Laba,
Taip, šluostės yra trijų rūšių: jautrioms drėgmei grindims (Cento parduotuvėje tokios komplektuojamos), universalios (tinka visų tipų grindims) ir kasdieniam sausam valymui be vandens (įsielektrina ir tankus pluoštas sutraukia į save dulkes).
kokie yra matmenys TELECLIP skalbiniu dziovyklos? plotis, suskleistos ir isskleistos, ar talpi ji?
mastau ja isigyt uz cento lipdukus
kokie butu atsiliepimai apie ja
Nu va, nusiaubiau Cento
:
Nupirkau mamai Twist rinkinuka (jau isbandem, tai patogu naudoti, bet ir daug kartu nuspaudziant gana dregnai plauna
);
Sau skalbiniu dziovykle - labai stabilus, patogus ir naudingas daiktas
. Nediduke, bet man kaip tik (nes ja naudosiu patalpoje lietingu ar saltu oru, o pagrinde dziaustysiu rubus kieme). Jei negyvenciau nuosavame name, tai tikrai nepagaileciau pinigu didesniai sios firmos dziovyklei
;
Ir lyginimo lenta - ji paliko maziausia ispudi. Palyginti neturiu su kuo, nes visad lygindavau paprastai ant stalo ir lyginimui skirtos lentos neturejau
. Bet nera tiek stabili, kiek tikejausi, medziagyte neitempta, susigrumulojusi, o dabar gailiuosi, kad paskubejau ir nepirkau su antena lygintuvo laidui
.
Nupirkau mamai Twist rinkinuka (jau isbandem, tai patogu naudoti, bet ir daug kartu nuspaudziant gana dregnai plauna
Ir lyginimo lenta - ji paliko maziausia ispudi. Palyginti neturiu su kuo, nes visad lygindavau paprastai ant stalo ir lyginimui skirtos lentos neturejau
QUOTE(Digas @ 2010 05 18, 17:14)
Reikia išardyti ir atidžiai išvalyti, o ypatingai priekyje esantį ratuką su ilgiausiais šereliais. Tiesiog gali būti, kad apsuko ar plaukų, ar siūlų, dėl to ir stringa (visi voleliai ir ratukai yra tarpusavyje sujungti, jeigu stringa vienas - nesisuka ir kiti). Siūlyčiau šį darbą patikėti vyrui. Išimkite visus volelius ir kruopščiai išvalykite. Jeigu kruopštus valymas nepadės, neškite pakeitimui.
Ačiū, pabandysim, gali būti, kad plaukų apsisukusių yra, nes atrodo, kad nurenki, bet, manau, lieka.
QUOTE(Digas @ 2010 05 18, 20:04)
Laba,
Taip, šluostės yra trijų rūšių: jautrioms drėgmei grindims (Cento parduotuvėje tokios komplektuojamos), universalios (tinka visų tipų grindims) ir kasdieniam sausam valymui be vandens (įsielektrina ir tankus pluoštas sutraukia į save dulkes).
O kur galima įsigyti šluostes sausam valymui , kokia kaina?
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 18, 20:27)
Nu va, nusiaubiau Cento
:
);
. Nediduke, bet man kaip tik (nes ja naudosiu patalpoje lietingu ar saltu oru, o pagrinde dziaustysiu rubus kieme). Jei negyvenciau nuosavame name, tai tikrai nepagaileciau pinigu didesniai sios firmos dziovyklei
;
. Bet nera tiek stabili, kiek tikejausi, medziagyte neitempta, susigrumulojusi, o dabar gailiuosi, kad paskubejau ir nepirkau su antena lygintuvo laidui
.
Jeigu norite palyginti lyginimo lentas, apžiūrėkite atidžiai savo ir tada, kai turėsite laiko nueikite į didesnį prekybos centrą. Susiraskite lyginimo lentą, kurios kaina būtų apie 30, 50 Lt ir apžiūrėkite. Garantuoju, kad pastebėsite akivaizdžius skirtumus. Žinoma akivaizdžius skirtumus pastebėtumėte ir palyginus Jūsų įsigytą lyginimo lentą su tokia, kuri kainuoja iki 500,- Lt
Jeigu turėsite dar klausimų - parašykite man į AŽ. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 05 18, 19:58)
kokie yra matmenys TELECLIP skalbiniu dziovyklos? plotis, suskleistos ir isskleistos, ar talpi ji?
Laba,
Čia aprašymas:
Skalbinių džiovykla TeleClip 60". Tvirtinama prie sienos sudėtyje yra visi tvirtinimo elementai. Matmenys (išskleistos P x G): 60 x 54 cm; bendras virvių ilgis 4,2 m. Taupo erdvę vonios kambaryje, nenaudojama suskleidžiama, lengvas suskleidimo-išskleidimo mechanizmas. Galima naudoti tiek patalpoje, tiek ir lauke, atspari aplinkos atmosferos poveikiui (saulei, lietui).
