Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Sveikutes, as cia pirma karta.
Prasau, parasykite, gal kas buvote susidures su tokia kaip mano situacija. AR tai jau labai blogai, gal galima ka nors padaryti, kad padeciau sau ir mazyliui?

Pries kokias keturias dienas pradejo retkarciais labai nezymiai rusvai tepti. Be to, dar persalau, pradejau koseti, dar temperatura tai pakyla (apie 37,3) tai nukrenta. Siandien buvau pas gydytoja, paziurejo su vaginaliniu echoskopu, sake, kad nieko gero pasaskyti negali, nes nors sirdutes plakimas ir matosi, taciau puslele ar tai ne tokios formos, kokios turi buti, ar tai is viso neryski... Net pati nebeatsimenu, nes taip susinervinau... Paskyre kita echoskopija po savaites, sake, kad jeigu niekas nepasikeis, tai sius i ligonine valymui... verysad.gif Pagal mano paskaiciavimus nuo galimo pastojimo man gali buti maksimum 6 savaites nestumo. Dabar geriu vitaminus Mamavit ir Duphaston.

Ka man daryti? Ar eiti i darba (darbas su zmonemis, terminai, daug streso), ar paguleti iki tos kitos savaites?
O gal pas koki kita gydytoja dar nueiti? O gal neiti ir nesinervinti papildomai?

Sito leliuko taip laukem ir labai labai norim, kad viskas butu gerai. Bent jau matomas mazylio sirdeles plakimas suteikia vilties...
Labai labai aciu
Atsakyti
singris, tau pasiseke vien jau tuo, kad sirdute plaka, vadinas gyvybe yra thumbup.gif
Padeti sau gali daugiau ilsedamasi, guledama. Geriausiai aisku dabar tau butu pasiimti nedarbinguma ir paguleti. Keista truputi gydytoja, kad matydama sirdute apie valyma kalba. Nesinervink be reikalo ir ilsekis. 37.3 normali nesciosios temperatura, nesciom visada buna aukstesne nei iprastai.
Atsakyti
man 6 savaite (turejo buti 6) dare tyrima ir pamate max 3-4 savaiciu puslele be embriono. buvo nesivystantis neshtumas. tepliojo iki tyrimo kelias dienas labai nezymiai, o po tyrimo po keliu dienu prasidejo persileidimas.

dabar laukiuosi antra karta jau 8 savaite. kol kas atrodo viskas gerai, bet baime uzheina ir nekantriai laukiu kiekvieno vizito pas gydytoja, kad patvirtintu, jog mano mazhius vystosi, nesustoja:)
Atsakyti
As asmeniskai esu uz laukima iki paskutines minutes, kol yra viltis... Baisu pagalvoti, kad jei buciau paklausius daktaru (dvieju net nuomoniu) apie "nesivystanti"mano pirma nestume, netureciau dabar linksmutes ir sveikutes dukrytes, kuria ir isnesiojau be jokiu problemu ir pagimdziau smile.gif Mane 7 savaiciu siunte valymui, labai nervavausi sad.gif Bet kai du gydytojai pasako kad nesivysto - rankos svyra. Nedare valymo, nes "nu kad taip verki, taip nori, galim dar palaukti..." taip pasake daktare. ir laukiau visa apsibliovus dar savaite. 8 savaiciu paziurejo ir sako "nu gal.... " Ir va..... ka buciau padarius, jei buciau issivalius sad.gif
daba su antru vel tas pats. Dabar 7 savaites, bet jau girdejau ta "nu gal....." Todel esu kupina vilties smile.gif

As manau, jei kazkas netaip, gimda pati prades issivalyti... Nzn, gal kam nors tas laukimas toks gali pakenkti, bet mano giliu issitikinimu ir siokia tokia partirtim - reikia laukti...

