Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Gricė @ 2010 05 24, 05:56)
Sveiki,
mielai perimčiau lyginimo lentą, bet Jūs iš pajūrio?

Atsakiau i AZ 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 24 gegužės 2010 - 16:06
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 24, 17:03)
Atsakiau i AZ 4u.gif .

Nu va, susiderint neisejo, taigi lyginimo lenta parduodu toliau ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 21, 15:25)
Beje, jei kam reikia, galiu perleist akcijine lyginimo lenta is Cento - dar visai sviezute, nenaudota biggrin.gif 4u.gif.

Jau nebeturiu ax.gif .
Atsakyti
Sveiki,

Mane domina grindų šepetys SUPRA
Ar jis šluotu ilgaplaukio suns plaukus, smeli, kuris isinesa jo gauruose i namus?
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2010 06 03, 14:16)
Sveiki,

Mane domina grindų šepetys SUPRA
Ar jis šluotu ilgaplaukio suns plaukus, smeli, kuris isinesa jo gauruose i namus?

Laba,

Taip, be problemų, pagrinde šiai sričiai jis ir buvo skirtas (pagrindiniai pirkėjai - šuniukų šeimininkai ir kirpyklos smile.gif ), bet galima šluoti bet ką tiek kambaryje, tiek lauke. Kotas teleskopinis, ilgį galima prisitaikyti patogiam naudojimui. Minusas tik tame, kad jis turi šiek tiek svorio.

Iki! smile.gif
Atsakyti
Aciu uz greita atsakyma,
tikriausiai reiks rizikuoti, nes pas mus pagrindine problema ne tiek patys gaurai, o is kailio isbyrantis smelis doh.gif
Atsakyti
apsipirkau šia produkcija su cento lipdukais thumbup.gif ir dar keletas 7 liko ,gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 04, 22:48)
apsipirkau šia produkcija su cento lipdukais  thumbup.gif ir dar keletas 7 liko ,gal kam reikia?

mano draugei reikia bigsmile.gif ar dar turit bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
As turiu lyginimo lenta - super! O vakar nusipirkau grindu valytuva POWER DELTA. Pirma kilima issiurbiau su paprastu siurbliu, veliau su leifheitu. Jei kas pasakytu, nepatikeciau, kad galima tiek puku surinkt!!!
Atsakyti
QUOTE(aneta85 @ 2010 06 05, 13:05)
As turiu lyginimo lenta - super! 

Šiandien tik akis paganiau į lyginimo lentas 4u.gif bet, tikiuosi, kad sekantį kartą nepagailėsiu pinigų ir nusipirksiu. O nusipirkau segtukus skalbiniams džiauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 06 05, 14:59)
O nusipirkau segtukus skalbiniams džiauti thumbup.gif

Kas per segtukai? ax.gif
Atsakyti
Parsinesiau is Cento Twist-a mirksiukas.gif Tuoj pat isbandziau.. Man labai jis pasiteisina ir patinka thumbup.gif Tik dar reiktu tos pacios firmos grindu ploviklio g.gif Kur Kaune isigyti galima?
Atsakyti