Jeigu dar bus klausimų rašykite į AŽ.
QUOTE(Digas @ 2010 05 19, 15:10)
Jeigu norite palyginti lyginimo lentas, apžiūrėkite atidžiai savo ir tada, kai turėsite laiko nueikite į didesnį prekybos centrą. Susiraskite lyginimo lentą, kurios kaina būtų apie 30, 50 Lt ir apžiūrėkite. Garantuoju, kad pastebėsite akivaizdžius skirtumus. Žinoma akivaizdžius skirtumus pastebėtumėte ir palyginus Jūsų įsigytą lyginimo lentą su tokia, kuri kainuoja iki 500,- Lt
Visa esmė yra sąnaudose - kuo geresnės medžiagos ir tecnologijos naudojamos prekei pagaminti, tuo kaina aukštesnė. Dėl garankščiavimosi, tai gerai nepamenu dabar, bet jeigu neklystų įvalkale turėtų būti virvutė, kurią patraukus ir surišus mazgą, lyginimo lentos įvalkalas turėtų įsitempti. Na, o dėl antenos tai tikrai prašovėt pro šalį - tikrai labai patogus daiktas lyginant.
Tikiu, kad uz tokia kaina si lenta visai nieko, o brangesnes, nutariau, kad man kaip ir nereikia, nes ne tiek daug jau ir lyginu
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 19, 14:17)
Tikiu, kad uz tokia kaina si lenta visai nieko, o brangesnes, nutariau, kad man kaip ir nereikia, nes ne tiek daug jau ir lyginu
. Virvute jau pamaciau, aciu (ne visi akli mato
). O klausimu kokiu cia beturesi - ner mano antenos ir nebeprikabinsi
.
Na ka snd isigijau twista, tai jau trecia preke leifheito. turiu ir lyginimo lenta ir langams plauti, Drasiai galiu sakyt jog leifheito gaminiai net uz viledos geresne.
reikes veliau prasinest pro namus su naujaja preke
QUOTE(Digas @ 2010 05 18, 15:14)
Reikia išardyti ir atidžiai išvalyti, o ypatingai priekyje esantį ratuką su ilgiausiais šereliais. Tiesiog gali būti, kad apsuko ar plaukų, ar siūlų, dėl to ir stringa (visi voleliai ir ratukai yra tarpusavyje sujungti, jeigu stringa vienas - nesisuka ir kiti). Siūlyčiau šį darbą patikėti vyrui. Išimkite visus volelius ir kruopščiai išvalykite. Jeigu kruopštus valymas nepadės, neškite pakeitimui.
Su tuo ardymu patarčiau būti atsargesniems. Paprašiau aš savo vyro išardyti, tai atsukus visus varžtelius jam guoliukai išbyrėjo iš to apvalaus šepetėlio. Dabar mano Delta be guoliukų
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 05 19, 15:32)
Na ka snd isigijau twista, tai jau trecia preke leifheito. turiu ir lyginimo lenta ir langams plauti, Drasiai galiu sakyt jog leifheito gaminiai net uz viledos geresne.
Net abejoniu nera, kad geresne
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 18, 21:27)
Nu va, nusiaubiau Cento
:
);
Na va, kad dregnai
Papildyta:
QUOTE(Digas @ 2010 05 18, 19:04)
Laba,
Kaip cia su tomis sluostemis
QUOTE(Raile @ 2010 05 19, 15:44)
Net abejoniu nera, kad geresne
produkcija uz Viledos
Papildyta:
Na va, kad dregnai
plauna, tai jau negerai
Nuosavame name turime ivairiu grindu- ir plyteles, ir laminatas, ir naturali pusis, kuri nemegsta dregmes.. O buvau apsisprendusi pirkti 
Papildyta:
Tai ar gerai supratau, kad Twist-ui galima isigyti triju rusiu papildomas sluostes ir reikalui esant jas keisti
?
Papildyta:
Na va, kad dregnai
Papildyta:
Jeigu laikysitės nurodytų rekomendacijų ir plausite šiltu vandeniu Jūsų grindys nenukentės. Šio rinkinio šepetys komplektuojamas kartu su Extra Soft įvalkalu, kuris mažiausia palieka drėgmės plaunant. Svarbiausia nepatingėti išsukti šepetį kiek ilgiau, kad drėgmės liktų minimaliai.
Taip galima įsigyti. Jų be komplektuojamo įvalkalo yra dar dvi rūšys.
Nesutikčiau, kad Twist drėgnai plauna- tikrai pakankamai sausai, jei išgręži visus 6 kartus, kaip ir rekomenduojame parketui
QUOTE(Darsė @ 2010 05 19, 15:54)
Nesutikčiau, kad Twist drėgnai plauna- tikrai pakankamai sausai, jei išgręži visus 6 kartus, kaip ir rekomenduojame parketui 
Aš net 7 kartus pagręžiu,kur laminatą valau.
O,beje, kam ta antena lyginimo lentoj?