Dar kas labai mane sukrete klinikose. I jas dabar siunte mane tirti... Visos sienos kabinetu ir koridoriu nukabinetos plakatasi "isaugok gyvybe", o jos ten niekas ne neketina saugot... Atejau, pirma man papasakojo kaip vyksta isvalymai, kaip tai butina ir pan, o tik po to pradejo mane ziureti ir tikrinti... Susidariau nuomone, kad tu tik sutik ir viskas bus daug paprasciau.... Apziureje mane pasake, kad dar ankstoka ir lyg kazkas yra, lyg matyti vaisius, bet vistiek toliau pasakoja apie isvalymus.... Slykstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(singris @ 2008 02 12, 14:22)
Sveikutes, as cia pirma karta.
Prasau, parasykite, gal kas buvote susidures su tokia kaip mano situacija. AR tai jau labai blogai, gal galima ka nors padaryti, kad padeciau sau ir mazyliui?

Pries kokias keturias dienas pradejo retkarciais labai nezymiai rusvai tepti. Be to, dar persalau, pradejau koseti, dar temperatura tai pakyla (apie 37,3) tai nukrenta. Siandien buvau pas gydytoja, paziurejo su vaginaliniu echoskopu, sake, kad nieko gero pasaskyti negali, nes nors sirdutes plakimas ir matosi, taciau puslele ar tai ne tokios formos, kokios turi buti, ar tai is viso neryski... Net pati nebeatsimenu, nes taip susinervinau... Paskyre kita echoskopija po savaites, sake, kad jeigu niekas nepasikeis, tai sius i ligonine valymui...  verysad.gif Pagal mano paskaiciavimus nuo galimo pastojimo man gali buti maksimum 6 savaites nestumo. Dabar geriu vitaminus Mamavit ir Duphaston.

Ka man daryti? Ar eiti i darba (darbas su zmonemis, terminai, daug streso), ar paguleti iki tos kitos savaites?
O gal pas koki kita gydytoja dar nueiti? O gal neiti ir nesinervinti papildomai?

Sito leliuko taip laukem ir labai labai norim, kad viskas butu gerai. Bent jau matomas mazylio sirdeles plakimas suteikia vilties...
Labai labai aciu

Ir man taip buvo, geriau paguleti ir nusiraminti, bet zinau, kad tai praktiskai neimanoma, sekmes jums smile.gif
Atsakyti
Taip. Gydytoju abejingumas daznai gali nuvaryt i nevilti. Man 6 sav. 2d. taip pat mate tik puslele, liepe ateit po 2 sav., atseit arba jau matysis sirdute, arba nesivystantis, bet atsizvelgiant i situacija (buvau sunkiai persirgus pulinga angina)greiciausiai antras variantas. Turbut sokas buvo kokias pirmas 2 dienas, bet nepatikesit, nuejau antrai echoskopijai tik po menesio, visiskai rami, nes 100 proc. zinojau, kad vaikelis yra ir jam viskas gerai. Pati neisivaizduoju is kur radau tiek tikejimo ir ramybes! nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, ir as prisijungsiu prie jusu. Mano istorija panasi. Kai tik velavo men ir pasidarius testa parode teigiama atsakyma, iskart nulekiau pas gyd. smile.gif Ginekologe pasake kad dar anksti, bet mato, jog nestumas gimdoje biggrin.gif Dziaugsmo pilnos kelnes, kol nepasirode nezymus tepliojimas verysad.gif Prisiskaicius ir prisiklausius visokiu istoriju iskart nulekiau vel pas gydytoja. Tuo metu jos paskaiciavimu nuo paskutiniu men kaip tik buvo 6 sav. Bet as zinau kas tikrai nepastojau besirgdama, taigi dar reikia savaite atideti g.gif Bandau atsiminti jos zodzius : atrodo vaikelis juda, tik nuo gleivines kazkas atplyso todel truputi kraujuoji. Bet apie sirdeles plakima nieko pasakyti negalejo, nes lyg ir plaka (manyciau lyg ir ne gali buti) verysad.gif Dabar geriu kaip ir visos duphaston ir nesulaukiu ketvirtadienio, nes galbut tada ji ka nors pasakys. Bandau nuteikti save visokiems rezultatams verysad.gif
Bet sakykit, kada jau tikrai turi girdeti sirdele? Pagal gyd ketvirtad bus 7 sav, o pagal mane 1 arba 1,5 maziau?
Atsakyti
QUOTE(Grosa @ 2008 02 19, 13:38)
Sveikos mergaites, ir as prisijungsiu prie jusu. Mano istorija panasi. Kai tik velavo men ir pasidarius testa parode teigiama atsakyma, iskart nulekiau pas gyd. smile.gif  Ginekologe pasake kad dar anksti, bet mato, jog nestumas gimdoje biggrin.gif  Dziaugsmo pilnos kelnes, kol nepasirode nezymus tepliojimas verysad.gif  Prisiskaicius ir prisiklausius visokiu istoriju iskart nulekiau vel pas gydytoja. Tuo metu jos paskaiciavimu nuo paskutiniu men kaip tik buvo 6 sav. Bet as zinau kas tikrai nepastojau besirgdama, taigi dar reikia savaite atideti g.gif  Bandau atsiminti jos zodzius : atrodo vaikelis juda, tik nuo gleivines kazkas atplyso todel truputi kraujuoji. Bet apie sirdeles plakima nieko pasakyti negalejo, nes lyg ir plaka  (manyciau lyg ir ne gali buti) verysad.gif  Dabar geriu kaip ir visos duphaston ir nesulaukiu ketvirtadienio, nes galbut tada ji ka nors pasakys. Bandau nuteikti save visokiems rezultatams verysad.gif
    Bet sakykit, kada jau tikrai turi girdeti sirdele? Pagal gyd ketvirtad bus 7 sav, o pagal mane 1 arba 1,5 maziau?

