ 2010 05 19, 16:27)
Aš net 7 kartus pagręžiu,kur laminatą valau.
O,beje, kam ta antena lyginimo lentoj?  g.gif  Turiu Viledos lentą ir su antena ir su prailgintoju, pritaisytu prie pačios lentos, bet nenaudoju... schmoll.gif Gal tiesiog nemoku? bigsmile.gif

Laba,

Į tos antentos antgalį reikia įsprausti lygintuvo laidą, kad jis nesimaskatuotu lyginant ir nesibrūžintų į lyginimo lentą. Kai lyginate, laidas kabo ore ir su antena krypsta į tą pusę į kurią traukiate lygintuvą.
Atsakyti
[quote=eglaite2,2010 05 18, 20:27]
Nu va, nusiaubiau Cento biggrin.gif:
Nupirkau mamai Twist rinkinuka (jau isbandem, tai patogu naudoti, bet ir daug kartu nuspaudziant gana dregnai plauna ax.gif );

O gal pas Jus ta problema, kad Jus per daug vandenuko i ta kibira prisipilat? Man irgi taip buvo pradzioj, dabar pilu vandens praktiskai puse iki tos zymos, nes dar ploviklis uzputoja smile.gif
Pirma karta pravalau su kokiais 6 paspaudimais, antra karta su daugiau paspaudimu ir tikrai liuks thumbup.gif
Reikia priprasti, pirma karta kai valiau keikiau vyra kam jis mane ikalbejo pirkti (nes pirkau be akcijos), o dabar neatsisakyciau nei uz ka rolleyes.gif
Tik vis dar neapsisprendziu del deltos, man jis reikalingas prasisukti po namus kol miega mano mazylis, gal jis maziau triuksmautu, nei siurblys... blink.gif
Atsakyti
Digai, parašiau jums į až dėl valiklių, labai laukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
Esu Leifheito fanė- manijakė, tai labai džiaugiuosi Cento akcija. 4u.gif
Nugi nusipirkau vakar tą grindų valytuvą. Tik..kraunant akumuliatorių kiek supratau skaitydama instrukciją, pakrovėjyje esanti lempelytė turėtų degti raudonai. Man jis išvis jokio spalva nedega, nors mažą leppelę ten matau. Ar neturi ten niekas iš tikro degti? mastau.gif
Šiaip vakar parsivežusi "uždėjau" krauti- šiandien ryte ta šluota puikiai veikė jau, tik nžn kiek ten prisikrovė tas akumas, nes pašlaviau su ja tik pabandymui 2 min kokias.

Dar-kreipiuosi į Digas: noriu Leifheito langų valytuvui rankenos (pirkau itk valytuvą, nes maniau koto neprireiks, deja...) Ir skystų valiklių reikia ir universaliojo ir langams.. rolleyes.gif Laukiu žinių į AŽ, kaip ir po kiek. aciuks.gif
Oi ir dar reikia universalios šluostės TOKIAM PRIETAISUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 20 gegužės 2010 - 09:17
QUOTE(dije @ 2010 05 20, 09:13)
Esu Leifheito fanė- manijakė, tai labai džiaugiuosi Cento akcija. 4u.gif
Nugi nusipirkau vakar tą grindų valytuvą. Tik..kraunant akumuliatorių kiek supratau skaitydama instrukciją, pakrovėjyje esanti lempelytė turėtų degti raudonai. Man jis išvis jokio spalva nedega, nors mažą leppelę ten matau. Ar neturi ten niekas iš tikro degti? mastau.gif
Šiaip vakar parsivežusi "uždėjau" krauti- šiandien ryte ta šluota puikiai veikė jau, tik nžn kiek ten prisikrovė tas akumas, nes pašlaviau su ja tik pabandymui 2 min kokias.

Dar-kreipiuosi  į Digas: noriu Leifheito langų valytuvui rankenos (pirkau itk valytuvą, nes maniau koto neprireiks, deja...) Ir skystų valiklių reikia ir universaliojo ir langams..  rolleyes.gif  Laukiu žinių į AŽ, kaip ir po kiek. aciuks.gif
Oi ir dar reikia universalios šluostės TOKIAM PRIETAISUI

Laba,

Lemputė turi kol kraunasi, degti raudonai, o pasikrovus - žaliai. Jeigu nedega, kreipkitės į Cento, kad pakeistų.
Atsakyti
Laba,

Išbandžiau naują daiktą user posted image
Tai aparačiukas sušio ir ne tik suktinukams daryti. Labai greita, patogu ir net gi sakyčiau įdomu daryti (šiaip nelabai mėgstu gaminti blush2.gif ) Su juo galima gaminti įvairius suktinukus ne tik sušio, bet pavyzdžiui ir deserto arba mėsos suktinukus. Svarbu fantazija ir turėti į ką įvynioti ir pasirinkti įdarą....
Atsakyti
[quote=pusiki,2010 05 20, 09:17]
[quote=eglaite2,2010 05 18, 20:27]
Nu va, nusiaubiau Cento biggrin.gif:
Nupirkau mamai Twist rinkinuka (jau isbandem, tai patogu naudoti, bet ir daug kartu nuspaudziant gana dregnai plauna ax.gif );
O gal pas Jus ta problema, kad Jus per daug vandenuko i ta kibira prisipilat? Man irgi taip buvo pradzioj, dabar pilu vandens praktiskai puse iki tos zymos, nes dar ploviklis uzputoja smile.gif
[/quote]
Gali buti, kazkaip nepagailejau to vandens tongue.gif. Dekui uz pastebejima, reiks mamai pasakyt, kad nepadaugintu ax.gif.
Beje, jei kam reikia, galiu perleist akcijine lyginimo lenta is Cento - dar visai sviezute, nenaudota biggrin.gif 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 21 gegužės 2010 - 14:26
išbandžiau skystį grindims plauti. parketas tikrai blizga ir neliko dryžių smile.gif reikia labai nedaug, tai uzteks ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 21, 15:25)
Beje, jei kam reikia, galiu perleist akcijine lyginimo lenta is Cento - dar visai sviezute, nenaudota biggrin.gif 4u.gif.

Sveiki,
mielai perimčiau lyginimo lentą, bet Jūs iš pajūrio?
Atsakyti
gal kas turit pasiulyti gera parketui plauti priemone?>
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 23, 13:56)
išbandžiau skystį grindims plauti. parketas tikrai blizga ir neliko dryžių smile.gif reikia labai nedaug, tai uzteks ilgam smile.gif

prašom plačiau 4u.gif , kur galima nusipirkt jį, kaip vadinas g.gif nes man plaunant dažnai lieka dryžiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 05 24, 08:39)
prašom plačiau 4u.gif , kur galima nusipirkt jį, kaip vadinas g.gif  nes man plaunant dažnai lieka dryžiai doh.gif

http://www.leifheit....talogas/id/2597

va toks. kur pirkau garsiai nerašysiu, gal atsilieps pats tas žmogus jums tuoj. paskui mane už reklamą išmes biggrin.gif

tikrai gražiai išsiplovė. virtuvėj eidama šiandien pamačiau dryžius kelis, bet tikriausiai dėl to, kad per daug jo įpyliau, nes ten tereikia kelių lašų. kambary parketas liuks.
Atsakyti