Prasau, parasykite, gal kas buvote susidures su tokia kaip mano situacija. AR tai jau labai blogai, gal galima ka nors padaryti, kad padeciau sau ir mazyliui?
Pries kokias keturias dienas pradejo retkarciais labai nezymiai rusvai tepti. Be to, dar persalau, pradejau koseti, dar temperatura tai pakyla (apie 37,3) tai nukrenta. Siandien buvau pas gydytoja, paziurejo su vaginaliniu echoskopu, sake, kad nieko gero pasaskyti negali, nes nors sirdutes plakimas ir matosi, taciau puslele ar tai ne tokios formos, kokios turi buti, ar tai is viso neryski... Net pati nebeatsimenu, nes taip susinervinau... Paskyre kita echoskopija po savaites, sake, kad jeigu niekas nepasikeis, tai sius i ligonine valymui...

Ka man daryti? Ar eiti i darba (darbas su zmonemis, terminai, daug streso), ar paguleti iki tos kitos savaites?
O gal pas koki kita gydytoja dar nueiti? O gal neiti ir nesinervinti papildomai?
Sito leliuko taip laukem ir labai labai norim, kad viskas butu gerai. Bent jau matomas mazylio sirdeles plakimas suteikia vilties...
Labai labai aciu