Atsakyti
QUOTE(Grosa @ 2008 02 19, 12:38)
Pagal gyd ketvirtad bus 7 sav, o pagal mane 1 arba 1,5 maziau?

Sveika, o kada tavo menesines buvo paskutines ? Gydytoja skaiciuoja pagal paskutiniu menesiniu pirma diena. 7 savaiteliu turetu matytis sirdele. Laikykis, nesinervuok, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Siulyciau visoms tik kantrybes ir paluketi kazkiek tai laiko. Man su antruoju nestumu taip buvo - menesiniu nera, testas neigiamas, nueinu pas gydytoja - ta nieko nemato. Bet visa laime, kad gyd mano liuks - klausia: gimdysi ar ne? sakau: aisku, gimdysiu. Tada laukiam! Palaukem savaite - testas jau kaip ir 2 juosteles rodo, bet antroji baisiai neryski. Echo net ir vaginalinis nieko nerodo schmoll.gif Gydytoja - dar laukiam!!! Palaukem dar 2 sav. Nueinu - valio, as nestuke.gif !!! Sako, ko gero pastojimas velesnis. Ko gero taip ir buvo, nes va vakar jau turejau gimdyti pagal paskaiciavimus, o pozymiu JOKIU !!!! g.gif Taigi, laukiu.
Sekmes, kantrybes ir istvermes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2008 02 19, 21:06)
Sveika, o kada tavo menesines buvo paskutines ? Gydytoja skaiciuoja pagal paskutiniu menesiniu pirma diena. 7 savaiteliu turetu matytis sirdele. Laikykis, nesinervuok, viskas bus gerai  4u.gif

Aciu uz palaikyma biggrin.gif As stengiuosi, bet per diena milijona kartu pasikeicia nuotaika. Bet liko tik rytdienos sulaukti 4u.gif
Paskutines mm prasidejo 01 03. Taigi nuo pirmos dienos skaiciuojant kaip tik siandien 7 sav. Bet juk lelius atsirado veliau g.gif
Atsakyti
Nieko neisejo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Turesim bandyti is naujo po sesiu menesiu...

Stiprybes ir vilties visoms nestuke.gif
Atsakyti